400 000 €509 m²

Nuottakuja 21, Parainen, Parainen4x3h+k, 2x2h+k, 1x4h+k

Myyntihinta
400 000 €
Asuinpinta-ala
509 m²
Huoneita
20
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Parainen
Kaupunki
Parainen

Myynnissä kaksi rivitaloa Paraisten Kyrkängissä, aurinkoisella ja korkealla kalliolla, upeiden merimaisemien äärellä. Saaristotielle vain noin 500 metriä ja täältä on nopeat ja hyvät kulkuyhteydet niin Paraisten keskustan kuin Turunkin suuntaan, liikkuu sitten omalla autolla, pyörällä tai julkisilla. Meren rantaan on vain noin 250 metriä. Lähes kaikista rivitalojen asunnoista on merinäkymä. Rakennukset ovat toimineet lähellä sijaitsevan kalakoulun opettajien asuntoina ja myöhemmin suosittuina vuokra-asuntoina. Asunnot sopivat sijaintinsa puolesta myös erinomaisesti vapaa-ajan käyttöön, mutta yksitasoisista vuokrattavista perheasunnoistakin on myös kysyntää Paraisilla. Rakennukset sijaitsevat rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä.

J-talossa, Nuottakuja 21, on neljä huoneistoa, joissa on olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, wc ja vaatehuone, kunkin asunnon pinta-ala on 75 m2.

K-talossa, Nuottakuja 23, on kolme huoneistoa, saunaosasto ja varastotiloja. Kahdessa huoneistossa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone + wc. Yhdessä huoneistossa olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, wc ja vaatehuone. Kaksioiden pinta-ala on 59 m2 ja suuremman asunnon 91 m2.

Myytävä maapohjapinta-alan osuus on noin 8500 m2. Tontilla on seitsemän autopaikkaa ja lisäksi kaksi talousrakennusta, pinta-ala noin 40 k-m2.

Myynti ja lisätiedot: Anne Backman, puh. 040-595 3770, anne.backman@op.fi

Två radhus till salu i Pargas Kyrkäng, på en solig och hög berg, med slående havsutsikt. Till Skärgårdsvägen endast ca 500 meter och snabba och bra trafikförbindelse både till Pargas centrum och mot Åbo, rör du dig med bil, cykel eller kollektivtrafik. Till havsstranden endast ca 250 meter. Havsutsikt från nästan alla bostäder. Byggnaderna har fungerat som lärarnas bostäder för näraliggande fiskeskolan och senare som populära hyresbostäder. Bostäderna passar för lägets skull bra som fritidsbostäder, men det finns efterfråga för familjebostäder i ett plan i Pargas. Byggnaderna ligger på ett lugnt ställe i slutet av en återvändsgränd.

I J-huset, Notgränden 21, finns fyra bostäder med vardagsrum, 2 sovrum, kök, badrum, wc och garderob, varje bostad är 75 m2.

I K-huset, Notgränden 23, finns tre bostäder, bastuavdelning och förrådsutrymmen. I två bostäder finns vardagsrum, sovrum, kök, badrum +wc. En bostad har vardagsrum, 3 sovrum, kök, badrum, wc och garderob. De mindre bostäder är 59 m2 och den större bostad är 91 m2.

Tomten kommer att bli ca 8500 m2. Det finns sju bilplatser och två ekonomibyggnader, ca 40 k-m2, på tomten.

Försäljning och tilläggsinformation: Anne Backman, puh. 040-595 3770, anne.backman@op.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Nuottakuja 21, 21610 Parainen
Kaupunginosa
Parainen
Kohdenumero
503170
Asuinpinta-ala
509 m²
Kerrosala
638 m²
Tontin pinta-ala
8 500 m²
Kokonaispinta-ala
509 m²
Huoneiston kokoonpano
4x3h+k, 2x2h+k, 1x4h+k
Huoneita
20
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Kaikki asunnot on varustettu perustason kodinkoneilla, joita on uusittu tarpeen mukaan.
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
K-talossa on yhteinen saunatila.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Paraisten keskusta n.4 km.
Lisätiedot
Kohde on 4.7.2002 vahvistetussa yleiskaavassa osoitettu käyttötarkoitusmerkinnällä PY-1, käyttötarkoitukseltaan julkisten palvelujen ja hallinnon alueeksi. Rakennusoikeutta ei ole vahvistettu. Mahdollinen uusi käyttötarkoitus voidaan vahvistaa poikkeamispäätöksen tai kaavamuutoksen avulla. Paraisten kaupungin alustavan näkemyksen mukaan alueen käyttö esimerkiksi omakotirakentamiseen vaatii alueen asemakaavoittamista. Paraisten rakennusjärjestyksen mukaan ”Uuden rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähin- tään 5 000 m². Rakennuspaikan tulee olla ajateltuun rakentamiseen sopiva maastoltaan sekä sijainniltaan. ”Ennakkolausunnon perusteella Paraisten kaupunki on avoin ja joustava, uskottavalle ja kohtuulliselle käyttötarkoituksen muutokselle
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
445-444-2-54
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
KIRJALA

Hinta

Myyntihinta
400 000 €
Lainalaskuri

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymismaksuihin ja rakentamiskustannuksiin.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen käyttöönottovuosi
1985
Rakennusmateriaali
Puu. Julkisivu tiili
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Kunnan. Viemäröinti: Kunnan. Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymis-maksuihin ja rakentamiskustannuksiin.
Tontin koko
8 500 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Paraisten kaupunki
Kaavatilanne
Yleiskaava, rakennuslupa.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 650 m
Lämmitys
Kaukolämpö. Sähkö-, lämpö- ja vesijohtoverkot on kytketty läheiseen koulurakennukseen. Myynnin jälkeen rakennukset eriytetään koulun sähkö- ja lämpöverkosta. Ostaja vastaa vesi-viemäri osuudestaan koulun runkolinjaan asti. Kohteessa ei ole lämmönjakohuonetta. Ostajan tulee varautua näistä aiheutuviin liittymis-maksuihin ja rakentamiskustannuksiin.
Kunnan numero
445
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anne Backman
Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja LKV, KiAT
Puh: 040 5953770
OP Koti Turun Seutu Oy LKV | Turku
Brahenkatu 11 G, 20100 Turku
Lainalaskuri
Anne Backman
Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja LKV, KiAT
Anne Backman
Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja LKV, KiAT
Puh: 040 5953770

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita