117 000 €176 m²

Laurilankuja 17, Isosäkylä, Säkylä4mh,2xoh,työh,wc,kph,pukuh/wc,s,et

Myyntihinta
117 000 €
Asuinpinta-ala
176 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
1970
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Isosäkylä
Kaupunki
Säkylä

Maatilasta lohkottu tila, missä sijaitsee v.1970 valmistunut 1-tasoinen sisäpinnoiltaan lähes kokonaan remontoitu omakotitalo isommallekin perheelle omalla 2821 m2:n tontilla. Pihapiirissä on purkukuntoinen suuli, joka on jätetty tuulensuojaksi. Kuivuri ja siirrettävä puuvarasto ei kuulu kauppaan ja etupihalla oleva traktorin tankkausasema siirretään ennen hallinnan siirtoa.

Takapihan terassilla voit nauttia ilta-auringon laskusta norjanangervopensaiden siimeksessä ja rennosta maaseudun tunnelmasta. Alakouluun on lyhyt matka, mutta mahdollisuus koulukuljetukseen pikatien ylityksen takia. Liikuntahalli, jäähalli ja muut urheilumahdollisuudet on lähellä. Turkuun ja Poriin pääset nopeasti pikatietä pitkin.

Kalliimmat sisäpuoliset remontit (keittiö, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc) on tehty. Keittiö on tilava ja siellä on paljon säilytys- ja laskutilaa. Juuri uusittu keraaminen liesi odottaa perheeseen uutta kokkia. Keittiö on Mavi-kalusteen ja tasot on osittain kiveä ja Stalan teräksistä tasoa. Kylpyhuone on laatoitettu ja saunassa on puukiuas, joka antaa hyvät ja rentouttavat löylyt. Makuuhuoneita on talon toisessa päässä kolme ja lisäksi vähän alle 10 m2:n kokoinen työhuone. Päämakuuhuone on keittiön vieressä ja sen yhteydessä on myös vaatehuone, jossa on liukuovikaapit ja tuuletusikkuna. Erillinen wc ja pukuhuone, jossa on toinen talon wc-istuimista. Eteisessä on peilikaappi ulkovaatteiden säilytystä varten. Olohuoneita on kaksi, jotka ovat normaalista koosta isompia. Toinen olohuone toimii nykyisen omistajan kotitoimistona. Olohuoneesta on kulku takapihalle ja terassille. Fenestran ulko-ovet on uusittu ja muutama ulkopuolinen ikkuna on tehty ja asennettu mittatilaustyönä.

Tämä koti on myynnissä paikkakunnalta muuton takia. Kodin on rakennuttanut nykyisen omistajan isoisä. Nykyinen perhe on asunut talossa n. 10 vuotta ja tehnyt mittavat remontit mm. julkisivu on lisäeristetty ja laudoitettu, öljylämmitys + öljysäiliö uusittu, keittiö, kylpyhuone, erillinen wc ja sauna on remontoitu. Käyttövesiputket ja lämmitysputket on uusittu. Lattioihin asennettu tammiparketit. Tunnearvoa talolle ei ole laskettu, vaan tärkeintä on löytää oikea onnellinen uusi omistaja tälle kodille. Tässä siis muuttovalmis talo isommallekin perheelle edullisesti.

Lämmitysjärjestelmässä on öljyn lisäksi puu. Öljyn kulutus ollut 5 henkilön perheessä n. 2500 l/vuosi. Puita ei ole käytetty lämmitykseen. Olohuoneessa on avotakka. Kunnan vesi ja omat saostuskaivot.

Kuntotarkastus ja lainvaatima energiatodistus on tehty 17.12.2021. Tarkastajana Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:n Oskari Ojanen. Energialuokka F2018.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari@oklkv.fi.

Autan mielelläni oman kotisi myynnissä ja uuden ostossa Säkylässä ja Turun talousalueella (Turku, Kaarina, Naantali, Rusko, Masku, Lieto ja Raisio). Muilla paikkakunnilla suosittelen hyväksi havaittua kollegaa toisesta välitysliikkeestä. Arviokäynti myyntiä varten on maksuton. Tutustu nettisivuihimme osoitteessa: www.onnellisetkoditlkv.fi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Laurilankuja 17, 27800 Säkylä
Kaupunginosa
Isosäkylä
Kohdenumero
21704652
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
176 m²
Tontin pinta-ala
2 821 m²
Kokonaispinta-ala
176 m²
Pinta-alojen lisätiedot
26.6.1969 leimatun asemapiirustuksen mukaan asuintilat on n. 171,5 m2 + askarteluhuone n. 10 m2 = 181,5 m2 ja kerrosala 233,25 m2. Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 2.12.2021: huoneistoala ja kerrosala on n. 176 m2. Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupapiirustuksista ja rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta, eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
4mh,2xoh,työh,wc,kph,pukuh/wc,s,et
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä/tyydyttävä. Keittiö, kph, erillinen wc remontoitu. Katto, valesokkeli ja saostuskaivot alkuperäiset.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiössä on Rosenlewin jääkaappi/pakastin 2012, integroitu astianpesukone 2011, keraaminen liesi Gram 2021 (takuu 2 vuotta), erillisuuni Gorenje 2011 (kiertoilma ei toimi), liesituuletin 2011, allas, hana, osittain kivitasot, osittain Stalan teräksinen taso. Kaapit on Mavi-Kalusteesta. Yhden seinän välitila on maitolasia ja seinät on maalattu. Lattia on parkettia. Kodinkoneilla ei ole takuuta jäljellä, paitsi keraamisella liedellä, joka on ostettu 25.11.2021. Keittiö on remontoitu 2011.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone on laatoitettu 2011. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja vesikiertoinen lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen laatoitettu wc on laajennettu ja remontoitu 2011. Erillisessä wc:ssä on vesikiertoinen lattialämmitys, peili, hana, allas, allaskaappi, seinämallinen wc-istuin ja korkea kaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Vaatehuone, irralliset vaatekaapit.
Tehdyt remontit
HUONEISTOSSA: 2011: julkisivut on lisäeristetty ja laudoitettu, päädyissä ollut tiilijulkisivu purettu + keskellä ollut pelti purettu, piilorännit vaihdettu tavallisiksi ränneiksi, öljylämmitys + öljysäiliö uusittu, keittiö, kylpyhuone, pukuhuone, erillinen wc ja sauna on remontoitu. Käyttövesiputket ja lämmitysputket on uusittu. Lattioihin asennettu tammiparketit. Avotakan muotoa muutettu ja pintaan laitettu antiikkilaastia. Sisäkatot levytetty ja maalattu. Savupiippu korjattu ulkopuolelta + lisätty piipun hattu. Kylmiö purettu keittiöstä ja kylmiön verran isonnettu erillistä wc:tä. Julkisivuremontin yhteydessä asennettu jyrsijäverkko laudoituksen alaosaan. Talon sisäpuoliset näkyvät viemäriputket uusittu. Sähköpistorasioita lisätty. Fenestran ulko-ovet. Varaston ja kylpyhuoneen lattia valettu uudelleen. Vesikiertoinen lattialämmitys asennettu: kph, pukuhuone, wc ja eteinen. 2017-2018: 5 uloimpaa ikkunaa uusittu (3 mh,työhuone ja vaatehuone) Kylä-Ketolan puuverstas tehnyt. 2018: valurautaviemärit kuvattu ja tarkastettu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunan lattia on laatoitettu ja seinät on paneloitu/kiukaan ympärillä olevat seinät on maalattua betonia. Saunassa on puukiuas. Sauna on remontoitu 2011. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Uutta öljysäiliötä ei ole tarkastettu. Alkuperäinen öljysäiliö on maan alla, talon oikealla puolella työhuoneen/varaston ikkunan alla. Öljysäiliö on tyhjennetty, mutta sitä ei ole täytetty. Öljypoltin on huollettu 1.10.2020. Öljysäiliön koko 1500 l. Kiinteistöllä ei ole jätevesiselvitystä, suunnitelmaa eikä käyttö-eikä huolto-ohjetta. Kiinteistö ei sijaitse pohjavesi- eikä ranta-alueella, jolloin sitä koskee Ympäristönsuojelulain 156 b§:n vaatimukset: Kiinteistön omistajan on huolehdittava, että jätevesien käsittelyjärjestelmän korjaus- ja muutostyössä huolehditaan siitä, että perustason puhdistusvaatimus täyttyy, kun kiinteistöllä: 1) rakennetaan vesikäymälä tai tehdään vesi- ja viemärilaitteistoja koskeva luvanvarainen korjaus- ja muutostyö, jossa järjestelmä uusitaan tai kokonaisuudessaan korjataan; tai 2) tehdään rakennuksen rakentamiseen verrattavissa oleva rakennuslupaa edellyttävä korjaus- ja muutostyö. Jos luvanvaraisia korjaustöitä ei tehdä, ei järjestelmää tarvitse nykyisen lain mukaan kunnostaa. Kunnostustöiden yhteydessä kuitenkin on huomioitava, että nykyiset käsittelyjärjestelmät eivät saavuta perustason puhdistusvaatimuksia, vaan on kunnostustöiden yhteydessä uusittava. Muuta kauppaan kuuluvaa: satelliittiantenni, roska-astia, matontamppausteline, pyykinkuivatusteline, vaatehuoneen liukuovikaappi (IKEA), 2 x vaatekaappi (IKEA), sälekaihtimet, verhokiskot, marjapensaat, omenapuu. Rengaskaivo (nykyinen omistaja ei ole käyttänyt). Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, kompostorit. Huonekaluja erikseen ostettavissa.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
783-401-1-213
Linkit

Hinta

Myyntihinta
117 000 €
Kiinnitykset
160000

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkö kulutuksen mukaan (nykyisillä n. 3 000 kWh/vuosi), vesi kulutuksen mukaan, öljy n. 2500 l/vuosi (4 henkilön talous), jätemaksut, saostuskaivon tyhjennys n. 75-100 e/krt (tyhjennetty 2 krt/vuosi), kiinteistövero 2021: 257,71 e/vuosi, varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, sähköisten panttikirjojen siirtomaksu 19 e/kpl, lainhuudatuskulut, kaupanvahvistajan maksu. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1970
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Konesaumattu pelti
Kattotyyppi
Loivaharja
Energialuokka
F2018 Energiatodistus on laadittu 21.12.2021 ja se on voimassa 21.12.2031 asti.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 821 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Yleiskaava hyväksytty/vahvistettu 19.9.2016, voimaantulo 1.11.2016. Lisätiedot: Säkylän kunta puh. 02 83281.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kiinteistöllä on yleiskaavan mukaan rakennusoikeus 15 % pinta-alasta, josta on rakennusvalvonnan tietojen mukaan käytetty 176 m2. Suulin purkamisen jälkeen rakennusoikeutta on n. 247 m2. Rakennuslupahakemuksen yhteydessä tehdään lopulliset päätökset uuden talousrakennuksen sijoittamisesta.
Rasitteet ja oikeudet
Tieoikeus: oikeutettu: Annala (783-401-1-213), rasitettu: Vähä-Vimmala (783-401-1-174).
Kuntotutkimus
2021 Tehokuivauksen mittauspöytäkirja 30.6.2010. Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:n asuntokaupan kuntotarkastus 17.12.2021.
Lämmitys
öljy, puu vesikiertoinen patterilämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys. uusittu 2011

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteinen: lattia on laatoitettu ja lattiassa on vesikiertoinen lattialämmitys. Peilikaappi. Seinät on tiiltä/maalattu. Pukuhuone: Lattia on laatoitettu ja seinät on maalattu. Pukuhuoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys, pesukoneliitäntä, seinämallinen wc-istuin, allas, hana, allaskaappi, peili ja bidesuihku. Työhuone: Lattia on parkettia ja seinät on maalattu. 2 irrallista IKEAn vaatekaappia.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Parketti/laatta. Seinämateriaalien kuvaus: Maali/laatta/paneeli/betoni/tiili.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneiden lattiat on parkettia ja seinät on kolmessa makuuhuoneessa osittain tapetoitu/osittain maalattu. Päämakuuhuone ja sen yhteydessä olevan vaatehuoneen seinät on maalattu.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on parkettia ja seinät on maalattu lastulevy/hormi: maalattu tiili. Olohuoneesta on kulku takapihan terassille. Olohuoneessa on avotakka. Toinen olohuone: lattia on parkettia ja seinät on maalattu.

Tekniset tiedot

Viemäröinti
oma, saostuskaivo
Käyttövesi
Kunnan käyttöveteen liitytty 4.10.1996.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mari Hakala
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Puh: 045 140 8343
Onnelliset Kodit LKV
Unioninkatu 14 as 3, 20810 TURKU
SKVL:n jäsen
Mari Hakala
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Mari Hakala
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Puh: 045 140 8343

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.