57 000 €112 m²

Väkkäräntie 327, Menonen, UrjalaOh, keittiö, 2x mh, wc, vh, (sauna, ph, pukuh) at varasto ym.

Myyntihinta
57 000 €
Asuinpinta-ala
112 m²
Huoneita
3
Rakennusvuosi
1975
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Menonen
Kaupunki
Urjala

Nyt ollaan todella vanhoilla asuinseuduilla ja liikutaan vanhojen rälssitilojen mailla aivan Nuutajärven läheisyydessä, jonne vesioikeus.

Kahdessa kerroksessa oleva tiilitalo, noin 112 m² / 224 m² (ulkomitoin). Yläkerrasta löytyy tilava olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, iso vaatehuone, wc ja halli. Alakerrassa sauna, pesuhuone, pukuhuone, oleskelutila/ulkoiluvälinevarasto, talouskellari ja autotalli. Sauna ja pesutilat on purettu, mutta uusia ei ehditty rakentaa. Alakerran rakennustarpeet osin valmiina ja sen voi vielä muovailla oman mielensä mukaiseksi. Täällä on paljon tilaa ja olet omassa rauhassa. Kaksi tonttia, yhteensä 9650 m². Aivan asuinkelpoinen talo ja tästä voit jatkaa lompakon ja tarpeiden mukaan. Hinta ei päätä huimaa.

Seuraavat esittelyt
  • ke 10.08.2022 klo 17:30 - 18:00
    Ja tietenkin myös sopimuksen mukaan. Esittelee Tero Rekunen LKV AIT, 050 5909112, tero.rekunen@kiinteistopire.com. Tervetuloa.

Perustiedot

Sijainti
Väkkäräntie 327, 31140 Urjala
Kaupunginosa
Menonen
Kohdenumero
16913123
Asuinpinta-ala
112 m²
Tontin pinta-ala
9 650 m²
Kokonaispinta-ala
224 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Kahdessa kerroksessa, noin 112 m² / 224 m² (ulkomitoin). Yläkerrassa tilava olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, iso vaatehuone, wc ja halli. Alakerrassa sauna, pesuhuone, pukuhuone, oleskelutila/ulkoiluvälinevarasto, talouskellari ja autotalli. Sauna ja pesutilat on purettu, mutta uusia ei ehditty rakentaa. Alakertaa voi vielä muovailla oman mielensä mukaiseksi ja se on hieman matalaa tilaa.
Huoneiston kokoonpano
Oh, keittiö, 2x mh, wc, vh, (sauna, ph, pukuh) at varasto ym.
Huoneita
3
Kunto
Välttävä
Kunnon lisätiedot
On ollut asuttuna kevääseen asti. Hieman retro, mutta pärjää ja tästä sitä voi aloittaa projektin kerrallaan.
Lisätietoa vapautumisesta
On vapaa.
Keittiö
Keittiö
Keittiön varusteet
Olohuone: Tilava, avara, valoisa olohuone, jonka lattiassa muovimatto, seinissä tapettia ja osin kiviseinää. Olohuoneessa varaava takka. Keittiö: Keittiössä umpipuiset keittiökaapistot, liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin. Lattiassa muovimatto ja maalatut seinät. Keittiö uusittu 80-luvun lopulla. Makuuhuoneet: Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joiden lattioissa kokolattiamatto, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuoneissa kaapistoja.
Kylpyhuoneen varusteet
Iso wc, jonne voi laittaa suihkukaapin, niin selviää peseytymisestä, kunnes saa pesutilat kuntoon.
Säilytystilat
Makuuhuoneissa on kaapistot ja vaatehuone. Alakerrassa paljon säilytystilaa ja mm. talouskellari.
Tulevat remontit
Alakerran rakentaminen.
Tehdyt remontit
Peltikate uusittu 2015, käyttövesiputkistot osittain ja wc kalusteet. Keittiö remontoitu ja salo-ojat asennettu ylärinteeseen ja päätyihin 1985.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan kuvaus
Nuutajärven rantaan vain muutama sataa metriä. Rannassa kaksikin yhteiskäytössä olevaa laituripaikkaa.
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Saunan lisätiedot
Alakerrassa oli sauna, joka on purettu uuden alta. Valmiina on rakennustarpeet, kiuas, ovet, paneelia, laattaa jne. Omistajalta jäi rakentaminen kesken, mutta tule jatkamaan, niin saat omanlaisesi.
Asumistyyppi
Omistus
Ajo-ohjeet
Turku-Tamperetieltä käännytään Väkkäräntielle, jota ajetaan 3,2 km. Saavut T-risteykseen, jossa postilaatikoita. Aja oikealle ylös ja talo näkyy heti vasemmalla.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
887-417-2-257 Kauppila ja 887-417-2-256 Pajarinne.

Hinta

Myyntihinta
57 000 €
Kiinnitykset
Kiinnitykset: Valmiiksi haettuna panttikirjoja 50.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Tätä sähköistä panttikirjaa voit käyttää oman lainasi vakuutena halutessasi. Oikeudet: Yhteinen vesialue 887-876-6-0 (Nuutajärvi) Kinolankylän osakaskunta. Tieoikeuksia. Veden ottaminen rasitettuna Nuutajärven Metsä.

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Sähkölasku viimevuodelta noin 13500 kWh, eli noin 2.000 euroa. Sisältää käyttösähkön. Sähköliittymä siirtyy.
Kiinteistövero
436 € vuodessa.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1975
Rakennusmateriaali
Alakerta harkkomuuraus ja yläkerta tiili. Myös väliseinät osin muurattuja. Harjakatto peltikatteella, uusittu 2015. (Rakennuspiirustukset aikanaan tehty puurungolle.)
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnallistekniikka
Oma kaivo, josta vesi pumpulla sisään. Lähdekaivo on naapurin tontilla, mutta kirjattu oikeus veden ottamiseen. Joskus todella kuumina kesinä on vesi loppunut. Likavesille saostuskaivo ja imeytyskaivo. Tyhjennetty kerran vuodessa.
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Tontin koko
9 650 m²
Tontin kuvaus
Nyt ollaan todella vanhoilla asuinseuduilla ja liikutaan vanhojen rälssitilojen mailla (katso kohta muuta). Tila Pajarinne on saanut nimensä siellä joskus muinoin olleesta pajasta. Pihapiiri on luonnonvarainen, nurmikkoinen rinnetontti aivan omassa rauhassaan. Pajarinne on rakentamatonta metsämaata. Kauppila on pihapiiriä. Kauppilan pinta-ala on 5050 m² ja Pajarinne 4600 m², yhteensä 9650 m².
Harrastusmahdollisuudet
Muuta: Honkolan kartano on 1600-luvun alussa perustettu kartano Etelä-Pirkanmaalla Urjalan Honkolan kylässä Kortejärven pohjoisrannalla. Vanhin tunnettu omistaja on nimismies Tuomas Maununpoika. Vuonna 1730 kartanon osti rykmentinkomissaari Enoch Nauclér, joka aateloitiin 1762 nimellä Furuhjelm. Nimi on johdettu kylän nimestä Honkola: honka ruots. fura. Nauclér rakensi kartanoon uuden päärakennuksen ja laajensi kartanoa ostamalla Kehron Laurilan rusthollin 1735, kaksi rälssitilaa Väkkärän kylästä sekä Kinolan tilan. Niinpä nytkin voit lukea kiinteistörekisteristä, kuinka rälssitilojen tieoikeudet nyt ovat siirtyneet näille nyt myytäville tiloille.
Liikenneyhteydet
Urjalan keskustaan, Laukeelaan noin 10 km, Nuutajärven keskustaan noin 10 km, Humppilaan noin 15 km, Loimaa, Forssa, Viiala noin 30 km ja Lempäälä noin 40 km.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kohde sijaitsee 3,2 km päässä Turku-Tampere valtatiestä, Nuutajärven läheisyydessä, Kinolan kylässä, joka on haja-asutus aluetta. Lisätietoja kunnalta.
Lämmitys
Suora sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja takka.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tero Rekunen LKV AIT
Ammatti-isännöitsijä AIT
Puh: 050 5909112
Kiinteistö Pi-Re Oy
Rautatienkatu 12, 30100 Forssa
SKVL:n jäsen
Tero Rekunen LKV AIT
Ammatti-isännöitsijä AIT
Tero Rekunen LKV AIT
Ammatti-isännöitsijä AIT
Puh: 050 5909112

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita