299 000 €123,5 m²

Pampinkuja 4 E, Hirvensalo, Turku3h+k+s+ullakko

Velaton hinta
299 000 €
Hoitovastike
185,90 € / kk
Asuinpinta-ala
123,5 m²
Huoneita
4
Kerros
2
Rakennusvuosi
1987
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Hirvensalo
Kaupunki
Turku

ONNI ON OMA KOTI

Muuta tähän siistikuntoiseen vuonna 1987 valmistuneeseen siistikuntoiseen kaksitasoiseen osittain puuverhoiltuun punatiiliseen rivitalokotiin, jossa on - ei lainkaan tälle aikakaudelle tyypillinen - yhdistetty avoin olohuone varaavalla takalla ja viehättävällä pyhäruokailutilalla, jossa on osittain erittäin korkea huonekorkeus. Valkoiset avoportaat johtavat yläkertaan ja tässä kerroksien välisessä avoimessa tilassa on tarjolla jotain arkkitehtonisesti erittäin kaunista, yläkerran kattoikkunoista säteilevä auringonvalo, pehmeä ja pyöreä seinämuoto pesuhuoneen kulmassa. Tämä sanallisesti vaikeasti avattava kokonaisuus on erittäin onnistunut ja tuo ainutlaatuista persoonallisuutta tähän upeaan kotiin, ehdottomasti.

Ikkunapinnoissa ei ole säästelty, asunto huokuu valoisuuttaan pilvisenäkin päivänä. Näkymä olohuoneesta aukeaa viereiseen puistoalueeseen, jossa on metsää ja niittyä. Olohuoneesta on kulku aurinkoiselle isolle omalle pihalle, jossa on sopivassa suhteessa terassia oleskeluun ja grillailuun sekä puutarhaa kauniisti rinteeseen porrastaen jäsenneltyinä.

Kiinnitä tässä kodissa huomiota arkea helpottaviin ominaisuuksiin, joista mainittakoon mm.: • kodikas ja varustukseltaan nykyaikainen, mutta perinteinen keittiötila kotikylmiöineen • uudistettu ikkunallinen ja tyylikäs sauna komeine pesuhuoneineen • kummassakin asuinkerroksessa on oma pesuhuone • kätevä kodinhoitotila alakerran pesuhuoneen yhteydessä

Tässä asunnossa on otettu kaikki mahdolliset neliöt tehokkaasti käyttöön. Huoneistoon kuuluu huoneiston yläpuolinen ullakkotila (39 m2), joka on sisustettu asuinkäyttöön. Ullakolle on rakennettu aula ja kaksi makuuhuoneena toimivaa, lapeikkunoin varustettua tilaa sekä pesuhuone. On hyvä myös tietää, että ullakkotilasta ei suoriteta vastiketta.

Yhtiössä on yhteensä 5 rakennusta, joissa on 19 asuinhuoneistoa. Lisäksi kolme autokatosta, joissa on jokaiselle asunnolle varattuna yksi sähköpistokkeellinen autopaikka. Asunto-osakkeeseen kuuluu myös ulkovarasto.

Yhtiö sijaitsee päättyvän kujan päässä eli täällä ei ole häiritsevää läpiajoliikennettä. Tämän hyväkuntoisen, muuttovalmiin kodin valtti on sen sijainti suojaisalla ja lapsiystävällisellä alueella lisäksi Hirvensalon peruspalvelut kouluineen ja päiväkoteineen ovat kaikki lähettyvillä ja bussipysäkkikin on vain pienen kävelymatkan päässä.

Huoneistossa suoritettu kosteusmittaus 09.06.2021/Suoraa Oy. Ei mitään erityistä huomautettavaa.

Vapautuu tarvittaessa nopeasti. Tervetuloa tutustumaan! __________________________________________________________________ Aija Varjonen Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, partner

Solid House Oy LKV 040 656 3113 aija.varjonen@solidhouse.fi _________________________________________________________________ Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista? Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Pampinkuja 4 E, 20900 Turku
Kaupunginosa
Hirvensalo
Kohdenumero
21295267
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
123,5 m²
Tontin pinta-ala
7 820 m²
Kokonaispinta-ala
123,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h+k+s+ullakko
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
n. 1kk / sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: kylmiö. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Festivo kotikylmiö
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Pesuhuone ylä- ja alakerrassa. Varustus alakerta: sadesuihku. Varustus yläkerta: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, kaapistoa, allas, hana, peilikaappi valaisimella. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Varustus: seinäpeili valaisin, allas ja hana, kaapistoa, wc-istuin. Varustus: bidee-suihku.
Säilytystilat
ulkovarasto
Näkymät
Yhtiön omalle pihalla ja viereiselle puistoalueelle
Tulevat remontit
Ulko-ovien uusinta. Lämmitysjärjestelmän rikkinäiset alkuperäiset patterit uusitaan yhtiön toimesta. Maaperän painumisen tarkkailu, D ja E talojen maaperän täyttö- jatkuva/2021. Likakaivon toiminnan tarkastaminen 2021. Ulkomaalaus 2022. Viemärijärjestelmän kuvaaminen 2020. Väliaitojen osittainen uusiminen/korjaaminen 2021 - 22. Asfaltin laitto autokatokseen ja pihakäytäviin/sähköautojen latausjärjestelmä. Sorapintaisten käytävien laatoitus/kivetys. *** As oy Suvivalkaman hallituksen kokous 05/05/2021 Päätimme hallituksen kokouksessa toteuttaa as oy Suvivalkaman kaksi korjaustointa, korjaukset maksetaan yhtiön kassasta: 1. Alarivin maannosten tiivistymien korjaaminen. Entti oy toteuttaa korjaustyön saamamme tarjouksen mukaan hintaan n. 6500 euroa. Työ on jo käynnissä. Asunto 12: - vanha kiveys puretaan ja pohjaa nostetaan murskeella 10 cm. Kiveys ladotaan uudelleen ja sivut siistitään mullalla. Kahden varastokopin (as 12/13 ja as 14/15): - reuna-alueet ovat vajonneet, näiden reunojen täyttöä 8–16 sepelillä. Asunto 12 ja asunto 16: - takapihan reunat ovat myös vajonneet, kaivetaan reunaa tarvittava määrä esiin, kaivannon pohjalle laitetaan suodatinkangas ja täytetään 8–16 sepelillä ja sepelin päälle tulee seulakiviheitokkeet takaisin ja tarvittava määrä lisäkiviä. As 17 takapihan vesikourun korjaus. 2. Huoneistojen välisten piha-aitojen korjaaminen. Velho Production toteuttaa saamamme tarjouksen mukaan n. 14 000 euroa. Työ on jo käynnissä. Rakennukset on asianmukaisesti ja rakennusmääräysten mukaan paalutettu, eikä oheinen maan painuminen tarkoita talojen painumista/liikkumista. Luotettavaa lisätietoja saatavissa maan täytöstä/maan painumisesta (esim. isännöitsijä tai hallituksen puheenjohtaja). Kysy tästä lisää välittäjältä.
Tehdyt remontit
HUONEISTOSSA: Keittiö-, sauna- pesuhuone ja kodinhoitotilaremontti 2016. Asennettu etupihalle pollarivalaisin ja uusittu istutukset/kiveykset. Asennettu ilmalämpöpumppu. Yläkerran kattoikkunat uusittu 2020. TALOYHTIÖSSÄ: 2019 viemärijärjestelmän huuhtelu. 2019 pintavesikaivojen puhdistus. 2019 elementtisaumojen läpikäynti ja mahdollinen korjaus, 2018 ilmastointijärjestelmän huolto, ilmanvaihtokanavien puhdistus. Viemärijärjestelmän huuhtelu, E-talo. 2017 viemärijärjestelmän kuvaaminen, numerovalaisimien vaihto, jätevesikaivon saneeraus. 2016 katon pesu ja käsittely. 2016-2015 alkuperäisten pesuhuoneiden korjauksia (osaan huoneistoja). 2009 ilmastoinnin nuohous ja säätö. 2007 taloyhtiön jätevesipumput ohjauskeskuksineen uusittu, asuntojen 14-19 pohjaviemäreiden korjaus. 1998 julkisivumaalaus, lämmitysboilerit uusittu/korjattu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa on ikkuna. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Sorttamäen uimaranta n. 1 km. Moikoisten hammahoitola n. 1km. Friskalanlahden luonnonsuojelualue n. 3,3km. K-Market Moikoinen n. 1 km. K-Supermarket Hirvensalo n. 1,6km. S-Market Majakkaranta n. 2,7km. K-Market Deli n. 3,8km. Koulut: Wäinö Aaltosen koulu n. 1,5km. Syvälahden koulu n. 1,8km. Haarlan koulu n. 3,8km. Päiväkoti: Pilke päiväkoti Pikku-Omppu n. 800m. Moikoisten päivähoitoyksikkö n. 700m. Kukolan päivähoitoyksikkö n. 1,5km. Haarlan päiväkoti n. 3,8km. Haarla-Pikisaaren päivähoitoyksikkö Meteorikatu n. 3,8km. Pilke päiväkoti Tähtimetsä n. 4km. Mukulax Hirvensalo n. 2,8km.
Lisätiedot
YHTIÖJÄRJESTYS 7 § Korjaus- ja kunnossapitovastuut: Osakkaan asuinkäyttöön sisustaman ullakkotilan kaikista välittömistä ja välillisistä korjauksista ja kunnossapidosta aiheutuneista kustannuksista vastaa osakkeenomistaja. Lämminvesivaraajat kokonaisuudessaan säätimineen ja lattialämmitysvastukset säätimineen kuuluvat yhtiön korjausvastuuseen. Huoneiston pintamateriaalien korjausvastuu kuuluu osakkeenomistajalle. Kun yhtiö suorittaessaan korjausvastuulleen kuuluvia korjaustöitä joutuu rikkomaan pintamateriaaleja, korjaa yhtiö pintamateriaalit yhtiön alkuperäiseen tavanomaiseen tasoon. Muilta osin korjaus- ja kunnossapitovastuun jakautumisessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain määräyksiä. Ullakkotila on rakennettu rakennusmääräysten mukaan, siihen on haettu rakennuslupa ja yhtiö on valvonut tilan asianmukaista rakentamista. Ullakko on lopputarkastettu. Näin ollen ullakkotilaan on saatavissa ihan normaali kotivakuutus, joka kattaa vakuutuksen piiriin kuuluvat mahdolliset vahingot (oman sopimuksen mukaisesti). Kauppaan ei kuulu: irtain, pyykinpesukone
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
299 000 €
Myyntihinta
298 314,05 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
2 421,05 € / m2
Velkaosuus
685,95 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
16,90 € / kk
Hoitovastike
185,90 € / kk
Yhtiövastike
202,80 € / kk
Vesimaksu
0 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
20 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: VESI: vesi laskutetaan huoneistokohtaisten mittarien mukaan. LÄMMITYS: huoneistoissa on suora sähkölämmitys, kaikissa asunnoissa on oma mittari. Nykyisen perheen sähkönkulutus on ollut noin 16 000 -18 000 kWh/vuosi. Asunnossa on myös varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. Autopaikkavuokra 20,00e/kk. (autokatos) Ullakkotilasta ja asuinkäyttöön sisustetuista ullakkotiloista ei suoriteta vastiketta. Osakkeenomistajille saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Suvivalkama
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1987
Huoneistojen lukumäärä
19
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
tiili
Kattomateriaali
tiilikate
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
E2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
7 820 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Ei huoltoliikettä
Isännöinti
Jyrki Björklund / Realia Isännöinti Oy, Turku. Läntinen Rantakatu 35 D, 20100 Turku. Puh. 010 228 7077. jyrki.bjorklund@realia.fi
Kaavoitustiedot
TURKU Turun kaupunki PL 355, 20101 TURKU vaihde (02) 330 000 turun.kaupunki@turku.fi etunimi.sukunimi@turku.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Lähimmät linja-autopysäkit Honkaistentiellä n. 250m. Linjat 50, 51, 53 ja 54 Linja-autopysäkit Kakskerrantiellä n. 1km. Linjat 14, 15, 52 54, 55 ja 71.
Lämmitys
sähkö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 19.
Yhteiset tilat
kaapeli-tv. Taloyhtiössä muuta: Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli).
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: korkki. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti, laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
yksi makuuhuoneista alakerrassa ja kaksi yläkerrassa
Olohuoneen varusteet
Olohuoneesta kulku takapihalle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, partner
Puh: 040 656 3113
Eerikinkatu 13, 20100 Turku
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, partner
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, partner
Puh: 040 656 3113

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.