3 000 €0 m²

Lokkisaarentie AP 17, Vuosaari, Helsinkiautopihapaikka

Velaton hinta
3 000 €
Pinta-ala
0 m²
Kaupunginosa
Vuosaari
Kaupunki
Helsinki

Uusia rivitaloasuntoja Vuosaaressa

**Huolettomasti vanhasta uuteen!**

Tee nyt kaupat Helsingin Punakiven kodista ja maksat kaupanteossa vain 2 000 € – ja YIT maksaa vanhan asuntosi välityspalkkion! Edun saaminen edellyttää, että teet vanhan asuntosi myynnistä toimeksiantosopimuksen YIT:n kiinteistövälityskumppanin kanssa. Kaupat on tehtävä 3 viikon sisällä varauksesta. Kaupanteon jälkeen sinulla on 4 kuukautta aikaa myydä vanha asuntosi ja maksaa loput asunnosta. Jos vanha asunto ei mene kaupaksi ja kauppa joudutaan purkamaan, menetät vain maksamasi 2 000 €. Kampanja on voimassa 1.2.–31.3.2023. Etu koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Punakiven tyylikkäät, muuttovalmiit rivitalot sijaitsevat suositussa Keski-Vuosaaressa, Lokkisaarentiellä. Myös Vanhana Vuosaarena tunnetulla asuinalueella palvelut löytyvät naapurustosta, kuten lähikaupat, päiväkoti, koulu, koirapuistot ja urheilukenttä. Metroasemalle ja kauppakeskukseen on reilu kilometri. Merellinen Vuosaari on ulkoilijan unelma. Lähellä ovat Uutela, uimahalli, golfviheriö ja Aurinkolahden upea uimaranta.

Puistoon rajautuvissa vaaleasävyisissä rivitaloissa on modernit viherkatot. Kaksikerroksisen huoneiston avarat oleskelutilat jatkuvat tilavalle, lounaaseen tai etelään avautuvalle katetulle terassille. Yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet sekä – osassa koteja – oma sauna! Säilytystiloja on reilusti ja sisäänkäynnin yhteydessä olevaan ulkovarastoon mahtuvat niin ulkoiluvälineet kuin leikkikalut.

Punakiven asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta. Helppokäyttöisen digitaalisen YIT Plus -palvelun avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Palvelun tunnukset saat heti kaupanteon yhteydessä. https://www.yit.fi/asunnot/asumisen-palvelut/yit-plus

Lähellä-reviirissä elät sujuvaa arkea hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa et tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä helppous on jokaisen etuoikeus. Lue lisää: https://www.yit.fi/reviirit

Seuraavat esittelyt
  • su 05.02.2023 klo 12:00 - 13:00

Perustiedot

Kaupunginosa
Vuosaari
Kohdenumero
1-OLXRD3
Ilmoituksen tyyppi
Autopaikka
Pinta-ala
0 m²
Tontin pinta-ala
6 839 m²
Huoneiston kokoonpano
autopihapaikka
Vapautuu
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Velaton hinta
3 000 €
Myyntihinta
3 000 €

Asuinkustannukset

Rahoitusmuoto
25v (+rak.aika max 2v)

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2022-10-27
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Punakivi
Rakennuksen tyyppi
Autopaikka
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
37
Hissi
Ei
Energialuokka
B2018
Tontin koko
6 839 m²
Tontin omistus
Vuokralla

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Irtaimistovarasto, Jätehuone, Lastenvaunuvarasto, Ulkoiluvälinevarasto, Tekniset tilat, Väestösuoja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

YIT Asuntomyynti Helsinki keskusta
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan