194 395 €48 m²

Iskospolku 4 B43, Myyrmäki, Vantaa2h+kt

Velaton hinta
194 395 €
Asuinpinta-ala
48 m²
Huoneita
2
Kerros
1 / 8
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Myyrmäki
Kaupunki
Vantaa

Myyrin Terran muuttovalmiista kodeista alennus -15% Hintaetu koskee vain asuntoja A22, A26, B41, B42, B43 ja B79, joten toimi nopeasti! Etu on voimassa 18.6.2024 asti. Uusi myyntihinta on huomioitu asuntojen hinnoissa.

Myyrin Terra on näyttävä, nykyaikainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, joka sijaitsee aivan Myyrmäen keskustassa juna-aseman ja monipuolisten palveluiden vieressä. Tämä 85 asunnon talo urbaanin rouheassa ja yhteisöllisessä ympäristössä tarjoaa sekä keskustaelämisen edut, että mahdollistaa myös lähiöelämän luonnonläheisyyden. Talosta löytyvät mm. yhteiskäyttötila, kahden saunan saunaosasto sekä pesula ja kuivaushuone. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa, johon on kulku suoraan porrashuoneista.

Myyrin Terrasta löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin aina yksiöistä perheasuntoihin. Asunnoissa tilat on suunniteltu tehokkaasti, mutta silti huoneistoissa on avaruuden tuntua yhdistetyn avokeittiön ja oleskelutilan ansiosta. Kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi. Osassa huoneistoista on vaatehuoneet, jotka mahdollistavat esimerkiksi harrastevälineiden säilyttämisen kätevästi. Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus.

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terran kodit ovat muuttovalmiita. Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Myyrin Terra on Hartelan Keskustakorttelin ensimmäinen asuntokohde.

Perustiedot

Kaupunginosa
Myyrmäki
Kohdenumero
7899332
Kerros
1 / 8
Asuinpinta-ala
48 m²
Tontin pinta-ala
779 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Keittiön varusteet
Suunnitelmien mukaiset tehdasvalmisteiset kalusteet. Työtasot laminaattipintaisia, tasoon upotettu allas, liesikupu, keraaminen keittotaso ja kalusteuuni. Astianpesukone, jääkaappipakastin sekä varaus mikroaaltouunille.
Parvekkeen lisätiedot
Terassi lasitusvarauksella
Kylpyhuoneen varusteet
LED-valaisin, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, suihkuseinä, pyyhekoukut, wc-paperiteline, tilavaraus ja liitännät pesukoneelle sekä kuivausrummulle.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Hyvät palvelut lähellä mm. terveysasema, apteekki ja kirjasto sekä Kauppakeskus Myyrmanni monipuolisine palveluineen.. Koulut: Kilterin koulu (ala- ja yläaste), Vaskivuoren lukio, Vantaan ammattiopisto Varia ja Metropolian ammattikorkeakoulu sekä useat päiväkodit kävelynmatkan etäisyydellä.
Lisätiedot
Hyödynnä kampanja-alennus -15%! Tämän uuden kodin alkuperäinen myyntihinta on 92.209 euroa, lainaosuus 136.491 euroa, velaton hinta yht. 228.700 euroa. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin. Kampanjahinta on voimassa 18.6.2024 saakka.
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Asunnoissa on laajakaistaisen tiedonsiirron mahdollistava yleiskaapelointijärjestelmä. Yhtiössä on kiinteistölaajakaistaliittymä.

Hinta

Velaton hinta
194 395 €
Myyntihinta
57 904 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 049,90 € / m2
Velkaosuus
136 491 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
33 499 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
127,68 € / kk
Vuokratontin lunastusosuus
33 499 €
Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen tontin lunastusosuus on mahdollista maksaa pois vuosittain marraskuun viimeisenä päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Lunastusosuuden hinta on arvioitu siten, että lunastus tehdään marraskuussa 2024. Lunastushinnan lisäksi tulee maksettavaksi kiinteistökaupan varainsiirtovero sekä muut kulut.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastikkeet

Hoitovastike
187,20 € / kk
Pääomavastike
1 164,90 € / kk
Tontin vuokravastike
127,68 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 479,78 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Tontinvuokravastike on vuokraa, eikä sen maksaminen pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta. Vuokrankorotus on sidottu elinkustannusindeksiin. Lunastamalla tontin osuuden vapaudut vuokravastikkeen maksusta. Maksamalla laina- eli velkaosuuden vapaudut pääomavastikkeen maksusta.

Muut maksut

Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
tasataan kulutuksen mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
85
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Ulkoseinät ovat pääosin betonirakenteisia sandwich-elementtejä
Kattotyyppi
Kumibitumikermikatto, osa katoista viherkattoa.
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Ilmanvaihdon tehostusmahdollisuuus asunnon liesikuvusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
779 m²
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy
Liikenneyhteydet
Lähellä Myyrmäen juna-asema, josta pääsee kehärataa pitkin Helsingin keskustaan tai lentokentälle. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään.
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpöön liitetty vesipatterilämmitys. Pesuhuoneessa ja saunan lattian etuosassa sekä WC:ssä on huoneistokohtaisella sähköllä toimiva lattian mukavuuslämmitys.
Tontin vuokra päättyy
15.10.2060
Maanvuokraaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla
Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikat sijaitsevat maanalaisessa yhteiskäyttöisessä autohallissa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.
Yhteiset tilat
Yhtiöön kuuluu asukkaiden yhteiskäyttöön tuleva yhteiskäyttötila sekä kaksi talosaunaa. Asuntokohtaiset irtainvarastot sijaitsevat kellarikerroksessa. Pesutupa sijaitsee A-portaassa ja kuivaushuoneet sekä A- että B- portaassa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helsinki
Toimisto
Puh: 0800 93 200 (maksuton)
Hartela Etelä-Suomi Oy / Helsinki
Ilmalantori 1, 00240 Helsinki
Helsinki
Toimisto
Helsinki
Toimisto
Puh: 0800 93 200 (maksuton)

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita