10 500 €0 m²

Väliaitankatu 7 AH24, Aittorinne, JyväskyläAutokatospaikka (latausasemavaraus)

Velaton hinta
10 500 €
Pinta-ala
0 m²
Kaupunginosa
Aittorinne
Kaupunki
Jyväskylä

Uusia näköaloja Asunto Oy Aittorinteen Aatelissa!

Asunto Oy Aittorinteen Aatelista saat kauniin kodin mukavan monipuoliselta paikalta aivan Jyväskylän keskustan kupeesta. Iloitse toimivasta arjesta, rentoudu luonnossa ja ihaile maisemia taloyhtiön kattoterassilta.

Asunto Oy Aittorinteen Aateli tuo uuden tuulahduksen Aittorinteen perinteikkäälle ja suositulle alueelle. Tässä kerrostalossa on fiksusti suunniteltuja asuntoja ja myös ripaus arjen luksusta: talon ullakolla on asukkaiden yhteinen saunaosasto, jonka kattoterassilta aukeaa näköala Jyväsjärvelle.

Jyväsjärvelle onkin Aatelista aivan lyhyt matka, joten pääset helposti lenkkeilemään rantaraitille tai Aittovuoren metsäreiteille. Vehreän luonnon lisäksi myös palvelut ovat lähellä. Lähin ruokakauppa on Aatelista vain 300 metrin päässä. Myös kauppakeskus Seppä on kävelymatkan päässä. Keski-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa on kymmeniä erikoisliikkeitä, runsaasti ravintoloita ja monenlaisia tapahtumia. Lisäksi kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan ovat hyvät. Täällä on helppo viettää aktiivista elämää.

Millaisen kodin haluat?

Aittorinteen Aateli rakentuu Väliaitankadulle. Viisikerroksiseen, rauhalliseen kerrostaloon tulee 43 asuntoa yksiöistä avariin kolmioihin. Osassa on oma sauna ja kaikissa ranskalainen tai lasitettu parveke. Jokaisessa keittiössä on hyvä varustetaso. Asumisen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys - ja kun pattereita ei ole, sisustaminen on helppoa.

Taloyhtiöllä on viihtyisä ja luonnonmukainen pihapiiri. Arjen harrastamista helpottavat ulkoiluvälinevarastot kellarissa ja piharakennuksessa. Saappaat tai lemmikin tassut voit huuhtaista sisääntulokerroksen pesupisteessä. Autoille on suunniteltu sekä katos- että avopaikkoja.

Aittorinteen Aateli pähkinänkuoressa:

- Asunto Oy Aittorinteen Aateli valmistuu arviolta 11/2022. - 5 kerrosta + kellari- ja ullakkokerros, asunnoissa 1-3 h, 25,5-77 m2 - Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. - Kaikissa asunnoissa tuloilman viilennys. - Kaikissa asunnoissa on ranskalainen tai lasitettu parveke, joissakin on oma sauna. - Taloyhtiöllä on piharakennus sekä ullakolla sijaitseva asukassauna, jonka yhteydessä on kattoterassi. - Sisääntulokerroksessa vesipiste vaikkapa lemmikin tassujen pesua varten - 25 autopaikkaa myydään osakkeina. Paikoista 15 avopaikkoja, 10 katospaikkoja. Kaikki autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla, ja paikoista kaksi on hybridi-/sähköautopaikkavarauksella. - Rinnetontti. Piha-alue jakautuu liikennöityyn alapihaan ja avaraan tonttia ympäröivän kaupunkimetsän yhteydessä olevaan yläpihaan, jossa sijaitsee suojaisa leikki- ja oleskelualue.

Yhtiölainan ehdot:

Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan korko sekä lainan lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennystä. Arvioitu ensimmäinen lainan lyhennys on joulukuussa 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan.

Ilmoitettu rahoitusvastike on laskettu 1,00 % kokonaiskorolla, joka sisältää 12 kk Euribor viitekoron + marginaalin 0,95 % lisättynä 0,05 %, jolla katetaan lainasta yhtiölle aiheutuvat muut kulut. Kokonaiskorko perustuu taloussuunnitelman tekohetken korkotasoon: 1.7.2021 12 kk Euribor -0,485 % + marginaali 0,95 % + lainan muut kulut 0,05 % = kokonaiskorko. Lainan korko noteerataan vuosittain maaliskuussa. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Aittorinne
Kohdenumero
7979886
Ilmoituksen tyyppi
Autopaikka
Pinta-ala
0 m²
Huoneiston kokoonpano
Autokatospaikka (latausasemavaraus)
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 11/2022
Palvelut
Lähikauppa n. 450 m, Kauppakeskus Seppä ja muut alueen erikoisliikkeet n. 1,7 km. Koulut: Halssilan koulu luokat 1-6 n. 1,7 km, Aittorinteen päiväkoti n. 650 m
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan tietoliikenneverkkoon. Jokaiseen huoneistoon rakennetaan laajakaistajohdotus, joka mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän. Jokaiseen huoneistoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana kaapelitelevisio-operaattorin palvelut.

Hinta

Velaton hinta
10 500 €
Myyntihinta
10 500 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Autopaikka
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
43
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Ilmastointijärjestelmä
Keskitetty koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 450 m, nopeat yhteydet valtaväylille
Lämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Yhtiön autopaikat sijaitsevat tontilla osin avopaikkoina (15 kpl) ja osin autokatoksessa (10 kpl). Autopaikat on varustettu autolämmityspistorasialla. Osa autopaikoista on hybridi/sähköautopaikkavarauksia. Autopaikat myydään osakkeina.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Myynti JYVÄSKYLÄ
Asuntomyynti
Puh: 050 577 1679,040 537 2730
Myynti JYVÄSKYLÄ
Asuntomyynti
Myynti JYVÄSKYLÄ
Asuntomyynti
Puh: 050 577 1679,040 537 2730

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita