343 800 €70,5 m²

Akaattikuja 1 B, Kivistö, Vantaa3h+kt+s

Velaton hinta
343 800 €
Asuinpinta-ala
70,5 m²
Huoneita
3
Kerros
3
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kivistö
Kaupunki
Vantaa

Esittely tontilla su 4.12. klo 16-16.30, tervetuloa!

OP KOTI TUNTEE KIVISTÖN JALOKIVISIMMÄT KODIT!

Vantaan Kivistöön on tulossa uusi kotien jalokivi - Asunto Oy Vantaan Keltasafiiri, joka nimensä mukaisesti rakentuu jo tunnetuksi tulleiden Kivistön jalokivikujien jatkumoksi. Nämä kahdeksankerroksiset Keltasafiirit tulevat kimaltelemaan kahdessa erillisessä kerrostalossa, joissa kummassakin on 41 omaa asuntoa odottamassa uutta * jalokivikodin* omistajaa. Asuntoja löytyy 29,0 m² yksiöistä aina 85,5 m²:n kokoisiin perhekoteihin. Jokainen koti varustettu joko ranskalaisella tai lasitetulla parvekkeella.

TURVALLISESTI OMALLA TONTILLA

Talot rakennetaan taloyhtiön ikiomalle tontille. Piha on suunniteltu esteettömäksi ja pihan turvallisuus on huomioitu matalalla kasvillisuudella ja leikkialueen selkeällä muodolla. Autoilijoille löytyy mahdollisuus ostaa autopaikka naapuritontin pysäköintilaitoksesta Akaattikujalta.

RAKENNUSTAITEEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYDEN ÄÄRELLÄ

Taide on Kivistön asuinalueelle tärkeää ja se on otettu huomioon talojen rakentamisen yhteydessä kunkin rakennuksen omaperäisenä muotokielenä. Lisäksi rakentamisessa on huomioitu ympäristöarvot, mm. jätehuolto alueella tapahtuu maanalaisella imujätekeräysjärjestelmällä. Ekologisuus on otettu huomioon Keltasafiirin rakentamisessa siten, että talojen katoille tulee aurinkopaneelit, joilla tuotettu sähköenergia hyödynnetään kiinteistön sähkönkulutukseen.

KANSAINVÄLISTEN LIIKENNEYHTEYKSIEN JA SUURTEN AUTOVÄYLIEN ULOTTUVILLA

Vantaan Kivistön asukkaat saavat nauttia mainioista liikenneyhteyksistä Kehäradan varrella. Juna-asemalle kävelee suojaisia jalokivikujia pitkin viidessä minuutissa ja matka taittuu raiteita pitkin lentokentälle minuuteissa ja Helsingin keskustaankin vain puolessa tunnissa. Myös autoilijalle valtaväylille E12:lle ja Kehä III:lle käy yhteydet tästä osoitteesta ketterästi ilman liikenteellisiä solmukohtia tai ruuhkaisia katuja.

HAPPEA RIITTÄÄ YMPÄRILLÄ

Kivistössä pääset myös liikkumaan ja pitämään huolta kunnostasi niin pyöräillen kuin kävellenkin. Myös lenkkipolkuja, palloilukenttiä ja tiloja löytyy monipuoliseen liikuntaan. Kivistössä on ympärillä on paljon aukioita kansainväliseen tyyliin, puistoalueita sekä vierestä löytyy myös aitoa maaseutuidylliä Seutulasta, joten täällä on oikeasti tilaa hengittää!

PERHEYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA KAIKKINE PUITTEINEEN TULEVIEN MONIPUOLISTEN PALVELUJEN VIERESSÄ

Kivistöön on rakenteilla palvelukeskus, johon on tulossa päivittäistavarakauppoja, terveyspalveluita sekä tilavampi nuorisotila. Tulevan palvelukeskuksen tiloja on varattu myös lastenkulttuuritoiminnalle sekä myös aikuisten kurssitarjonnalle. Lisäksi Kivistöstä löytyy jo mm. K-Market, Alepa, kampaamoita ja Apteekki sekä useita ruokaravintoloita. Perheen pienimmille Kivistöstä löytyvät niin päiväkodit kuin koulutkin.

HUIKEAT TAPAHTUMAKULTTUURI -PUITTEET SUUNNITTEILLA KIVISTÖÖN

Kivistöön aivan juna-aseman viereen on suunnitteilla Pohjoismaiden kolmanneksi suurin ja Suomen suurin sisätapahtuma-areena, joka mahdollistaa kansainväliset konsertit, urheilu-tapahtumat sekä muut tilaisuudet jopa 32 000 henkilölle ympäri vuoden. Arenan yhteyteen on suunniteltu myös korkeatasoinen kongressihotelli ja kattavat ravintolapalvelut. Rakentamisen on arvioitu alkavan aikavälillä 2023-2025.

LUOTETTAVA JA VAKAVARAINEN RAKENNUTTAJA

Asunto Oy Vantaan Keltasafiirin rakentaa LUJATALO OY. Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

SYYSKAMPPIS VUODEN LOPPUUN ASTI! Kun varaat asunnon Keltasafiirista 31.12.2022 mennessä, maksat kaupanteossa ainoastaan 5.000,00€ ja loput kohteen valmistuessa!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Akaattikuja 1 B, 01700 Vantaa
Kaupunginosa
Kivistö
Kohdenumero
543403
Kerros
3 / 8
Asuinpinta-ala
70,5 m²
Tontin pinta-ala
2 253 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arvioitu valmistumisaika 2024/2025.
Keittiön varusteet
KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat vakiomallistoa. Työpöydät ovat laminaattipintaisia, vakiosävyisiä tasoja. Keittiön pesualtaat ovat työpöytään upotettuja malleja. KEITTIÖN KONEET JA LAITTEET Asunnoissa on induktiokeittotaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone sekä ilmanvaihtojärjestelmään soveltuva liesikupu. Asunnoissa on pääosin jääkaappipakastin- yhdistelmä, asuntotyypeissä 3H+KT (68,0 m2 ja 70,5 m2) ja 4H+KT (84,0 m² ja 85,5 m²) on kaappipakastin sekä jääviileäkaappi. Tarkemmat kalustesuunnitelmat on esitetty muutostyöoppaassa ja kalustekaavioissa.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lasitettu parveke avaralle sisäpihalle, kaakkoon. Parvekkeet ja terassit ovat osin katettuja ja lasitettuja sekä osin kattamattomia pohjapiirustusten mukaisesti. Parvekkeiden kaiteet ovat osin metallikehyksisiä lasikaiteita. Parvekkeiden kaide- ja parvekelasi on kirkas julkisivupiirustusten mukaan.
Kylpyhuoneen varusteet
KYLPYHUONEEN VARUSTEET Kylpyhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle (ei hormiliitäntää). Kylpyhuoneissa olevat, kalustekaavioissa esitetyt, yksilöidyt kaapit ovat vakiomallisia suunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Tarkemmat kylpyhuoneen kalustesuunnitelmat on esitetty muutostyöoppaassa ja kalustekaavioissa. SAUNAT Osassa asuntoja on sauna vakiona pohjapiirustusten mukaan. Osassa asuntoja on varaus huoneistosaunalle. Tilojen pinnoitteet löytyvät muutostyöoppaasta.
Näkymät
Kulmahuoneisto. Sisäpihan suuntaan kaakkoon ja Akaattikujan suuntaan, lounaaseen.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähipalvelut kuten ruokakaupat K-Market ja Alepa sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä, jonne pääsee reippaillen kätevästi Kivistön kujien läpi. Kivistön uusi lähipalvelukeskus - KIVIS, aukeaa loppuvuodesta 2023. Kivikseen on tulossa päivittäistavarapalveluita (mm. S-market, Lidl), kirjasto, terveysasema ja kuntokeskus. Alueella sijaitsee myös useita kahviloita ja ravintoloita sekä erikoisliikkeitä. Koulut: Alueella sijaitsevat ala- ja yläkoulut. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja. RAUHALLINEN SIJAINTI JUURI SOPIVAN MATKAN ETÄISYYDELLÄ JUNA-ASEMASTA Tulevat rakennukset sijoittuvat sopivasti rauhalliselle tontille Kivistön "Jalokivikujien" päätyyn rajoittuen Akaattikujan puolelta paikoitushalliin, kaakkoispuolelta Kivistön Puistotiehen sekä pohjoisosasta osittain puistoalueeseen. Ympärille rakennetaan kohteelle suojaisasti uudistuotantoa ja ympärille tulee niiden mukana kivijalkaliikkeitä. Ympärillä ovat Kivistön lukuisat leikkipuistot -ja pallokentät. .
Lisätiedot
OVET JA IKKUNAT Ikkunat ovat pääosin 3-lasisia sisään aukeavia puualumiini-ikkunoita, joiden uloin puite ja ulkokarmin pinta on polttomaalattua alumiinia. Parvekkeiden ovet ovat lasiaukollisia puuovia, joiden ulkopinta on alumiiniverhoiltu ja polttomaalattu kuten puuikkunoiden. Kaikissa ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Parvekkeen ovissa sälekaihtimet ovat pinta-asennettuja. Osassa ikkunoita on ns, auringonsuojalasit. Ko. lasien kirkkausaste on erilainen kuin normaali-ikkunoiden. Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia. VÄLISEINÄT Asuntojen väliset kantavat seinät ovat pääosin betonirakenteiset. Asuntojen A37-A33, A42-A38, B79-B75 sekä B84-B80 väliset seinät ovat kipsilevy- rakenteisia teräsrankaseiniä. Märkätilojen seinät ovat levyrakenteisia. Kevyet väliseinät ovat pääosin metallirankaisia kipsilevyseiniä. PIHA-ALUEET JA PAIKOITUS Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen suunnitelman mukaan. AUTOPAIKAT Autopaikat sijaitsevat vastakkaisella LPA-tontilla pysäköintihallissa, johon on yhteys suoraan kadulta. Autopaikoissa on autolämmityspiste tai hidaslataus (Schuko) autolle. Taloyhtiön pihalla on lyhytaikaiseen pysäköintiin yksi autopaikka. RAKENNUTTAJAN MATERIAALIMUUTOKSET Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa perustellusta syystä toisiin samanarvoisiin. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin viimeistään kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Ympärille suunnitteilla uudisrakentanmista, jonka myötä tulee mm. kivijalkaliikkeitä alueelle lisää. https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/kiviston-keskusta-laajenee-kivistontahden-alueelle https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/kiviston-onnenkiveen-koteja-noin-1000-uudelle-asukkaalle Tästä kohteesta myydään asuntoja ainoastaan kuluttaja-asiakkaille ( enintään 2 kpl/kuluttaja)
Kohde on
Osakehuoneisto
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
VANTAA

Hinta

Velaton hinta
343 800 €
Myyntihinta
103 300 €
Neliöhinta
4 876,60 € / m2
Lainalaskuri

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
711,88 € / kk
Hoitovastike
341,93 € / kk
Yhtiövastike
1 053,81 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
24,00 € / hlö / kk Mittarin mukaan
Muut kustannukset
Pääomavastike arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta kolme ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Yllä olevassa hinnastossa koron osuus laskettu 3,5 %:n kokonaiskorolla. Yhtiölle tullaan hakemaan rahoitusta alkuvuodesta 2023, jolloin tarkennetaan huoneistokohtaiset lainaosuudet/myyntihinnat ja laina-aika sekä lasketaan lopullinen lyhennyksen osuus ja arvioidaan pääomavastike uudelleen. Arvioitu pääomavastikkeen korko ja lyhennys, 1625,78 €. Mediavastike 8,50 € / hsto / kk Vesimaksuennakko 24,00 € / hlö /kk Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Keltasafiiri
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2024
Huoneistojen lukumäärä
82
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2024
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni. RAKENTEET Asuinrakennukset ovat betonirunkoisia. Rakennukset perustetaan paaluanturoiden tai maanvaraisten anturoiden varaan rakennesuunnitelmien mukaan. JULKISIVUT Ulkoseinät ovat osin tiiliverhottuja ja osin maalattuja sandwichrakenteisia seiniä, Sisäpuolinen seinä on betonirakenteinen. Muut materiaalit ovat määrältään vähäisiä. Julkisivujen materiaalit sekä alueet on osoitettu julkisivupiirustuksissa. PARVEKKEET Asunnoissa on parveke, terassi tai ranskalainen parveke pohjapiirustusten mukaisesti. Parvekkeet ja terassit ovat osin katettuja ja lasitettuja sekä osin kattamattomia pohjapiirustusten mukaisesti. Parvekkeiden kaiteet ovat osin metallikehyksisiä lasikaiteita. Parvekkeiden kaide- ja parvekelasi on kirkas julkisivupiirustusten mukaan.
Kattomateriaali
Bitumikermi.. ULKOKATTO Vesikattona on tasakatto, jonka katteena on bitumikermi. SISÄKATOT Asuinhuoneiden katoissa on pääosin ruiskutasoitus. Alaslasketuissa katoissa sekä koteloissa tai vastaavissa paikoissa on tasoitus ja maalaus.
Kattotyyppi
Tasa
Energialuokka
A2018 A - energialuokka.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 253 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, www.vantaa.fi/kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava.
Liikenneyhteydet
Kansainväliset ja paikalliset yhteydet Kehärataa pitkin lentoasemalle, Myyrmäkeen, Tikkurilaan ja Helsingin rautatienasemalle, omalla autolla liikkuvalle kehätiet ja valtaväylät sijaitsevat sujuvien yhteyksien päässä. Juna-asemalle on noin 500 metriä.
Lämmitys
Kaukolämpö
Kunnan numero
92

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Sauna, talopesula, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Pintamateriaalit
KEITTIÖN PINTAMATERIAALIT Keittiöissä työpöytien ja yläkaappien välit on laatoitettu. Seinät ovat pääosin maalattuja. Maalausta ei uloteta kalusteiden taakse. Lattiat ovat lautaparkettia. Kiintokalusteiden alle ei asenneta parkettia. KYLPYHUONEEN PINTAMATERIAALIT Kylpyhuoneet ovat kylpyhuone-elementtejä. Kylpyhuoneiden seinät ovat kauttaaltaan laatoitetut. Laattatyypit löytyvät muutostyöoppaasta. Kylpyhuoneiden katot paneloidaan. HUONEIDEN PINTAMATERIAALIT JA VARUSTUS Seinät ovat pääosin maalattuja. Lattiat eteisissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa ovat lautaparkettia. Kiintokalusteiden alle ei asenneta parkettia. Makuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet kalustesuunnitelman mukaiset. Eteisen komeroissa on peililiukuovet pohjapiirustusten mukaisesti. Tilojen kalustemateriaalit löytyvät muutostyöoppaasta sekä kalustekaavioista.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jura Koljonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh: 050 523 8664
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Vantaa
Kielotie 11, 01300 Vantaa
Lainalaskuri
Jura Koljonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Jura Koljonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh: 050 523 8664

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita