366 780 €56 m²

Kansikatu 1 B44, Keskusta, Tampere2h+kt 48,5 m2+viherhuone 7,5 m2

Velaton hinta
366 780 €
Asuinpinta-ala
56 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 16
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Tampere

Tämä kulmahuoneisto erottuu edukseen! Arkkitehtuuriltaan omaleimainen ja moderni kaksio on valoisa ja näkymät kahteen eri ilmansuuntaan, itään sekä etelän suuntaan tarjoavat upeat näkymät.

Asunnossa on viherhuone, joka on suunniteltu monikäyttöiseksi tilaksi. Voit yhdistää sen olohuoneeseesi avattavilla lasiseinillä tai sisustaa sen mieluisaksi tilaksi itsellesi. Viherhuoneen tuoma lisäelementti lisää asunnon tunnelmaa. Huoneistossa B66 pääset nauttimaan 3.8 metrin huonekorkeudesta!

Taloyhtiön tiedot

Ainutlaatuisia koteja Tampereen huipulla

Miltä tuntuisi asua Tampereen parhaissa maisemissa? Tampereen Kannen Opaalin kodit omalla tontilla ovat nyt muuttovalmiita – 148 pohjaratkaisultaan ainutlaatuista asuntoa yksiöistä useamman makuuhuoneen asuntoihin. Ylellisyyttä huokuvat asunnot ovat moderneja ja valoisia. Sisustusmateriaalit ovat luonnonläheisiä ja väritykseltään neutraaleja. Tornien ja areenan muodostama kokonaisuus hakee arkkitehtuurissaan kansainvälisiä vaikutteita ja luo Tampereen keskipisteeseen ennennäkemättömän vaikuttavan hybridikorttelin.

Useimmissa asunnoissa on monikäyttöiset viherhuoneet. Asumisen mukavuutta lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys ja kesähelteillä helpottava lattiaviilennys. Yhdeksännessä kerroksessa on kaksi asuntopihaa asiakkaiden käyttöön.

Alue

Tampereen Kansi -alue sijoittuu kaupungin ytimeen rautatieaseman eteläpuolelle, missä se muodostaa uudenlaisen asumisen, työskentelyn ja viihde-elämysten hybridikorttelin. Elämän värikkyys ja virikkeellisyys nousevat uudelle tasolle asuessasi kaupungin uudessa keskipisteessä, jossa on mm. maailmanluokan 13 000–15 000 hengen Nokia Arena, harjoitushalli, hotelli, kasino, toimistotiloja ja ravintoloita. Liikkuminen sujuu Opaalista käsin nykyaikaisen vaivattomasti. Junaradan päälle asettuva Kannen alue yhdistää kulkuväylineen Tampereen itä- ja länsipuolen, joten pääset kotoasi yhtä helposti joka suuntaan.

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Kohdenumero
7924644
Kerros
6 / 16
Asuinpinta-ala
56 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt 48,5 m2+viherhuone 7,5 m2
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
366 780 €
Myyntihinta
138 888 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 549,64 € / m2
Velkaosuus
227 892 €
Lisätietoa velkaosuudesta
Rakennuksen valmistumisen jälkeen laina-aika on noin 23,5 vuotta. Viitekorko on euribor 12 kk. Marginaali on 1,25% p.a. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0%. Viitekoron muutokset vaikuttavat pääomavastikkeen määrään.
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet 29.03.2024-31.12.2023

Hoitovastike
240,80 € / kk
Pääomavastike
1 824,58 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 065,38 € / kk

Vastikkeet 01.01.2024 alkaen

Hoitovastike
240,80 € / kk
Pääomavastike
1 824,58 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 065,38 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella.

Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastike 1.1.24 alkaen on 2,193024 €/jyvitetty vastikeluku. Vesi huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. TV- ja laajakaistavastike: 2,40 €/huoneisto/kk.

Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa.

Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Kannen Opaali
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
148
Liikehuoneistojen lukumäärä
14
Kerroksia
16
Hissi
Kyllä
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tampereen Tornit Ky
Toimisto
SRV Sisä-Suomi / SRV Rakennus Oy, Tampere
Tampellan esplanadi 2, 33100 Tampere
Tampereen Tornit Ky
Toimisto
Tampereen Tornit Ky
Toimisto

Ota yhteyttä ilmoittajaan