138 000 €180 m²

Iniöntie 410, Idula, Kustavi7h,k,2 pesuhuonetta, sauna, wc, eteiset

Myyntihinta
138 000 €
Asuinpinta-ala
180 m²
Huoneita
6
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Idula
Kaupunki
Kustavi

Yli 100 -vuotias hirsitalo kaunotar pihapiireineen! I Päärakennuksessa on korkea ja näyttävä kivisokkeli, huoneet ovat tilavat, kauniita lämmitysuuneja on 3 ja keittiössä puuhella. Paljon kauniita yksityskohtia niin ulkoasussa kuin sisällä. Rakennuksessa on tiilikatto, öljylämmitys. Kunnan vesi ja 3 sakokaivoa. Lisäksi navetta, kanala, traktoritalli/varasto, hirsinen ulkosauna ja maakellari. Pihapiiri sijaitsee länteen ja etelään päin avautuvan peltoaukean reunalla mäen reunassa. Omenapuita on paljon. Myydään määräalana noin 7650 m². Mainio sijainti Iniöntien varrella Parattulan venesataman ja Savipajan lähellä.

Talon on on alun perin rakennuttanut merikapteeni. Suurimman osan historiansa ajasta talosta on huolehtinut työtunteja säästämättä elämäntyönään kyseistä maatilaa pitänyt pariskunta. Talo on edelleenkin ja keskeytyksettä ollut asuinkäytössä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Iniöntie 410, 23360 Kustavi
Kaupunginosa
Idula
Kohdenumero
21851844
Asuinpinta-ala
180 m²
Tontin pinta-ala
7 650 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintiloihin on laskettu 7h,k,wc, ph,s ja eteiset. Muihin tiloihin on laskettu viimeistelemättömästä kellarista kattilahuone, kellari sekä varastotilaa. Asuinpinta-ala on arvioitu piirustuksesta mittaamalla. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin rakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppahinta ei perustu pinta-alaan.
Huoneiston kokoonpano
7h,k,2 pesuhuonetta, sauna, wc, eteiset
Huoneita
6
Lisätietoa vapautumisesta
Vuokrattu/ irtisanomisaika 6 kk vuokranantajan irtisanoessa
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiössä on toimiva puuhella. Erillinen komero, jossa vesipiste.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: wc-istuin, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerran pesuhuoneessa on wc-pönttö. Yläkerrassa erillinen wc.
Tehdyt remontit
Aiemmin tehtyjä kunnostustöitä ovat mm.: päärakennuksen julkisivujen maalaus ja räystäslautojen sekä pääoven edustan valokatteen uusiminen keväällä 2015. Rakennuksen eteläpäädyn laudoitus on uusittu n. v. 2000, pääosa ikkunoista on uusittu vähitellen. Käyttövesijohdot on pääosin uusittu vuonna 1986.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Vuokrattu
Kyllä
Lisätiedot
Myyjän käsityksen mukaan 23.08.2022 päivätyissä kiinteistörekisteriotteessa ja kartassa mainitut rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset jäävät kantatilalle eivätkä siirry nyt myytävälle määräalalle. 23.08.2022 päivätyssä rasitustodistuksessa ilmenevä kiinnitys puretaan nyt myytävän määräalan osalta myyjän toimesta. Myyjä vastaa kiinnityksen purun kustannuksista. Muuta kauppaan kuuluvaa: Irtaimistoa sisältyy kauppaan sopimuksen mukaan.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
304-405-6-0

Hinta

Myyntihinta
138 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Ostajan maksettavaksi tulee: varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu ja lohkomiskustannukset. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksun. Kiinteistövero määräytyy myöhemmin. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan ja sakokaivon tyhjennys tarpeen mukaan. Vuokralaisen ilmoituksen mukaan öljynkulutus on ollut n. 3000l vuodessa. Lisäksi jätemaksu, joka tällä hetkellä: Vakituisesti asutut kiinteistöt 215,00 €/vuosi.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Kuusipirtti
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Hirsirakenteinen suurimmaksi osaksi. Osin puurunko. Lautavuorattu. hirsi
Kattomateriaali
tiili
Kattotyyppi
harja
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
7 650 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Noin 7650 m²:n suuruinen määräala Kustavin kunnassa sijaitsevasta Kuusipirtti -nimisestä kiinteistöstä, Rn:o 6:0, osoitteessa Iniöntie 410, 23360 Kustavi. Kiinteistötunnus: 304-405-6-0. Määräalaa lohkottaessa on karttaliitteen mukainen alue ensisijainen tieto ja pinta-ala sekä maastossa käydyt rajat toissijaiset tiedot. Määräala on merkitty tummennettuna liitteenä olevaan karttaan. Ilmoitettu määräalan pinta-ala on arvio. Määräalan lopullinen pinta-ala ja rajat määräytyvät vasta lohkomistoimituksessa ja siinä muodostettavan määräalan rajat ja pinta-ala voivat poiketa nyt sovitusta, eikä kaupan osapuolet sen seurauksena ole velvollisia kauppahinnan lisäsuorituksiin tai palautuksiin. Määräala ei saa osuutta yhteisiin alueisiin tai kiinteistölle kuuluviin yksityisiin erityisiin etuuksiin. Määräalalla on asuinrakennus sekä siihen liittyvä pihapiiri piharakennuksineen. Asuinrakennus pihapiirineen sijaitsee länteen ja etelään päin avautuvan peltoaukean reunalla mäen reunassa. Tontilla on paljon omenapuita.
Kaavoitustiedot
Kustavin kunta
Kaavatilanne
Kaavoittamaton
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus määräytyy rakennusjärjestyksen mukaan.
Lämmitys
öljy, puu vesikiertoinen patterilämmitys. Öljykattila on vuodelta 2000, lämpöputket ja patterit 1960 -luvun loppupuolelta

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Alakerran yksi makuuhuone on ollut työ-/vastaanottohuoneena. Siinä muovimatto lattiassa, kylmiöt ja pesukoneliitäntä. Ikkunan alapuolella hirsi pehmeää. Eteisestä tullaan oleskelutilaan eli tupaan, jossa lautalatta. Yläkerran päädyissä on makuuhuoneet. Molemmissa lautalattiat. Saunaosaston vieressä on huone, jossa lautalattiat, seinät lasikuitutapettia ja kaunis toimiva pönttöuuni.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: muovi. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: muovi. Makuuhuoneessa: muovi. Saunassa: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: tapetti. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerran makuuhuoneen katossa vuotojälki. Tässä huoneessa vanha toimiva lämmitysuuni.
Olohuoneen varusteet
Salissa/ olohuoneessa on vanha toimiva lämmitysuuni.

Tekniset tiedot

Viemäröinti
saostuskaivo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Koti Saaristossa Oy LKV
Keskustie 9, 23310 Taivassalo
SKVL:n jäsen

Ota yhteyttä ilmoittajaan