28 000 €16 m²

Lammassaari, Toukola, Helsinki1h

Myyntihinta
28 000 €
Asuinpinta-ala
16 m²
Huoneita
1
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Toukola
Kaupunki
Helsinki

Kesämaja, rakennuspaikka Lammassaaresta

Myyn Helsingin Lammassaaressa sijaitsevan kesämajan mökkipaikan purettavalla kesämajalla. Majapaikan nro on 77. Hinta sisältää tontin vuokraoikeuden, rakennusoikeuden ja purettavan majan irtaimistoineen.

Majassa mm. kaunis valurautaliesi (Högfors Rapid 20), jonka voi käyttää uuden majan rakentamisessa, samoin perustuksia voi hyödyntää, kuten mahdollisesti muutakin vanhan majan rakennusmateriaalia. Kattohuopa uusittu 2010.

Sijainti on mäen päällä, rauhallisen päättyvän pikkupolun varressa. Majan vieressä paljon tilaa (metsää) ja omaa rauhaa. Paikalle pääsee kuitenkin helposti ja rakennustarvikkeet saa tuotua esim. Helsingin kaupungin Haavi-aluksella laiturille ja siitä muutama sata metriä majalle. Haavi vie myös rakennusjätteen kierrätykseen. Rakennuspaikka on helpommasta päästä.

Maja on Lammassaaren länsipuolella, Kuusisaaren lähellä. Löydät sen kiipeämällä pitkospuilta suoraan ylös Pohjolan Pirtille ja kiertämällä sen taakse uloimmalle pikkupolulle. Maja on polun viimeinen maja vasemmalla.

Haavi-alus operoi Lauttasaaren Vattuniemestä käsin. Heidät tavoittaa arkisin klo 6-14 yhteispuhelinnumerosta 09 3107 0707.

Rakennuspaikkaan saa rakentaa rakentamistapaohjeen mukaisen 14m2 kesämajan + 2m2 suuruisen varaston. Rakentamistapaohjeen löydät tästä linkistä: https://www.hel.fi/static/rakvv/LAMMASSAARI_RAKENTAMISTAPAOHJE.pdf

Ostajan tulee olla helsinkiläinen.

Lisää tietoa Lammassaaren kesämajan omistamisesta: koitto.net

Tee tästä oma kesäparatiisisi!

Lammassaaresta:

Lammassaaren kosteikko on Helsingin suurin luonnonsuojelualue, ja se kuuluu sekä Natura 2000-verkostoon että maailmanlaajuiseen kosteikkoja suojelevaan Ramsar-sopimukseen. Lammassaarella sekä koko Vanhankaupunginlahden alueella on pitkä historia keskustan läheisenä virkistysalueena. Saareen toteutettiin uudet esteettömät pitkospuut esteettömine lintujentarkkailurakenteineen 2018.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Toukola
Kohdenumero
17114540
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
16 m²
Huoneiston kokoonpano
1h
Huoneita
1
Kunto
Välttävä
Kunnon lisätiedot
Kesämaja täysin remontoitava tai purettava. Myydään purettavana.
Vapautuu
Heti vapaa
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
28 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tuulia L
Tuulia L
Tuulia L

Ota yhteyttä ilmoittajaan