240 100 €49 m²

Kolmikallionrinne 6 F 23, Hämeenkylä, Vantaa2h+kk+s+var

Velaton hinta
240 100 €
Asuinpinta-ala
49 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Hämeenkylä
Kaupunki
Vantaa

Asunto Oy Vantaan Karitsanrinne rakennetaan Hämeenkylään, Länsi-Vantaalle, uudelle ja idylliselle asuinalueelle hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden ääreen. Rauhalliselle ja luonnon läheiselle alueelle rakennetaan erikokoisia rivitaloasuntoja.

MODERNI YHTEISÖLLINEN ASUINALUE Alueella on turvallisen vanhan kylämiljöön tunnelmaa pihakatuineen ja pihapiireineen, joissa alueen asukkaat tapaavat luontevasti toisiaan ja viettävät halutessaan vapaa-aikaa. Yhteisöllisyyden jatkeena on oma rauhallinen piha-alue ja yksityisyys. Luonnon monimuotoisuus on näkyvissä avokallioissa ja viereisen puistoalueen vehreydessä.

PUISTOT JA VIRKISTYSALUEET Alueella on useita puisto- ja virkistysalueita, kuten läheisen Lammaslammen puistoalue. Alueella sijaitsee mm. ulkoilupolkuja, hiihtolatuja, leikkipaikkoja sekä ratagolf. Hämeenkylässä sijaitsee myös mm. kulttuurihistoriallisesti arvokas Hämeenkylän kartano, jonka upea kartanopiha satoja vuosia vanhoine puineen on kokemisen arvoinen kaikkina vuodenaikoina.

PALVELUT Läheisestä Pähkinärinteestä löytyvät tärkeimmät lähipalvelut, mm. kauppa, apteekki ja päiväkoti. Muut peruspalvelut, kuten koulu ja terveysasema, sijaitsevat muutaman kilometrin etäisyydellä. Suuremmat kauppakeskukset sijaitsevat mm. Myyrmäessä, Konalassa, Kannelmäessä ja Leppävaarassa.

LIIKENNE Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät. Linja-autoliikenne kulkee läheisellä Rajatorpantiellä, ja juna-asema on vain muutama kilometrin etäisyydellä Myyrmäessä.

ASUNTO OY VANTAA KARITSANRINNE Kohteeseen rakennetaan yhteensä 24 rivitaloasuntoa. Huoneistoilla on oma sauna, varasto, autopaikka ja oma piha-alue. Yhtiön hallintaan jäävät väestönsuoja, tekniset tilat, jätepiste, leikkipaikka sekä autopaikkoja.

Kohde rakennetaan RS-kohteena. Rakennustyöt ovat käynnissä. Arvioitu valmistuminen: 16.11.2023 – 15.1.2024.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Hämeenkylä
Kohdenumero
21723379
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
49 m²
Tontin pinta-ala
8 592 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen Huoneistoon kuuluu asuintilat sekä varasto.
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+s+var
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Läheisestä Pähkinärinteestä löytyvät tärkeimmät lähipalvelut, mm. kauppa, apteekki ja päiväkoti. Muut peruspalvelut, kuten koulu ja terveysasema, sijaitsevat muutaman kilometrin etäisyydellä. Suuremmat kauppakeskukset sijaitsevat mm. Myyrmäessä, Konalassa, Kannelmäessä ja Leppävaarassa.
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Huoneiston hallintaan kuuluu monikäyttöinen, rakentamaton alapohjatila omalla sisäänkäynnillä ja ikkunalla. Tilassa on seisomakorkeus.
Uudiskohteen tila
Rakenteilla
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
240 100 €
Myyntihinta
97 497,57 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 900 € / m2
Velkaosuus
142 602,43 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
347,90 € / kk
Hoitovastike
222,60 € / kk
Yhtiövastike
570,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: ARVIOIDUT VASTIKKEET: - Hoitovastikearvio: 4,20 €/osake/kk - Vesimaksu (ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan): 24 €/hlö/kk - Yhtiön hallinnassa olevien autopaikkojen maksu (11 ap + 2 le): 10 €/paikka/kk - Yhtiön hallinnassa olevien irtaimistovarastojen maksu (10 irtaimistovarastoa): 25 €/varasto/kk RAHOITUVASTIKEARVIO: Valmistumisesta lukien noin 1 -1,5 vuotta maksetaan vain korkoja, jolloin rahoitusvastikearvio on 7,1 €/osake/kk (pelkkä korko). Rahoitusvastikearvio, kun maksetaan korkoa ja lyhennystä: 17,20 €/osake/kk, 842,80 €/kk. Korkoarvio: Euribor 6kk + pankin marginaali 0,85 %. Ajan hetkellä 8.11.2022 Euribor 6 kk: 2,316 %. Korkoarvio laskelmassa 3,166 %.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Karitsanrinne
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
24
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
8 592 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät. Linja-autoliikenne kulkee läheisellä Rajatorpantiellä, ja juna-asema on vain muutama kilometrin etäisyydellä Myyrmäessä.
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tilat ja alueet: -Yhtiön piha-alueet, lukuun ottamatta huoneistopihoja. -Leikki- ja oleskelualue. -C-rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsevat väestönsuoja ja tekniset tilat. -Väestönsuojassa sijaitsevat irtaimistovarastot. -Yhtiön tontilla sijaitseva jätteenkeräyspaikka, joka on yhteiskäytössä naapuritonttien kanssa Yhteisjärjestelysopimuksen ehtojen mukaisesti. -Yhtiön tontilla sijaitsevat, osittain lämpöpistokkeilla varustetut, kattamattomat autopaikat 13 kpl (ei koske osakashallinnassa olevia autopaikkoja). .

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tricon
Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan