247 200 €55,5 m²

Rautionkatu 18, Limingantulli, Oulu3h+k+s

Velaton hinta
247 200 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
55,5 m²
Huoneita
3
Kerros
6 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Limingantulli
Kaupunki
Oulu

A29

Tämä asunto on suorastaan tilaihme. Vaikka kolmioksi neliömetrejä ei ole valtavasti, niin pohjaratkaisuun on taitavalla suunnittelulla saatu mukaan kaksi kunnon makuuhuonetta, oma sauna. Saareke erottaa avaran olohuoneen keittiöstä. Lukuisat korkeat ikkunat tuovat paljon luonnonvaloa. Lasitettu parveke suuntautuu länteen eli auringonlaskujen suuntaan.

As Oy Oulun Sepänpiha on valmistunut yhtiön omistamalle tontille Limingantullin Mestarikortteliin vain parin kilometrin etäisyydelle Oulun kauppatorista. Kuusikerroksinen Sepänpiha on kunnolla rakennettu ja hyvin varustettu moderni talo. Julkisivun tiilet muurataan paikan päällä ja lattialämmitys jakaa lämmön energiatehokkaasti sekä miellyttävästi.

Huoletonta ja helppoa – sellaista on asuminen modernissa Sepänpihassa. Hissi vie, bussi tuo ja huoltoyhtiö tekee lumityöt. Omalle autolle voi hankkia paikan maanalaisesta autohallista, josta pääsee hissillä kotikerrokseen. Pohjaratkaisuissa on ajateltu jokapäiväistä toimivuutta. Jokaiseen asuntoon kuuluu oleskelutiloja monipuolistava lasitettu parveke.

Limingantullista on kehittynyt Oulun uusi nuorekas kasvukeskus aivan ydinkeskustan viereen. Aivan läheltä Sepänpihaa löytyy erikoistavarakauppoja, ruokapaikkoja ja kahviloita. Lapsiperheille tärkeät päiväkoti ja koulu palvelevat noin kilometrin etäisyydellä. Liikuntaa harrastavalle Limingantulli on suorastaan unelmasijainti.

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa suunnittelusta lähtien.

Perustiedot

Sijainti
Rautionkatu 18, 90400 Oulu
Kaupunginosa
Limingantulli
Kerros
6 / 6
Asuinpinta-ala
55,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+k+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
247 200 €
Myyntihinta
74 720 €
Neliöhinta
4 454,05 € / m2
Velkaosuus
172 480 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
155,40 € / kk
Pääomavastike
1 361,92 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 517,32 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Huoneistojen lukumäärä
55
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
A
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Limingantullista on kehittynyt Oulun uusi nuorekas kasvukeskus aivan ydinkeskustan viereen. Alueella on runsaasti työpaikkoja, suurmyymälöitä sekä joukko uusia kerrostalokoteja. Aktiivisesti kasvava kaupankäynnin ja asumisen keskus vetää yleensä puoleensa lisää ihmisiä ja yrityksiä, mikä tietää hyvää myös asuntojen tulevalle arvolle. Aivan läheltä Sepänpihaa löytyy Peabin rakentamien asuintalojen lisäksi myös erikoistavarakauppoja, ruokapaikkoja ja kahviloita. Lapsiperheille tärkeät päiväkot...
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Asuntomyynti Oulu
Puh: +358 40 6176 040
Peab Oy | Oulu
Rautatienkatu 86, 90400 Oulu
Asuntomyynti Oulu
Asuntomyynti Oulu
Puh: +358 40 6176 040

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita