179 000 €100 m²

Vuorilehdonkuja 3, Hakunila, Vantaa4h, k,kh, s, erillinen wc, vh, terassi, varasto, piha

Velaton hinta
179 000 €
Hoitovastike
420 € / kk
Asuinpinta-ala
100 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1968
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Hakunila
Kaupunki
Vantaa

Rauhallisella pientaloalueella puiston laidalla erillistalo 17 asunnon yhtiössä.

Taloyhtiöön on suunnitteilla raskaan putkisaneerauksen käyttövedet, viemärit, märkätilat, lämmönjakeluverkosto, märkätilojen, keittiön lieden, alajakokeskusten yms. sähköjen uusinnan, vesikattojen saneeraus, vaihtoehtoisten energiamuotojen selvitys.

Tämän hetkinen karkea arvio n 62 000 €/asunto

Kaikki tilat yhdessä tasossa. Iso olohuone ja 3 makuuhuonetta. Oma vaatehuone ja erillinen wc. Oma sauna. Iso piha, joka on osittain aidattu ja lisäksi suojaisa katettu terassi.

Tästä pääset hiihtämään vaikka kotiovelta ja Håkansbölen kartano ja Kartanopuistokin on vain 400 metrin päässä ja uimahallillekin reilu kilometri. Koulut ja palvelut myös kävelyetäisyydellä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Hakunila
Kohdenumero
1335605
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
100 m²
Tontin pinta-ala
1,26 ha
Kokonaispinta-ala
100 m²
Pinta-alan lähde
Yhtiöjärjestyksenmukainen pinta-ala
Huoneiston kokoonpano
4h, k,kh, s, erillinen wc, vh, terassi, varasto, piha
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 kk/kaupasta/ sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Jääkaappi/pakastin, uuni, keraaminen liesi, astianpesukone, liesituuletin, kaapistot
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä, suihku, lattialämmitys, peilikaappi, kiinteät valaisimet, erillinen wc, sähkösauna
Säilytystilat
Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistot
Ikkunoiden suunta
pohjoinen, länsi, etelä
Näkymät
puistomaiset
Tulevat remontit
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmä: Hankesuunnitelma, putkiremonttisuunnitelmien päivitys, putkiremontti (käyttövesi-, viemäri- ja lämmitysverkostojen uusiminen). Julkisivut ja runkorakenteet: Huoltokorjauksia ja maalauksia tarpeen mukaan. Sähkö- ja telejärjestelmä: Uusimisen suunnittelu ja mahdollinen uusiminen putkiremontin yhteydessä. Ikkunat ja ulko-ovet: Huoltokunnostusta Huoneistojen märkätilat: Märkätilojen saneeraus osassa huoneistoista osana asuntokohtaista putkiremonttia. Katto: Vesikattojen kunnon tarkastus ja tarvittaessa saneerausta. Piha-alue: Piha-alueiden kunnostusta, mm. asfaltointia ja pihapolkuja. Lukitus: Lukitusjärjestelmän yhtenäistäminen.
Tehdyt remontit
2021: H3 jäätyneen kastelupostin aiheuttaman pienen vesivahingon kartoitus ja korjaus G2 ja i2 asuntojen kuistien kunnostus F3 asunnon sisällä koetun hajuongelman korjaus F2 kylpyhuoneen peruskorjaus, käyttövesi-, viemäri- ja lämmönjakelujärjestelmän peruskorjaus, alapohjan kosteusvaurioituneiden ja painuneiden rakenteiden korjaus. 2020: H1 asunnon vesivahinkokorjaukset, käyttövesiputkien ja lämpöjohtojen sekä -pattereiden uusinta J4 kph seinien runkorakenteiden korjaus ja jäykistys, käyttövesiputkien muutokset osakasremontin yhteydessä H1 asunnon lämmönjakokeskuksen säätöventtiilin ja moottorin uusinta J2 asunnon kuistin portaiden uusintatyö F2 lämmitysongelman korjaus Useiden pienempien vesi- ja sähkökalusteiden uusintaaIkkinat uusittu. 2019: H1 asunnon vesivahinkokorjaus ja vesi-, viemäri ja lämmitysputkien uusinta. 2018: Maanalaisen veden runkoputken ja liitosten korjaukset. 2017: Pihapolun valaistuksen rakentaminen. 2016: Pihapolun rakentaminen. 2015: Julkisivujen laaja maalaus ja paikkakorjaukset, H1 ja H3 vesivahinkokorjaus. 2014: Asuntojen lämmönjakokeskusten uusinta, kattoremontti (pinnoitus, kaivojen uusinta, alipainetuulettimet ja räystäspeltien uusinta). 2012: Roskakatoksen kunnostus. 2010: Putkirikon&-tukoksen korjaus. 2006: Ulkovuorilaudoituksen korjauksia ja maalaus, ulkovalaistuksen parannus, antennikaapeliverkon uusiminen, oman vesilaitoksen alasajo. Liittyminen Vantaan veden asiakkaaksi. Mittarikaivon asennus. 2013: Putkistojen kuntokartoitus, G2 käyttövesi- ja lämpöjohtoputkien uusiminen. 1998-2002: Ikkunat uusittu, ulko-ovien uusiminen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Vuokrattu
Ei
Palvelut
Lehtikuusen yhtenäiskoulu, Hiirakkotie 18, 01200 Vantaa (etäisyys n. 0.8 km), Sotungin lukio, Sotungintie 19, 01200 Vantaa (etäisyys n. 1.6 km), Västersundoms skola, Hetbackantie 3, 01200 Vantaa (etäisyys n. 3.7 km), Suitsikujan päiväkoti, Suitsikuja 2, 01200 Vantaa (etäisyys n. 1.4 km), K-Market Kastanja (etäisyys n. 0.6 km), Hakunilan Ostoskeskus K-Supermarket (etäisyys n. 1.2 km), Kormuniityn koirapuisto (etäisyys n. 0.2 km), Kirjasto (etäisyys n. 1.2 km), Uimahalli (etäisyys n. 1.2 km), Håkansbölen kartano (etäisyys n. 0.4 km)
Lisätiedot
Isännöitsijän mukaan tarkoitus on tehdä kerralla märkätilat, käyttövedet, viemärit, lämpöjohtoverkosto ja sähköjärjestelmä samassa urakassa. Vesikattoon ei riittäne varat. Ylimääräinen yhtiökokous 13.4.2022: Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys ja ryhtyä korjaussuunnitelman mukaisen peruskorjaushankkeen suunnittelun aloittamiseen yhdessä As Oy Kehä-Mäen kanssa mahdollisimman nopeasti tilikauden 2022 aikana. Vuonna 2022 sattuneet vesivahingot toteutetaan käytännössä jo ison korjaushankkeen suunnitteluvaiheen aikana. Hallinto totesi osakkaille erikseen, että korjaushanketta koskevaa etukäteistä ja tarkkaa korjaussuunnittelua ei ole vielä tehty. Hanke tulee käsittämään ainakin: Raskaan putkisaneerauksen (käyttövedet, viemärit, märkätilat, lämmönjakeluverkosto ilman kaukolämpökeskuksia), märkätilojen, keittiön lieden, alajakokeskusten yms. sähköjen uusinnan pois lukien asuntojen kuivien tilojen sähköjohdotukset, vesikattojen saneeraus, vaihtoehtoisten energiamuotojen selvitys. Korjaushankkeen sisältö tulee täsmentymään ja tarkentumaan suunnitteluvaiheen aikana. Hallitus perustaa korjaustarpeen arvioinnin taloyhtiössä jo aiemmin suoritettuun asiaa koskevaan dokumentaatioon. Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys ja rahoittaa vuonna 2022 sattuneet vesivahinko- ja kosteusvauriokorjaukset samalla peruskorjaushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheen lainarahoituksella. Lainan saldo enint. 1,4 M€, laina-aika max. 30 vuotta. Laina nostetaan ensin limiittimuotoisena lainana.(nostettu 100 000 €). Myönnettiin hallitukselle valtuudet kilpailuttaa rahoitus, kiinnittää riittävä määrä taloyhtiön tonttiin ja rakennuksiin kiinnitettyjä kiinnityksiä lainarahoituksen yleisvakuudeksi, tarvittaessa hakea lisää uusia kiinnityksiä, allekirjoittaa lainapaperit ja nostaa lainaa taloyhtiölle kuluja vastaan. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet selvittää rahoittajilta käytettävissä olevat vaihtoehdot lainarahoituksen mahdolliselle korkosuojaukselle. Syysyhtiökokouksessa 13.12.2021 sääntömääräisten asioiden lisäksi päätettiin: Käsitellä ja hyväksyä korjausselvitysliite (sis. korjaushistoria, hallituksen kunnossapitotarveselvitys jakorjaussuunnitelma), valtuuttaa hallitus perimään tai jättämään perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeita vastaava määrä rahaa ylimääräisinä hoitovastikkeina taloustilanteen niin vaatiessa tai salliessa, valtuuttaa hallitus aloittamaan neuvottelut As Oy Kehä-Mäen kanssa koskien heidän tontillaan olevan ja Kehälaakson hallinnoiman autotallirakennuksen tulevaisuutta..
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Ei
Sähköinen omistajamerkintä
Ei
Tiedustelut
Jukka Petman LKV 050 57 68497 tai jukka.petman@km.fi

Hinta

Velaton hinta
179 000 €
Myyntihinta
179 000 €
Neliöhinta
1 790 € / m2
Lainalaskuri

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
350 € / kk
Hoitovastike
420 € / kk
Yhtiövastike
805 € / kk
Muut kustannukset
Autopaikka kylmä 40 €/V sähkötolppa 80 €/v. Osakas tekee Vantaan Energian kanssa oman kaukolämpösopimuksen. Kaukolämpölasku on on ollut keskimäärin vuonna 2021 94,68 €/kk. Kulutus 10,893 MWH/vuosi. Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Rahoitusvastiketta aletaan maksamaan 1.1.2023-30.6.2023 350 €/asunto ja 1.7.2023-31.12.2023 370 €/asunto. Erityisvastike: 35 €/kk.
Autopaikan kustannukset
6,66 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kehälaakso
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
1968
Rakennusvuoden lisätiedot
1968
Huoneistojen lukumäärä
17
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV liittymä
Tontin koko
1,26 ha
Tontin omistus
Oma
Liikenneyhteydet
Bussit (etäisyys n. 0.4 km)
Pihan ilmansuunnat
länsi
Lämmitys
Kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 17
Yhteiset tilat
Kaapeli-TV
Ominaisuudet
Ilmalämpöpumppu, kiinteät valaisimet

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jukka Petman
kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, myyntijohtaja
Puh: +35850 5768 497
Kiinteistömaailma, Asuntorengas Oy LKV
Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Lainalaskuri
Jukka Petman
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, myyntijohtaja
Jukka Petman
kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, myyntijohtaja
Puh: +35850 5768 497

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita