Myytävät asunnot Tampere Tahmela Ansiokatu 6, 33240 Tampere

920 000 €274 m²

Ansiokatu 6, 33240 Tampere4 mh+oh+rt+k+kirjh+khh+3wc+3kh+2vaath+saunaosto+varh+työh+turvah

Tulevaisuuden unelmakoti, jossa on kaikki mitä tarvitaan tänään ja tulevaisuudessa. Tämä talo on tehty parhaimmista materiaaleista rahaa säästämättä, kivitalo, puuta julkisivu. Koko asunto on edelleen uutta vastaavassa kunnossa. Lähes nollaenergiatalo.

VAIN YKSITYISESITTELYT, varaa oma aika.

TÄMÄ KOHDE PITÄÄ NÄHDÄ SISÄLTÄ. **** Muuten tämän arvoa ei ymmärrä.****
*
Arvostetulla huippupaikalla, Tahmelassa Ansiokalliolla, postikorttimaisemat ja -näköalat, arkkitehdin suunnittelema uniikki koti, ”omistajan käyntikortti”. Kaikki palvelut ja koulut ( Esikoulut,ala ja yläasteet) ovat lähellä, mm arvostettu kansainvälinen esikoulu The English School 4v-6v lapsille, jossa lapset oppii puhumaan ja ymmärtämään oikea käytännön englantia, kirjoittamaan ja laskemaan englanniksi. Amurin kansainvälinen koulu 800 m. Varalan urheiluopisto 300 m, kaupat 300 m, Pyynikin uimarannat ja tenniskentät, kuntosalit ja paljon muuta on lähellä. Tämä vuonna 2000 valmistunut kiinteistö on uutta vastaavassa kunnossa muuttovalmis koti, kivitalo, jossa on korkeat huoneet, on rakennettu parhaimmista materiaaleista vuonna 2000 ja on pidetty uutta vastaavassa kunnossa. Tahmela on Tampereen arvotetuin alue, joissa asuntojen hinnat nousevat koko ajan, enemmän, kuin muilla alueilla. Vain 1,5 km keskustasta, pyynikin ja Pispalan kansallismaisemassa ja on myös hyvät bussiyhteydet. Tämä kivitalo on sijoitus, jonka arvo nousee tulevaisuudessa koko ajan. Omalla tontilla autotallit kolmelle isolle autolle ja omassa aidatussa pihaa on tilaa 2-3 autolle. Ympäristö on täydellinen, ei läpikulku katuja. Tällä kiinteistö on lähes 10 kuntopisteen talo. Tahmelassa on asukkaita n. 1000, suurimmat vuositulot keskimääriin n. 60.000 euroa vuodessa, asuntokanta on 4 h + k ja suurempien osuus 42 % . Kaikki naapuritalo ovat myös hyvin hoidettuja kiinteistöjä. Ympäristö on täydellinen laadukkaaseen elämiseen. Ulkoilumahdollisuudet alkaa kotiovelta ja alue on rauhallinen ja turvallinen hyvin lähellä keskustaa (1,5 km) Pispalan ja Pyynikin kansallismaisemassa. Tämän kohteen Ikkunamaisemat ovat ainutlaatuiset. Tupakeittiössä 72 m2 on KORKEA HUONEKORKEUS 280 cm , joka antaa avaruutta , ilmavuutta ja TILAN TUNTUA.
****
KERROSERITTELY:
***
Tämä kohde on kalliolle rakennettu kolmikerroksinen kivitalo, betonikivi seinät ja teräsbetoni välipohjat ja sisäseinät tb-betonikiveä. Äänet eivät kuulu eivät kulje täysbetonin ja desibeliovien läpi. Kohteessa on keskuspölynimuri ja puhdistettu korvausilma tulee ja lähtee joka huoneesta koneellisesti.
*
