354 500 €59,5 m²

Ranta-Tampellan katu 8 A 05, Ranta-Tampella, Tampere2H+KT+S

Velaton hinta
354 500 €
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Huoneita
2
Kerros
2 / 9
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Ranta-Tampella
Kaupunki
Tampere

Ihastuttava saunallinen kaksio

Toisen kerroksen kaksio ihastuttavalla pohjaratkaisulla. Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, josta on kulku koko huoneiston levyiselle parvekkeelle. Ikkunoista avautuvat näkymät lännen suuntaan. Eteisessä on säilytysjärjestelmä ja makuuhuoneessa erillinen iso vaatehuone. Asunnossa on oma sauna.

𝗨𝘂𝘀𝗶𝗮 𝗸𝗼𝘁𝗲𝗷𝗮 𝗧𝗮𝗺𝗽𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝘂𝘂𝗱𝗲𝘀𝘀𝗮 𝗸𝗮𝗻𝗮𝘃𝗮𝗸𝗮𝘂𝗽𝘂𝗻𝗴𝗶𝗻𝗼𝘀𝗮𝘀𝘀𝗮

Ranta-Tampellan katu on koko Tampereen elämyksellisin kotikatu. Täällä suppaillaan kanavassa, pyöräillään nopeasti käymään keskustassa, juodaan iltapäiväkahvit laiturilla ja ihaillaan järvimaisemia kattoterassilta. Tampereen uusi kanavakaupunginosa kehittyy nyt vauhdilla ja seuraavaksi vesistöjen ääreen rakennetaan As. Oy Ranta-Tampellan Masuunin 51 kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä suureen neljän huoneen asuntoon.

Yhdeksänkerroksinen Masuuni on noussut asuinalueen yhdelle parhaista paikoista, aivan kanavan ääreen ja vain muutaman askeleen päähän Näsijärven rannasta. Hyvän sijaintinsa ansiosta Masuunin ympäristössä vietetään paljon aikaa. Siksi uusi kotitalo on varusteltu ennen kaikkea elämiseen. Yhteiset SUP-laudat, monikäyttöinen kerhohuone, viihtyisä saunaosasto ja upea näköalaterassi talon katolla takaavat sen, että asuminen Masuunissa on aina nautinnollista. Talon jokaisessa kodissa on toimivat tilaratkaisut ja paljon sellaista varustelua, joka tuo arkeen ihan uudenlaista mukavuutta. Esimerkiksi jokaiseen kotiin asennettava lattiaviilennyksen ja lattialämmityksen yhdistelmä on todellista arjen luksusta, jonka ansiosta asuminen on miellyttävää ympäri vuoden. Kodeissa on myös korkeat ikkunat ja omat parvekkeet, joista osa aukeaa kanavan ja jopa järvimaiseman suuntaan.

Masuuni tavoittelee Rakennustiedon ympäristöluokitusta ja sen energialuokka on A.

Huomaathan, että visualisoinnit ja mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Lue lisää: skanska.fi/masuuni

Perustiedot

Kaupunginosa
Ranta-Tampella
Kerros
2 / 9
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2H+KT+S
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
354 500 €
Myyntihinta
106 350 €
Neliöhinta
5 957,98 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
229,08 € / kk
Pääomavastike
1 930,25 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 159,33 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-10-31
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Ranta-Tampellan Masuuni, Tampere
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
9
Hissi
Kyllä
Energialuokka
A
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Skanska Kodit, Tampere
Peltokatu 26, 33100 Tampere

Ota yhteyttä ilmoittajaan