119 000 €22 m²

Tervaskatu 4 A, Vuores, Tampere1h + avok + p

Velaton hinta
119 000 €
Asuinpinta-ala
22 m²
Huoneita
1
Kerros
3
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Vuores
Kaupunki
Tampere

Tarjolla sijoitusyksiö harvinaisella 10v vuokrasopimuksella

Myydään sijoitusyksiö 10v määräaikaisella vuokrasopimuksella Tampereen Vuoreksesta.

ASUNTO Asunto sijaitsee kesäkuussa 2021 valmistuneessa T2H:n rakentamassa uudiskohteessa (Asunto Oy Tampereen Mahonki). Remonttihuolia tässä kohteessa ei ole tiedossa pitkiin aikoihin!

Asunto on erittäin valoisa isoine ikkunoineen ja siinä on poikkeuksellinen 2,8m huonekorkeus sekä suuri koko asunnon levyinen lasitettu parveke. Asunnon pinta-ala on 22m2. Lisäksi parvekkeen pinta-ala on 7m2.

Yhtiöstä löytyy asukkaalle oma lämmin varastokoppi sekä yhteiskäytössä olevat sauna ja pyörävarasto. Asunnossa on valmiina nopea tietoliikenneyhteys (DNA:n 100/100 Mbs laajakaista).

VUOKRASOPIMUS JA VUOKRALAINEN Asunto on vuokrattu kotimaiselle vuokraustoimintaa harjoittavalle yhtiölle (Roporent Oy, y-tunnus: 3176643-9) 10-vuoden määräaikaisella vuokrasopimuksella. Vuokralaisena toimiva Roporent tilittää asunnon omistajalle kuukausittaisen vuokran ja jälleenvuokraa asunnon eteenpäin täysin omalla riskillään. Tämän asunnon kohdalla vuokra on 450 €/kk lisättynä vesi- ja tietoliikennemaksulla.

Roporent on vuosikymmenen vuokralainen. Vuokralaisena toimiva yhtiö, Roporent vastaa täysin kaikista vuokraustoimintaan liittyvistä kuluista ja riskeistä (mm. vuokranvälityspalkkiot, asunnon mahdollinen kunnostaminen, perintä, häädöt, jne.). Asunto sopii siis erinomaisesti sijoittajalle, joka haluaa välttää vuokralaisten etsinnästä ja vuokrasuhteen hallinnasta aiheutuvan vaivan sekä näihin liittyvät riskit.

Vuokrasopimuksen uusinnasta on mahdollista neuvotella erikseen 10v määräaikaisuuden päättyessä.

Valitse itsellesi sijoitusasunto 10-vuoden vuokrasopimuksella. Vältä vuokraamisen riskit ja haasteet asunnon vahingoittumisesta asiakaspalvelu-murheisiin kokonaisen vuosikymmenen ajan. Osta itsellesi Roporent-asunto!

SIJAINTA JA KULKUYHTEYDET Asunto sijaitsee Tampereen Vuoreksessa, osoitteessa Tervaskatu 4, 33870 Tampere. Vuoreksen kaupunginosa sijaitsee noin kymmenen kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Vuoreksesta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan: Tampereen runsaisiin palveluihin ajat vartissa, ja suorat bussiyhteydet vievät sujuvasti keskustaan, Hervantaan, oppilaitosten kampuksille ja TAYS:iin. Asunnolta on lähimmälle bussipysäkille matkaa noin 400 metriä.

PALVELUT Viihtyisä ja moderni Vuoreksen alue seurailee uusimpia kaupunkirakentamisen periaatteita: Vuoreksessa onkin värikäs, ihmisen mittakaavainen arkkitehtuuri runsaine vihervyöhykkeineen sekä virkistys- ja liikuntamahdollisuuksineen. Vuoreksen edistyksellisiä ekoratkaisuja ovat mm. jätteiden putkikeräysjärjestelmä ja sade- ja valumavesien luonnonmukainen käsittely. Seudun asukkaille tarjotaan myös mahdollisuutta vuokrata viljelypalstoja.

Vuoreksessa kaikki palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Klaava sekä useat kivijalkaliikkeet muodostavat Vuoreksen sydämen, Vuoreskeskuksen - joka tarjoaa monipuoliset päivittäistavarapalvelut.

TONTTI Rakennus sijaitsee Tampereen kaupungilta vuokratulla tontilla. Vuokrasopimuksen pituus on 60 vuotta ja se päättyy 30.4.2079.

HOITO- JA RAHOITUSKULUT* Hoitovastike 92€/kk. Rahoitusvastike 57€/kk (ei sisällä lainanlyhennystä). Lainanlyhennys kesäkuusta 2024 alkaen 254€/kk. Vesimaksu 20€/hlö/kk (tasaus jälkikäteen). Tietoliikennemaksu 12,40€/kk.

KASSAVIRTA* Kohteen velaton hinta sisältää 67 145 euron lainaosuuden (56 % velattomasta hankintahinnasta). Lainanlyhennykset alkavat vasta vuoden 2024 kesällä, mikä mahdollistaa sijoitukselle vahvan positiivisen kassavirran ensimmäisen kolmen vuoden aikana. Myös lainanlyhennysten alkaessa kassavirta pysyy positiivisena.

Asunnosta solmittu 10-vuoden vuokrasopimus tuottaa sijoittajalle voimassaolonsa aikana noin 54 000 euron kassavirran ennen veroja, vastikkeita ja rahoituskuluja. Hoitovastikkeiden vähentämisen jälkeenkin tuotto vuokrasopimuksen ajalta on yli 40 000 euroa.

TUOTTO* Asunnon laskennallinen vuokratuotto sijoitettavalle omalle pääomalle on n. 7 % ja tuotto velattomalle hankintahinnalle on n. 3,6 %. Mikäli ostaja rahoittaa kauppahinnan lisälainalla, nousee oman pääoman tuotto luonnollisesti entistä korkeammaksi. Arvonnousupotentiaalia ei ole laskettu mukaan edellä mainittuihin tuottoprosentteihin, vaan arvonnousu tulee edellä mainittujen tuottojen lisäksi.

EDUT SIJOITTAJALLE Kohde tarjoaa asuntosijoittajalle poikkeuksellisen matalariskisen sekä helpon asuntosijoituskohteen. Keskeisiä riskiä madaltavia ja helppoutta lisääviä tekijöitä ovat:

1. Kyseessä on uudiskohde, joten yhtiöremonteista ei ole tietoakaan ja takuuaikaa on vuosia jäljellä. 2. Vuokraisena oleva Roporent Oy hoitaa sijoitusasuntosi jälleenvuokrauksen kokonaisvaltaisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia tasaisesta vuokratuotosta. 3. Roporent Oy myös korvaa / korjaa huoneiston mahdollisen vahingoittumisen jälleenvuokrasuhteen aikana. 4. Vuokranmaksuun liittyvä riski on minimaalinen, koska mikään Roporent Oy:n vuokraama asunto ei yksin vastaa kyseisen asunnon omistajalle tilitettävästä vuokrasta, vaan kaikki Roporent Oy:n hallinnoimat asunnot yhdessä takaavat vuokranmaksun. Eli vaikka sijoitusasuntosi olisi välillä tyhjillään, saisit silti vuokrasi Roporent Oy:ltä täysimääräisenä. 5. Lisäksi kohde sijaitsee yhdessä Suomen nopeiten kasvavista kaupungeista sekä yhdessä kyseisen kaupungin nopeiten kasvavista ja kehittyvistä kaupunginosista. Kohteen arvonnousupotentiaali on täten merkittävä.

MYYJÄ Ropoko Oy (y-tunnus 3017147-6) on vakavarainen ja vastuullinen kotimaisessa omistuksessa oleva kiinteistösijoitusyhtiö, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen toimivia, laadukkaita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevia koteja suomalaisista kasvukeskuksista. Asuntosijoitustoimintamme painopiste on Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Vuokraustoimintaa Ropoko Oy harjoittaa tytäryhtiönsä Roporent Oy:n kautta. Lisätietoja: www.ropoko.fi

YHTEYDENOTOT Ota pikaisesti yhteyttä mikäli haluat tästä varoillesi pieniriskisen ja helposti hoidettavan sijoituskohteen.

Mikko Niskanen Ropoko Oy +358 45 783 344 08 info@ropoko.fi

Huomaa, että kuvat ovat malliasunnosta ja saattavat poiketa hieman lopullisesta huoneistosta. Taloyhtiö valmistui 21.6.2021.

*esitetyt luvut on laskettu olettaen, että hoitovastike pysyy nykyisellä tasollaan ja toteutuvat rahoituskustannukset vastaavat rakennuttajan antamia alkuperäisiä ennusteita

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tervaskatu 4 A, 33870 Tampere
Kaupunginosa
Vuores
Kohdenumero
16235434
Kerros
3 / 5
Asuinpinta-ala
22 m²
Kokonaispinta-ala
22 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisäksi lasitettu parveke 7m2.
Huoneiston kokoonpano
1h + avok + p
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Uudiskohde, valmistunut kesäkuussa 2021
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Kohde on vuokrattu 10v määräaikaisella vuokrasopimuksella. Sopimus päättyy vuonna 2031.
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Astianpesukone
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Iso koko asunnon levyinen lasitettu parveke. Pinta-ala n. 7m2.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesukonevalmius
Ominaisuudet
Valoisa, Korkeat huoneet
Saunan lisätiedot
Yhteiskäytössä oleva sauna.
Asumistyyppi
Omistus
Vuokrattu
Kyllä
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Kyllä
Sähköinen omistajamerkintä
Kyllä
Tietoliikennepalvelut
Huoneistossa valmiina DNA:n 100/100 Mbs laajakaistayhteys.
Linkit

Hinta

Velaton hinta
119 000 €
Myyntihinta
51 855 €
Neliöhinta
5 409,09 € / m2
Vuokratulo
450 € / kk
Velkaosuus
67 145 €
Lunastuspykälä
Ei

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
57 € / kk
Hoitovastike
92 € / kk
Korjausvastike
0 € / kk
Yhtiövastike
149 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Tasataan jälkikäteen.
Muut kustannukset
Tietoliikennemaksu 12,40€/kk.

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2021
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Tampereen Mahonki
Lisätietoa taloyhtiöstä
Rakennus valmistuu kesäkuussa 2021. Rakennuttaja T2H.
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
5
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
B2018
Liikenneyhteydet
Vuoreksen kaupunginosa sijaitsee noin kymmenen kilometriä Tampereen keskustasta etelään. Vuoreksesta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan: Tampereen runsaisiin palveluihin ajat vartissa, ja suorat bussiyhteydet vievät sujuvasti keskustaan, Hervantaan, oppilaitosten kampuksille ja TAYS:iin. Asunnolta on lähimmälle bussipysäkille matkaa noin 400 metriä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikko Niskanen | Ropoko Oy
Toimitusjohtaja
Puh: 04578334408
Keijuniityntie 5B8, 02130 Espoo
Mikko Niskanen | Ropoko Oy
Toimitusjohtaja
Mikko Niskanen | Ropoko Oy
Toimitusjohtaja
Puh: 04578334408

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.