3. KERROS: 60,5 m2, 2-3 makuuhuonetta, Ikkunallinen wc, kh ja ikkunallinen vaatehuone, iso aula, kaksi lasitettua terassia, joihin paistaa hyvin aurinko eri ilmansuunnista. Koko talossa on kaikissa huoneissa, jopa vaatekomeroissa laadukas vahva tammiparketti, joka on helppo pitää puhtaana, uutta vastaavassa kunnossa.
*
2. KERROS 105 m2. Iso tilava ja korkea tupakeittiö (72 m2), (HUONEKORKEUS 280 cm, mh/kirjastohuone, takka, iso sauna osasto, poreallas/kh. erillinen wc, aurinkoterassi 40m2 autohallin katolla ja autokatos/talli 23 m2, ajo talliin helppoa Ansiokadulta. Sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle, koska kaikki tärkeä on samassa tasossa (toisessa kerroksessa), autotalli, saunaosasto, tupakeittiö ja makuuhuone.
TOISEN KERROKSEN AUTOTALLI 23 m2. Sopii hyvin myös mopoautoille, moottoripyörille, polkupyörille. Talliin on helppo ajaa isollakin moottoripyörillä tai isollakin autolla. *
1. KERROS 160 m2, 2 ikkunallista huonetta, wc, khh, iso ikkunallinen vaatehuone, varastohuone, palo- ja teräsovilla (2 kpl) ns. turvahuone/arkistohuone, jossa kaikki talon valvontatekniikka, puh, atk, murto- ja palo- ja murtovaroittimien ohjaus, tietoliikenne, satelliitti ym tekniikka. Lämmin autohalli 54 m2 ja asumisen tilat 106 m2. Alapihalle ajetaan hiidenkadulta omaa kotikatua (Töyräskatua) pitkin ylös. Isossa Aidatussa alapihassa on lisäksi autopaikat 2-3 autolle. Alkuperäinen Töyräskatu alkoi Hiidenkadulta. Nyt tämä alkupää on tämän talon OMA KOTIKATU, jonka kaupunki auraa ja hiekoittaa talvella ensimmäisessä vaiheessa joka aamu aikaisin lumisina päivinä.
AUTOJEN KÄYTTÖ HELPPOA. Alimman kerroksen talli on tarkoitettu autojen päivittäiselle käytölle. Autolla ajetaan kauko-ohjattujen porttien ja ovien kautta suoraan suureen leveään halliin, jossa noustaan autosta pois ja kävellä suoraan tallista kotiin sisälle. Auto on aina kuiva, talvella lämmin ja kesällä viileä. HELPOMPAA EI VOI OLLA PÄIVITTÄINEN AUTOJEN KÄYTTÖ. Auton arvo säilyy ja sen pysyy vuosia pitkään, kuin oli uutena, verrattuna autoihin, jotka ovat ulkona, kosteassa ja pakkasessa kesät ja talvet,
Alimman kerroksen autohalli on tilava mitata nurkasta nurkkaan 8x8 m (leveys 6-8 m), ON AUTOILLE PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖTALLI, jota on helppo käyttää kesät-talvet kauko-ohjattujen porttien ja ovien ansiosta. Sinne noustaan Hiidenkadulta. Tallista pääse suoraan asuntoon. Auton päivittäinen käyttö on helppoa ja vaivatonta kauko-ohjattujen ovien ja porttien ansiosta, auton on aina kuiva ja raikas. Lattia on vino nosto-ovelle, jonka alta valuu sulamisvesi ulos ja tallin sisääntulo on talvella aina sula, sähköllä lämmitetty, Pihassa on syvä sadevesikaivo, jonne sulamisvedet valuu hallista, jossa ei ole haisevia lattiakaivoja.

*
Tämä moderni ja ajaton koti on OMISTAJAN KÄYNTIKORTTI koti, joka on suunniteltu, helppoa, vaivatonta, turvallista asumista vasten, jossa energian kulutus minimaalinen, 150-300 euroa/kk, (aurinkopaneeleilla ja lämpöpumpuilla pääsee alle 10.000 kwh vuodessa, (1100 euroa vuodessa) aurinkopaneeleilla tämä on nollaenergia talo) . Asunnossa on sairaalatason ilmanpuhtaus, haluttu tasalämpö esim 22 astetta joka huoneessa, kesät talvet. Tämä koti on turvallinen ja samalla "terveystalo", joka on rakennettu parhaimmista materiaaleista, teräsbetonitalo, joka on tällä arvopaikalla vielä satojen vuosien jälkeenkin. Tämän talon (paikka ja rakennustekninen toteutus) arvo nousee tulevaisuudessa paljon verrattuna perinteisiin puutaloihin. Tätä taloa ei ole tehty myyntiin: periaatteella sieltä yli, mistä aita matalin, joita ovat useimmat liikevoittoja varten tehdyt pakettitalot. Tämä talo on tehty perintökalleudeksi. Tässä talossa on sähköautoille valmiit tallit, tuuletus ja voimavirta pikalataukseen. Tämä on koti, jossa autot ovat aina talleissa, joita on helppo käyttää kauko-ohjaimilla. Tämän talon piha ei ole autojen parkkipaikka, eikä autoja tarvitse pitää ulkona kaduilla, eikä tarvitse kaivaa aamulla lumihangesta. Suomi on näissäkin asioissa vielä kehitysmaa, verrattuna USA:han, Sveitsiin ja Saksaan tapaan, kuinka rakennetaan arvokodit, joissa autoja varten on suuret omat autohallit.
*
Vesikatot (pelti katot) on suunniteltu aurinkopaneeleita varten, optimaaliset katot paneeleille, joilla voidaan varastoida lämpöä päivällä paksuihin 20-25 cm täysbetonilattioihin, joissa valmiina sähkövastukset ja lisäksi ilmalämpöpumpuilla jälki-lämmitetään tai viilennetään huoneisiin menevä hiukkassuodatettu (esim. Elixair sähköinen suodatus on myös mahdollista) korvausilma. Joka huoneen katosta tulee korvausilmaan ja joka huoneessa on oma poisto. Poistoilmasta otetaan lämpö talteen talvella, mutta myös viileys kesällä. Mm Tesla valmistaa jo akkuja, joilla varataan aurinkoenergiaa yötä varten. Tämä jopa vähentää maapallon lämpenemistä. Pienillä lisäinvestoinneilla (aurinkopaneeleilla) TÄMÄ KOHDE ON NOLLA-ENERGIA TALO, ja ylijäämä sähkön voi myös myydä takaisin sähköyhtiölle. Kuvissa liite, miten ilman vaihtuu jokaisessa huoneessa koneellisesti.
TÄMÄ ON MYÖS TERVEYSTALO.
AUTOTALLEISSA ON VOIMAVIRTA 380 V JA SÄHKÖAUTOJEN PIKALATAUSVALMIUS
****
VAIHDOSSA VOIDAAN OTTAA MYÖS PIENEMPI ASUNTO, jolloin jää pois oman asunnon myynti ja näin pääsee muuttamaan vaikka heti uuteen kotiin.
SIJOITUS TAHMELASSA TÄHÄN KIVITALOON, ARVOASUNTOON ON MYÖS HYVÄ SIJOITUS, kosta tässä kohteessa on kaikki se valmiina, mitä tulevaisuudessa tarvitaan ja juuri tällä arvo alueella, Pyynikin kansallismaisemassa, hyvin lähellä keskustaa. Laadukkaiden arvoasuntojen hinnat huippupaikoilla nousee paljon seuraavien 5-20 vuoden aikana ja verrattuna etäämmällä oleviin kohteisiin. Tämä kohde on myös hyvä riskitön sijoitus.

TÄTÄ TALOA EI TARVITSE ENERGIAKORJATA :

****Valtava energiakorjausten buumi edessä – 80 prosenttia rakennuskannasta korjattava ennen vuotta 2050
Suomen asuin- ja palvelurakennuksista 80 prosenttia vaatii energiakorjauksia ennen vuotta 2050.
Kiinteistöt 27.09.2019****

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ansiokatu 6, 33240 Tampere
Kaupunginosa
Kohdenumero
15258666
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
274 m²
Kokonaispinta-ala
309 m²
Huoneiston kokoonpano
4 mh+oh+rt+k+kirjh+khh+3wc+3kh+2vaath+saunaosto+varh+työh+turvah
Huoneita
7
Kunto
Erinomainen
Kunnon lisätiedot
Muuttovalmis
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Halogeenivalot, Astianpesukone, Keraaminen liesi, Jääkaappi, Pakastin, Liesi tai uuni erikseen, Liesituuletin
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lasitettu parveke, Kaksi lasitettua terassia kolmannessa kerroksessa
Kylpyhuoneen varusteet
Useita suihkuja, Poreamme, Peilikaappi, Allaskaappi, Halogeenivalot, Avattava ikkuna, Erillinen WC, Lattialämmitys
Säilytystilat
Säilytystilaa, Vaatehuone, Tilaa pyykeille, Tilaa ulkoiluvälineille
Ominaisuudet
Valoisa, Korkeat huoneet, Korkeat ikkunat, Erkkeri, Paljon ikkunoita, Kattoterassi, Hyvä äänieristys, Ikkunasyvennykset
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita itään, Ikkunoita länteen, Parveke ilta-aurinkoon, Ikkunoita pohjoiseen, Ikkunoita etelään, Keittiö aamuaurinkoon, Makuuhuone aamuaurinkoon
Näkymät
Lännessa pyhäjärvi ja Pispalan kansallimaisema länsi-pohjoinen-itä
Julkisivuremontti
2014 - 2014
Tulevat remontit
Ei ole remonttien tarvetta, koska kohde on tehty 2000 parhammista materiaaleista
Tehdyt remontit
Valkoiset puuaidat uusittu 2019
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sähkökäyttöinen kiuas, Ikkuna ulos, Leveät lauteet
Asumistyyppi
Omistus
Ajo-ohjeet
Alapihalle noustaa Hiidenkatua pitkin Töyräskatua ylös, Alapiha ei ole notkossa, vaan rinteessä. Keskikerrokseen ja sen autotalliin ja pääovella tullaan Ansiokatua ylös.
Soveltuvuus liikuntaesteisille
Keskikerros sopii erittäin hyvin liikuntavammaiselle, koska samassa tasossa on kaikki olellinen: autotalli 23 m2 kauko-ohjatulla nosto-ovella, iso avonainen tupakeittio ( oh+rk+k+ eteisaula yht 72 m2, wc, kh, iso saunaosasto ja makuuhuone. Huoneissa isot leveät tammiovet
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Lääkäriasema lähellä, Puisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä
Muut ehdot
Kauppahintaa kuulu aurinkopaneelit, joilla tuotettua ylijäämä sähköä voi myydä takaisin sähköyhtiölle.
Kohde on
Kiinteistö
TV-palvelut
Satelliitti, KaapeliTV (Koaksiaali), KaapeliTV (Kuitu), IPTV laajakaistan kautta
Tietoliikennepalvelut
ADSL, Kuitu asuntoon, 4G, Talossa mobiilivahvistin

Hintatiedot ja muut kustannukset

Myyntihinta
920 000 €
Rahoitusvastike
0 € / kk
Hoitovastike
0 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
0 € / kk
Lämmityskustannukset
sis sähkölaskuun,
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Sähkömaksu
200 € / kk
Kiinteistövero
1000

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2000
Muut tilat
Iso lämmin autohalli 54 m2 kahdella kauko-ohjatulla mostoovella
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2000
Kerroksia
3
Rakennusmateriaali
Betoni, Tiili, Betoni runko, pakalla valetut itsekantavat teräbetonilattia 20-25 cm( äänet eivät kuulu läpi), sisäseinät muurattu tb betonikivistä 125-150 mm, Alin kerros 125 mm betonikivi ulkopuoli, 75 -100 mm uretaanilevyä ja sisäpuoli 125 mm tb betonikiveä. keskikerros ja ylin kerros sisäpuoli kantavaa muurattua tb-betonikiveä , jonka päälle on paikalla valettu 20-25 cm vahvat teräbetonilattutia. 9,6 kuntopisteen taloa uutena, nyt 10 kuntonpisteen talo, kun 5 pientä puutetta on korjattu
Perustus
Kallion päälle valetut teräbetoni anturat, korkealla Ansiokalliolla ja sadevedet johdettu ympäri talon paljon perustuksia ja alpohjia alempana oleviin sadevesiviemereihin. Perustukset ovat aina kuivat, kun on kalliorinnetontti
Kattotyyppi
Harjakatto, Harjakattot, joille sopii hyvin aurinkokennut suutä itä-etelä-länsi, optimaaliset aurikokennoille, jotka eivät näy kadulle. Peltikatot
Energiatodistus
Kyllä
Ilmanvaihto
Koneellinen, lämmön talteenotolla
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni, Satelliitti, Kaapeli
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Jalkapallokenttä, Uimahalli lähellä, Uimaranta lähellä
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Yöbussin pysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Paljon parkkitilaa, Maksuton pysäköinti
Rakennusoikeus
Rakennusoikeutta jäljellä
Lämmitys
Ilmalämpöpumppu, Varaava takka, Sähkölämmitys, Puulämmitys, Ilmakeskuslämmitys, aurinkopaneelit, nollaenergia talo, lämpö otetaan talteen lähtevästä ilmasta, sillä lämmitetään mm 54 m2 autohalli

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autotalli, Autokatos, suuri lämmin 54 autohalli alimmassa kerroksessa, ja keskikerroksessa 23 m2 autotalli.
Pintamateriaalit
Puu, Kivi, Parketti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Omistaja
Puh: 0407502969
Omistaja
Omistaja
Puh: 0407502969

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.