Myytävät autotallit Espoo Saunalahti Magneettikatu 9 16, 02330 Espoo

15 000 €12,5 m²

Magneettikatu 9 16, Saunalahti, Espooautohallipaikka

Asunto Oy Saunalahden Hyrrä, Espoo

Upeat kerrostalokodit Espoon Saunalahden parhaalla paikalla

Viihtyisät ja laadukkain materiaalein varustetut kodit sopivat moneen tarpeeseen ja elämänvaiheeseen. Isot lasitetut parvekkeet/ranskalaiset parvekkeet avautuvat rauhalliselle sisäpihalle. Asuntokoot vaihtelevat 36,0 m² (1h+Kt) – 87 m² (4h+Kt+S) välillä. Kerrostalossa on kolme uniikkia työtilallista asuntoa omalla sisäänkäynnillä. Parkkihallista pääset kuivin jaloin hissillä suoraan kotiovelle.

Asunto Oy Saunalahden Hyrrän kerrostalokodit sijaitsevat parhaalla paikalla Saunalahden palvelujen äärellä. Lähimpään ruokamarkettiin on etuovelta matkaa muutamia metrejä. Saunalahden peruskoulu, päivähoito, nuorisotoimen tilat ja kirjasto helpottavat arkeasi sijaiten mukavasti kotisi kulman takana. Tässä vuonna 2012 valmistuneessa palkitussa rakennuksessa on panostettu pedagogiseen oppimisympäristöön sekä taiteen ja liikunnan oppimiseen. Nuorisotiloissa on aktiivista toimintaa nuorten vapaa-ajan viettoa varten. Myös ruotsinkielinen koulu sijaitsee lähietäisyydellä.

Espoonlahden ulkoilumaastot ovat lähietäisyydellä ja meren ääreen rantaraitille on vain noin 500 metrin matka pihapiiristä lähtevää kävelytietä pitkin.

Bussilinjat muualle Espooseen ja Helsinkiin kulkevat läheistä Kauklahdenväylää, ja tulevalle länsimetron Kivenlahden asemalle tulee matkaa noin kaksi kilometriä. Espoon kauppakeskuksista Pikkulaivaan ja tulevaan uudistuvaan Lippulaivaan on nelisen kilometriä ja Isoon Omenaan yhdeksän kilometrin matka.

Asunto Oy Saunalahden Hyrrän Osoite: Magneettikatu 9, 02330 Espoo. Kerrostaloasuntoja 47kpl kuuteen kerrokseen, parvekkeet lasitettuja. Asukkaille varataan 36 erikseen ostettavaa autopaikkaosaketta parkkihallista.


Sovi oma esittelyaikasi asuntomyynti@eke.fi / 09 613 03450

Tontti on valinnainen omistustontti. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään vuosittaiseen korotukseen. Osakas voi lunastaa tontin heti asunnon valmistumisen yhteydessä, jolloin asunnon osto vastaa asunnon ostoa omalla tontilla. Mikäli osakas ei halua lunastaa tontinosuutta, laskuttaa taloyhtiö osakkaalta kuukausittain hoitovastikkeen yhteydessä myös tontinvuokravastikkeen. Vähimmäiskorotus on kuitenkin 1,0 % vuodessa. Tonttiosuuden voi lunastaa itselleen joko valmistumisen yhteydessä tai kuukausittain kuusi kuukautta valmistumisesta ja sen jälkeen kerran vuodessa.


Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaupunginosa
Kohdenumero
621
Ilmoituksen tyyppi
Autotalli
Asuinpinta-ala
12,5 m²
Tontin pinta-ala
3 078 m²
Huoneiston kokoonpano
autohallipaikka
Huoneita
0
Lisätiedot
Tontti on valinnainen omistustontti. Tonttiosuuden voi lunastaa itselleen kerran vuodessa. Seuraava lunastusmahdollisuus on loka-marraskuussa 2020, ajankohta tarkentuu taloyhtiön päätöksen mukaisesti. Isännöitsijä tiedustelee osakkeenomistajilta vuosittain varsinaisen yhtiökokouksen kutsun yhteydessä, ketkä haluavat maksaa pois huoneistokohtaisen lunastusosuutensa tonttiosuudesta. Tieto tontin lunastuksesta tulee olla viimeistään syyskuun lopussa vuokranantajalla. Huoneistokohtaisen lunastusvelvollisuutensa maksaneet osakkeenomistajat ovat vapaat tontinvuokravastikkeen maksuvelvollisuudesta. Hinnastossa oleva tonttiosuus on arvio lunastushinnasta, joka tarkentuu lunastusajankohdan mukaan. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään vuosittaiseen korotukseen. Vähimmäiskorotus on kuitenkin 1,0 % vuodessa. Lunastusosuuden lisäksi veloitetaan lunastuksesta kulloinkin aiheutuva varainsiirtoveroseuraamus (4% kauppahinnasta), julkisen kaupanvahvistajan palkkio (arviolta noin 120€/kiinteistökauppa) ja lainhuudatuskulu (arviolta noin 119€/kiinteistökauppa) sekä kaupasta aiheutuvat muut mahdolliset kulut (esimerkiksi korko-/vuokrakuluja lunastushetkeen saakka) laskettuna siihen päivään, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määräosan kaupan tontista. Mikäli tontin osuutta ei ole lunastettu, laskuttaa taloyhtiö osakkaalta kuukausittain hoitovastikkeen yhteydessä myös tontinvuokravastikkeen.
Kohde on
Osakehuoneisto
Uudisasunto varattu
Ei

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
15 000 €
Myyntihinta
15 000 €
Neliöhinta
1 200 € / m2
Rahoitusvastike
0 € / kk
Hoitovastike
25,63 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
25,63 € / kk
Muut kustannukset
Yhtiölainan arvioitu kokonaislaina-aika 25 v, joista 2 ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaita. Arvio yhtiölainan korosta Euribor 12 kk + 0,93 % marginaali. Yhtiölainasta on maksettavissa pois kaupanteon yhteydessä joko 50% tai 100%. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Rahoitusvastike 2 on arvio vastikkeen suuruudesta lyhennysten alkamisen jälkeen. Yhtiö on osakeperusteinen rahoitusvastikkeen osalta. Hoitovastike on neliöperusteinen. Korkovastike 0,35€/osake/kk. Korko + lyhennys 1,90€/osake/kk. Hoitovastike 4,10€/m²/kk. Lyhennysten keräämisen alkamisen ajankohdasta päätetään yhtiössä erikseen. 
Arvioitujen hoito- ja rahoitusvastikkeiden lisäksi peritään vesimaksu 18 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat (à 15.000 €) 36 kpl myydään erillisinä osakkeina. Valmistunut 15.2.2019 Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Lunastettavan vuokratontin vastike
0 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
31.12.2018
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Saunalahden Hyrrä
Rakennuksen tyyppi
Autotalli
Rakennusvuosi
2018
Rakennusvuoden lisätiedot
2018
Huoneistojen lukumäärä
47
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
/
Energialuokka
C
Tontin koko
3 078 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
36

Ota yhteyttä ilmoittajaan

EKE-Rakennus Asuntomyynti
Puh: (09) 613 03450
Piispanmäentie 5, 02240 Espoo
Puh: (09) 6130 3450
EKE-Rakennus Asuntomyynti
EKE-Rakennus Asuntomyynti
Puh: (09) 613 03450

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.