849 000 €232 m²

Jokikatu 26, Vanha Porvoo, Porvoo5 h + k + erillinen yksiö + oma satama

Myyntihinta
849 000 €
Asuinpinta-ala
232 m²
Huoneita
6
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vanha Porvoo
Kaupunki
Porvoo

AINUTLAATUINEN TILAISUUS HANKKIA PALA VANHAA PORVOOTA OMAKSI!

Tässä ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelma asunnosta Vanhassa Porvoossa, punaisten ranta-aittojen rivistössä! Vanhankaupungin syleilyssä, aivan joen rannassa ja vanhan Raatihuoneentorin kupeessa on myynnissä historiallinen kiinteistökokonaisuus.

Vuonna 1780 valmistuneet rakennukset on muutettu asuinkäyttöön 1970-luvun lopulla arkkitehti Hans Slanguksen kynänjäljen mukaisesti. Idylliseen kiinteistöön kuuluu kaksi rakennusta, joiden väliin jää suojainen ja helppohoitoinen piha.

Molemmat rakennukset rajoittuvat jokeen. Sekä kesäpationa toimiva piha että rakennusten joen puoleisessa päädyssä olevat laituriterassit houkuttelevat nauttimaan iltapäivän ja illan auringonsäteistä. Ja mikä parasta, laituriin pääsee kiinnittymään isommallakin veneellä, sillä ranta syvenee jyrkästi.

Hurmaavat rakennukset sijaitsevat loivasti viettävässä rinteessä. Päärakennuksen huoneet onkin rakennettu hauskasti viiteen eri tasoon. Talon alakerrassa on vuonna 2022 remontoidun keittiön ja wc/kylpyhuoneen lisäksi kolme huonetta, joista kahdessa on tulisija. Kierreportaita pitkin kuljetaan toiseen kerrokseen, jossa on kaksi huonetta sekä erillinen wc.

Toiseen rakennukseen on remontoitu viihtyisä yksiö, jossa on minikeittiön ohella oma wc sekä takka. Lisäksi tässä talossa on kaksi tyhjää aittahuonetta, joille uusi omistaja voi keksiä mieleistään käyttöä. Rakennukseen on suunnitteilla myös sauna ja pesuhuone, joiden tekeminen on tarkoitus aloittaa kevään 2023 aikana. Ostajan on neuvoteltava nykyisen omistajan kanssa rakennuskustannusten korvaamisesta, mikäli remontti ehditään aloittaa ennen kaupan syntymistä. Nopea ostaja pääsee vielä vaikuttamaan tilojen kustannuksiin ja ulkonäköön tai voi halutessaan jättää ne kokonaan rakentamatta.

Viime vuosina majoitustoiminnassa olleet rakennukset sopivat paitsi omaksi kodiksi, vaikkapa erikoismyymäläksi, kahvioksi, galleriaksi tai kaikkien näiden yhdistelmäksi!

TÄSSÄ YKSI VANHAN KAUPUNGIN PARHAISTA PAIKOISTA!

KOHDETIEDOT

SIJAINTI Katuosoite: Jokikatu 26, 06100 Porvoo Kaupunginosa: Vanha Porvoo Ympäristö: Asuinrakennuksia, liiketiloja, joki, Porvoon vanha kaupunki

TONTTI Pinta-ala: 339 m² Kiinteistötunnus: 638-1-1107-2 Omistus: Oma

RAKENNUS/HUONEISTO Pinta-alat: Asuinpinta-ala noin 232 m², muut tilat 68 m² Rakennusvuosi: 1780, muutettu asunnoiksi 1970-luvun lopulla Kiinteistötyyppi: Omakotitalo Huoneistoselitelmä: Päärakennuksessa viisi huonetta ja keittiö, wc/kylpyhuone ja erillinen wc; yksiössä huone, avokeittiö, wc; samassa rakennuksessa kaksi aittahuonetta sekä tila, jossa aiemmin ollut pesuhuone ja sauna Lämmitys: Sähkö ja puu Vesi ja viemäri: Kunnallinen Kunto, varusteet ja palvelut: Ikäisekseen hyväkuntoinen, oma ranta/pienvenesatama, kaikki vanhan kaupungin ja Porvoon keskustan palvelut kävelyetäisyydellä Pysäköinti: Kadulla

MYYNTIHINTA Myyntihinta: 849’000 €

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Jokikatu 26, 06100 Porvoo
Kaupunginosa
Vanha Porvoo
Kohdenumero
17112466
Asuinpinta-ala
232 m²
Kokonaispinta-ala
300 m²
Huoneiston kokoonpano
5 h + k + erillinen yksiö + oma satama
Huoneita
6
Kunnon lisätiedot
Ikäisekseen hyväkuntoinen
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuu sopimuksen mukaan
Keittiö
Keittiö
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
849 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553
Tilat.fi
Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo
SKVL:n jäsen
KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita