319 900 €91 m²

Auringonkierto 1 A23, Leinelä, Vantaa4-5h+kt+var

Velaton hinta
319 900 €
Asuinpinta-ala
91 m²
Huoneita
4
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Leinelä
Kaupunki
Vantaa

Moneen muuntautuva kulmahuoneisto

Ihastu 91-neliöisen kulmahuoneiston valoisaan tilaan ja fiksuihin säilytysratkaisuihin. Täällä viihtyy niin lapsiperhe kuin kotitoimistoa kaipaava. Vastavalmistunut Seela 1 sijaitsee omalla tontilla Vantaan Leinelän luonnonläheisessä naapurustossa, vain pysäkin päässä lentoasemasta.

Keittotila

Kolmannen kerroksen kodin sydän on keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus, jota jakaa käytännöllinen saareke. Kotikokkia ilahduttavat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten kalusteuuni, keraaminen keittotaso, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittotilassa on varaus toiselle kylmälaitteelle sekä kalustemikrolle. Kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tumma. Kaapistojen välitila on ajattoman vaalea.

Valoisa pohjaratkaisu

Koti saa luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta Leinelänkaarta pitkin kantavien näkymien luodessa avaraa tunnelmaa. Ranskalainen parveke on varustettu komein tuplaovin ja pinnakaitein. Suuri irtainvarasto on sijoitettu eteisen yhteyteen. Miellyttävä lattialämmitys takaa asumismukavuuden vuoden ympäri.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, kätevä pyykkikaappi, allaskaluste sekä seinä-wc. Pesutornille on paikkavaraus. Isot, tummat lattialaatat sekä vaakaan asennetut kiiltävän valkoiset seinälaatat luovat ylellistä tunnelmaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on erillis-wc.

Yhteistilat

Vantaan Seelan asukkaiden ilona on suojaisa piha-alue leikki- ja oleskelualueineen sekä piharakennus sauna- ja kerhotiloineen. Pyörille ja lastenvaunuille on turvalliset säilytystilat. Moderni iLOQ-lukitus takaa tilojen turvallisen käytön ja avainten hallinnoinnin. Kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, ja ison avainnipun sijaan asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen. Autopaikat sijaitsevat maantasossa ja jokaisella paikalla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen.

Lisätietoa kodin ostamisesta

Vantaan Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Taloyhtiön tiedot

Koteja edullisin neliöhinnoin junaradan varrella

Omalla tontilla sijaitseva Seela 1 kutsuu nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta moderniin ja iloisen värikkääseen Vantaan Leinelään, vain pysäkin päähän lentoasemasta. Suositut kodit ovat muuttovalmiita, joten toimi nyt ja löydä oma kotipaikkasi.

5-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Seela 1 tarjoaa 50 huoletonta uudisasuntoa, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti mukavaan ja kohtuuhintaiseen asumiseen sekä tavanomaisesta poikkeaviin pohjaratkaisuihin. Tässä suositussa kohteessa on tarjolla vielä koteja 60,5-neliöisistä kolmioista aina 91-neliöisiin perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen kotien yhteyteen on toteutettu viihtyisiä viherhuoneita, ylempiin kerroksiin valoisia ja ilmavia aurinkohuoneita, joiden käyttötarkoituksen asukas voi itse päättää. Tavanomaista suuremmat irtaimistovarastot on sijoitettu kotien yhteyteen, mikä tuo ihanaa helpotusta arkeen. Huomioithan, että Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Sujuvaa arkea ja lähiluonnon taikaa

Seelan kotikorttelin suojaisalla piha-alueella on mukava heittäytyä leikin riemuun tai rentoutua piharakennuksen yhteissaunatiloissa. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä lukolliset säilytystilat niin pyörille kuin lastenvaunuille. Aivan naapurista avautuva luonto kutsuukin virkistäytymään ja treenaamaan raittiissa ulkoilmassa. Käyttöoikeustodistuksina myytävät (4 600 €) autopaikat ovat avoimia pihapaikkoja sijoittuen aivan kotitalon läheisyyteen. Jokaiselle niistä on tilattavissa lisälaite auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Leinelässä arki sujuu toki ilman autoakin, sillä vierestä kulkeva junarata tekee liikkumisen suuntaan kuin suuntaan ihanan helpoksi. Jätä yhteystietosi nyt, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle.

Bonava-turva

Pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Tutustu koteihin >>

Perustiedot

Kaupunginosa
Leinelä
Kohdenumero
7975609
Kerros
3 / 5
Asuinpinta-ala
91 m²
Huoneiston kokoonpano
4-5h+kt+var
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 6/2022
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
319 900 €
Myyntihinta
145 300 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 515,38 € / m2
Velkaosuus
174 600 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä S-Pankki Oyj.

15.8.2023 pidetty ylimääräinen yhtiökokous päätti pääomavastikkeen suuruudeksi 3,50 €/kk/jyvitysosuus alkaen 1.9.2023, sisältäen pelkän koron.
Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu 15.8.2023 olevan korkotason mukaan. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 15.06.2022-30.06.2024

Hoitovastike
373,10 € / kk
Pääomavastike
1 018,50 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 391,60 € / kk

Vastikkeet 01.07.2024 alkaen

Hoitovastike
373,10 € / kk
Pääomavastike
1 652,88 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 025,98 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Vantaan Seela 1
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558
Bonava Suomi Oy / Helsinki
Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Helsinki, asuntomyynti
Toimisto
Puh: 0800 05558

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita