124 000 €61,5 m²

Hannuksentie 3, Palmunen, Laitila2h+k+s+kph/wc/khh-tila+eteisaula+ak+varastoh

Velaton hinta
124 000 €
Hoitovastike
210,21 € / kk
Asuinpinta-ala
61,5 m²
Huoneita
2
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
1984
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Palmunen
Kaupunki
Laitila

TULOSSA YLEISESITTELYYN NYT VIIKONLOPPUNA SU 14.04. KLO 12.00 - 12.45 TÄMÄ UPEA LUKSUSLUOKAN SAUNALLINEN RT-HUONEISTO MM. AUTOKATOKSIN LAITILASSA!

VARAA YKSITYISESITTELY TARVITTAESSA NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI ella.valimaki@aninkainen.fi !

Näyttävän upeaksi lähivuosina remontoitu MUUTTOVALMIS avara saunallinen RT-luksuskaksio auringonlaskun puoleisin takapihoin ja autokatospaikoin kävelymatkan päässä kätevästi myös kevyenliikenteen väylin Laitilan keskustasta.

Tämä luksusluokan huoneisto on kauttaaltaan uusittu lähivuosien aikana niin seinänaluslevyineen kuin sähköistyksineenkin. Sisustussuunnittelijan työn jälki näkyy niin valaistuksen kuin pintojen laatu-, materiaali- ja värimaailmankin osalta kokonaisuuksien harmonisella hallinnalla.

Näyttävä mittatilaustyönä tehtyjen integroitujen keittiökaapistojen jopa sokkeleidenkin epäsuoravalaistus korostaa tämän upean huoneiston luksusilmettä hienosti ja keittiön kivilaattalattiaan on myös asennettu lattialämmitys asumismukavuuden lisäämiseksi. Huoneistossa on lisäksi kauko-ohjattavat markiisit niin etu- kuin takapihallakin.

Ylellisen hienostuneissa vuonna 2014 saneeratuissa sauna-, kylpyhuone-, wc- ja kodinhoitotiloissa on myös panostettu luksus -teemaan mm. valaistuksessa, vesikalustehankinnoissa ja laudemateriaalivalinnoissa.

Saunallisen luksusluokan huoneiston etu- ja takapihalla on kivetys sekä muutamat porrasaskelmatkin ovat aitoa graniittia. Auringonlaskun puoleisella takapihalla keskeisellä paikalla ovat hurmaavan tuoksuiset Palibin syrenit ja sähköistetyt sepän tekemät pihalyhdyt antavat tunnelmallisen lisäilmeen pimeneviin syys- ja talvi-iltoihin.

Tarvittaessa huoneistossa on tilaa vaatekaapistoille ja huoneiston erillisessä ikkunallisessa varastohuoneessa (n.8m²) on hyvin tilaa myös kausivaatteiden säilytykseen. Huoneistolla on myös autotallipaikka ja taloyhtiöllä on oma tontti, kaapeli-TV ja lisäksi kuitulaajakaista. Taloyhtiön oma tontti on puistoalueen kupeessa ja kevyenliikenteen väylää pitkin pääsee kätevästi ydinkeskustaankin (n.1-2km), jossa mm. päiväkodit, koulut, pankit, kaupat. Raumalle on matkaa n.35km ja Turkuunkin vain n.70km.

Hanki nyt itsellesi MUUTTOVALMIS luksusluokan saunallinen RT-huoneiston kävelymatkan päästä Laitilan keskustasta!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Perustiedot

Sijainti
Hannuksentie 3, 23800 Laitila
Kaupunginosa
Palmunen
Kohdenumero
9651
Kerroksia
1
Asuinpinta-ala
61,5 m²
Tontin pinta-ala
4 715 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Muu pinta-ala -tiedossa on iso erillinen varastohuone (n.8m²). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, kauppa ei pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen.
Huoneiston kokoonpano
2h+k+s+kph/wc/khh-tila+eteisaula+ak+varastoh
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Erittäin näyttäväksi täysin vuonna 2018 uusitussa keittiössä iso jääkaappi, sähköliesitaso, hormiliesituuletin, ergonomisella tasolla oleva sähköuuni, integroitu astianpesukone, mittatilaustyönä tehdyt hienot keittiökaapistot ja upeat tehostevalaistukset jopa keittiökaapistojen sokkeleissa, laattalattia sekä lattialämmitys.
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Ylellisen hienostuneissa vuonna 2014 saneeratuissa sauna-, kylpyhuone-, wc- ja kodinhoitotiloissa näyttävä tornikiuas, upeat radiata mänty -lauteet, tunnelmallinen valaistus erityiskohdevalaisimin, suihku, allas hienoin alakaapistoin, ylellinen LIV -Fluidmaster seinä-wc-istuin, lattialämmitys ja kodinhoitotarpeisto tornipesukoneliitännöin kätevästi liukuovien takana.
Säilytystilat
Keittiökaapistot, kylpyhuoneen kodinhoitokaapisto ja ylellisen iso ikkunnallinen varastohuone mm.kausivaatesäilytykseen taloyhtiön pihapiirin erillisessä varastohuonerakennuksessa.
Tulevat remontit
Selvitys korjaustarpeista vuosille 2024-2028: -Hallitus antaa tiedoksi yhtiökokoukselle, että seuraavat remontit ovat taloyhtiössä edessä: putkiremontti, ikkunaremontti, pihan asfaltointi, sokkelien kunnon kartoitus/kunnostus, autokatosten kunnostaminen (selvitetään laajuus). Yhtiökokous päättää toteuttavien remonttien ajankohdasta/vuosista. Kaikkia remontteja ei 5-vuoden kuluessa pystytä toteuttamaan, mutta yhtikokous määrittää vuosittain missä järjestyksessä niitä aletaan tekemään.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖ: V.2023 Julkisivujen maalaus ja lv-kanavien puhdistus ja säätö V.2019 Asuintalojen vesikattoremontti. V.2018 Huoneistojen ulko-ovien uusiminen ja terassi ovien uusiminen. V.2016 Taloyhtiön lukostojen uusiminen. V.2015 Lämmitysjärjestelmien saneeraus. V.2014 IV-kanavien puhdistus. V.2012 Kuituliittymä. V.2010 Molok syväkeräysastiat. ASUNTO: Tämä huoneisto on kauttaaltaan uusittu vuosien 2014 - 2018 aikana käyttövesiputkistoiltaan, pinnoiltaan, seinän aluslevyiltään, sähköistyksiltään. Huoneiston suunnitteluteemana on ollut luksus.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sauna upean näyttäväksi remontoitu v.2014 mm. erikoisvalaistuksin.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kauppa: Kaupat, pankit, päiväkodit, koulut, linja-autoasema n. 1-2km Laitilan ydinkeskustassa. Raumalle n.35km. Turkuun n.70km.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
124 000 €
Myyntihinta
118 146,57 €
Neliöhinta
2 016,26 € / m2
Lunastuspykälä
Ei

Vastikkeet

Hoitovastike
210,21 € / kk
Pääomavastike
77,22 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
287,43 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
kulutuksen mukaan/m³
Muut kustannukset
Valokuitumaksu 15,10€/kk. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: varainsiirtovero 1,5% ja osakerekisterin merkintäkulut.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Laitilan Hannuksenpelto
Lisätietoa taloyhtiöstä
Taloyhtiöllä kuitulaajakaista maksiminopeudella 10/10 Md. Taloyhtiön hallitus valmistelee taloyhtiön lämmitysverkoston korjauksiin liittyviä toimenpiteitä ja yhtiön hallitus pyytää tarjoukset Lvi-suunnitteljoilta ja käyttövesiputkiremontin suunnitelmien laatimisesta. Varsinainen yhtiökokous 2024 tekee päätökset suunnitelmien toteutuksesta ja millä aikataululla mahdollinen käyttövesiputkiremontti tullaan toteuttamaan.
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1984
Huoneistojen lukumäärä
22
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja/Pelti
Energialuokka
Energialuokka: E2013
Ilmastointijärjestelmä
Koneellinen.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
4 715 m²
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö.
Isännöinti
Rinteelä Anne, puh. 044 0411 764, Vakka Isännöinti Oy
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö/vesikiertoinen patterilämm
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autotallipaikka.
Yhteiset tilat
Kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto.
Pintamateriaalit
Kylpyhuone: Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu näyttävin laatoituksin vuoden 2014 saneerauksessa vedeneristyksin. Olohuone: Huippuavaran huoneiston lattiat pääosin kestävää vinyyliä (2014) ja seinissä huoneistoon hyvin sointuvat maalivärisävyt (2014).
Kylpyhuoneen lattia
Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu näyttävin laatoituksin vuoden 2014 saneerauksessa vedeneristyksin.
Olohuoneen lattia
Huippuavaran huoneiston lattiat pääosin kestävää vinyyliä (2014) ja seinissä huoneistoon hyvin sointuvat maalivärisävyt (2014).

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357
Ella Välimäki
Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita