26 400 €67 m²

Uvantie 4, Kiehimänsuu, Paltamo2h + avok + s

Myyntihinta
26 400 €
Asuinpinta-ala
67 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1959
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kiehimänsuu
Kaupunki
Paltamo

Tapiola: puurakenteinen asuintalo omalla tontilla runsaine pienrakennuksineen

Kiinteistöllä on v. 1959 rakennettu ja v. 2002 saneerattu puurakenteinen n. 67 m2 puu – ja sähkölämmitteinen asuintalo, v. 1959 rakennettu puurakenteinen n. 36 m2 liiteri- ja saunarakennus, n. 39,5 m2 puurakenteinen autotalli, n. 32 m2 puurakenteinen varasto/autotalli, n. 17 m2 puurakenteinen liiteri, n. 5,1 m2 polttopuulato ja n.11 m2 hirsinen varasto sekä n. 4,6 m2 puinen varastokoppi.

Tämä kohde on mieleinen, jos kaipaat remontoitavaa kohdetta hyvällä sijainnilla Paltamossa. Piha-alueella on oma suojaisa rauha sekä lukuisia pieniä rakennuksia, jotka mahdollistavat puuhailun ja harrastamisen. Asuinkiinteistö ja tonttimaa pienrakennuksineen myydään irtaimistoineen.

Asuintalossa olevat avokeittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa, jonka keskellä on takka. Talossa on makuuhuone, jonne mahtuu reilusti parisänky, sekä oma erillinen pieni nukkumahuone/vierashuone. Talossa on myös wc, suihkut ja sauna.

Yhteenveto rakennusten kunnosta:

Taloon ei ole tehty vuoden 2002 saanerauksen jälkeen mitään merkittäviä korjauksia viimeisen 20 vuoden aikana ja osa talon rakenteista on alkuperäisiä mm. perustus- ja runkorakenteet.

Kiinteistöllä on kunnallinen vesijohto ja yksi käytöstä poistettu avokaivo. Jätevesille on tontilla saostuskaivo ja imeytyskenttä.

Ulkosaunaa on käytetty vain varastona nykyisen omistajan aikana. Saunan hormiston kunto ja paloturvallisuus sekä vedenpoisto tulee tarkastaa ennen käyttöönottoa. Polttopuuta ulkorakennuksissa on valmiina arviolta 30 pinokuutiota.

Rakennuksille ei ole tehty sertifioidun toimijan suorittamaa kuntotarkastusta eikä kuntotutkimusta.

Tiedossa olevia vaurioita, ominaisuuksia sekä tehtyjä korjauksia:

- Keittiön hana on vuotanut ja rakenteisiin on päässyt vuotamaan vettä. Hana korjattu. Vauriot tutkittava tarkemmin. - Pesuhuoneeseen nousi vesi saostuskaivon tukkeutumisen myötä. Saostuskaivo ja imeytymiskenttä uusittu vuonna 2020. - Pesuhuoneen kaivot ovat matalia kaivoja. - Sisäsaunaa ei ole käytetty ainakaan kymmeneen vuoteen, joten sen kunto ja paloturvallisuus on syytä tarkistaa huolella ennen käyttöä. - Takan hormisto on syytä nuohota ja tarkistaa ennen käyttöönottoa. - Talon ilmanvaihdossa mahdollisesti puutteita. - Ränni- ja sadevesien johtaminen on puutteellinen. - Talon salaojituksessa ja hulevesien johtamisessa on puutteita. - Lattia- ja seinäpinnoissa kulumista, pintavaurioita. Talo vaatii pintaremonttia. - Osa sähköpattereista ei toimi. - Terassin valokate on rikki - Takan lasinen luukku on rikki ja säröillä. - Saunarakennuksessa on kosteusvaurioita - Asunnossa hieman tunkkainen ilma

Talo myydään purkukuntoisena, mikä on otettu huomioon sen hinnoittelussa. Talo on asumiskelpoinen heti, mutta remontin tarpeessa. Ostaja vastaa kaupanteon jälkeen kaikista tiedossa olevista sekä mahdollisista myöhemmin ilmenevistä vaurioista, vioista ja piilevistä virheistä sekä niiden korjaus- ja purkukustannuksista.

Piharakennukset (liiteri- ja saunarakennus, autotalli, varasto/autotalli, liiteri, polttopuulato, hirsinen varasto ja puinen varastokoppi) myydään purkukuntoisina, mikä on otettu huomioon niiden hinnoittelussa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Uvantie 4, 88300 Paltamo
Kaupunginosa
Kiehimänsuu
Kohdenumero
16849886
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
67 m²
Tontin pinta-ala
1 495 m²
Kokonaispinta-ala
1 495 m²
Huoneiston kokoonpano
2h + avok + s
Huoneita
2
Kunto
Välttävä
Kunnon lisätiedot
Asumiskelpoinen, mutta kaipaa runsaasti remonttia.
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Paljon kaappitilaa, Sähköliesi, Jää-pakastinkaappi
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku
Ikkunoiden suunta
Keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista näkymä kävelytielle ja tielle päin pihaa suojaavien puiden läpi. Olohuoneesta näkymä piharakennuksiin ja naapuriin päin. Pienen nukkumahuoneen tuuletusikkunasta näkymä metsään/toiseen naapuriin päin.
Tulevat remontit
Remonttia on luvassa runsaasti sellaiselle, joka nauttii niiden tekemisestä ja haluaa rakenta tästä itselleen mukavan paikan. Asumaan pääsee onneksi heti, niin samalla helppoa sitten kunnostaa ja puuhata asiat kuntoon.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Paltamon keskustasta lyhyen ajo- ja kävelymatkan päässä
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
578-402-4-75

Hinta

Myyntihinta
26 400 €

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Puulla lämmitettäessä pienehköt kustannukset
Sähkömaksu
70 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1959
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Liikehuoneistojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
1
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnallistekniikka
Kunnallinen vesijohto. Kiinteistö on kytketty Paltamon kunnan vesijohtoverkkoon yhteishankkeena naapurikiinteistön kanssa. Yhteisestä vesijohdosta on sopimus. Molempien sulku on tällä kyseisellä myytävällä Tapiolan tontilla. Kiinteistöllä on sähköliittymä, jonka oikeudet myyjä siirtää kaupan mukana uudelle omistajalle.
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 495 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Kiinteistöllä on oma jätevesikaivo, jonka tyhjennyttämisestä omistaja vastaa. Tyhjennetty 4.5.2022.
Kaavatilanne
Ei voimassa olevaa kaavaa.
Rasitteet ja oikeudet
Kiinteistöä rasittaa velkakiinnitykset. Myyjä vakuuttaa, että kyseiset velkakiinnitykset ovat vapaana lainoista ja niihin verrattavista rasituksista. Kyseisiä kiinnityksiä vastaavat panttikirjat myyjä luovuttaa ostajalle kaupanteon yhteydessä. Myyjä vastaa sellaisista kaupan jälkeen maksettavista maksuista, jotka aiheutuvat toimenpiteistä tai sopimuksista, jotka on tehty ennen omistusoikeuden siirtymistä.
Pihan kuvaus
Talon ympäri pääsee ajamaan ympäri. Pihalla runsaasti pieniä rakennuksia.
Maasto
Talo kohoaa matalaan ylärinteeseen maaston osalta. Alueella runsaasti puustoa ja niiden antamaa suojaa. Piharakennusten takana metsää.
Lämmitys
Puulämmitys, Sähkölämmitys, pieni varaava takka.
Rungon rakennustapa
Paikalla tehty

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autotalli
Pintamateriaalit
Muovimatto

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jukka Haataja
Puh: +358442885984
Jukka Haataja
Jukka Haataja
Puh: +358442885984

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita