426 000 €146 m²

Myllypellontie 32, Oitmäki, Kirkkonummi5h + k + s

Myyntihinta
426 000 €
Asuinpinta-ala
146 m²
Huoneita
5
Rakennusvuosi
1999
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Oitmäki
Kaupunki
Kirkkonummi

Hieno omakotitalo maaseudun rauhassa loistavalla sijainnilla ja isolla tontilla

Hieno omakotitalo maaseudun rauhassa loistavalla sijainnilla. Omalla autolla olet ilman ruuhkia Kampissa 25 minuutissa ja Munkkiniemessä 20 minuutissa.

Avaruutta, tilaa ja valoa riittää! Loistavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn isommallekin porukalle. Pohjaratkaisu on erittäin toimiva. Talo on kaunis, avara ja edullinen asua. Voit muuttaa sisään ilman remontointihuolia.

Tässä on riittävästi tilaa koko perheen tarpeisiin. Tässä kaksikerroksisessa talossa on toimiva pohjaratkaisu ja edulliset asumiskustannukset.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vessa ja parveke. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö, kaksi vessaa ja kodinhoitohuone. Kodinhoitohuoneessa oleva infrapunasauna lämpenee 20 minuutissa ja syvä lämmittää lihaksia 5-7 cm syvyydestä tuottaen syvän rentoutumisen ja energian palamisen edullisesti.

Tontti on iso (1,774 ha), avara ja takaa oman rauhan. Lisäksi tontilla on omaa metsää useamman vuoden polttopuuksi. Osa tontista on aidattu, joten koirien tai esim. lampaiden pitäminen onnistuu helposti.

Tontilla sijaitsee talon lisäksi ulkovarasto, kasvihuone ja kahden auton autokatos. Parkkitilaa löytyy kivasti myös vieraille.

Aurinkoinen, idyllinen ja hyvin hoidettu pihapiiri luo hyvät puitteet erilaisiin kesäjuhliin, leikkeihin tai harrastuksiin.

Vajaan kymmenen vuoden ajan on tonttia muokattu, istutettu monivuotisia kukkia ja erilaisia hedelmäpuita. Kasvihuone ja sen vieressä olevat kasvilaatikot mahdollistavat mm. vihannesten ja hedelmien kasvattamisen. Kastelu on järjestetty mahdollisimman helpoksi Gardenan kastelusarjoilla.

Tämän kiinteistön kaikki kulut jaettuna kuukausitasolle (tiemaksu, sähkö/lämmitys, jätemaksu, nuohous ja kiinteistövero) ovat kesällä vain noin 200 eur kuukaudessa ja talvella noin 280 eur kuukaudessa.

Asumisen edullisuuden mahdollistaa ilma-vesilämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä alakerrassa ja yläkerran infrapunapatterit. Muina lämmitysmalleina on mahdollista käyttää suorasähköä, puulämmitystä, aurinkolämmitystä ja öljylämmitystä. Voit helposti alentaa lämmityskustannuksia omalta tontilta saatavalla polttopuulta, jota riittää ainakin kymmeneksi vuodeksi. Lämmitysjärjestelmä Jäspi Hybrid mahdollistaa suoran sähkölämmityksen, nykyisen ilma-vesipumppulämmityksen, puulämmityksen, aurinkolämmityksen sekä öljylämmityksen. Jäspin energiavaraaja pitää talon lämpimänä. Jäspin käyttövesivaraaja eli käytettävä lämminvesi puolestaan säästää energiakustannuksia.

Taloa on vuosien varrella huollettu ja hoidettu rakkaudella. Paljon on uusittu.

Teitä palvelee Tommi Kokonaho 050 60 345, tommi@aksios.fi

Sovi oma henkilökohtainen esittelyaika, tule yleiseen näyttötilaisuuteen tai osallistu reaaliaikaiseen virtuaalinäyttöön Microsoft Teamsillä.

Tulethan esittelyyn vain terveenä ja noudatetaan yhdessä voimassa olevia paikallisia määräyksiä ja suosituksia.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Oitmäki
Kohdenumero
16085503
Kerroksien lukumäärä
2
Asuinpinta-ala
146 m²
Tontin pinta-ala
1,74 ha
Kokonaispinta-ala
179 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alaa ei ole mitattu. Rakennuspiirrokset löytyvät. Kunnan RAHU-raportin mukaan tilavuus 570 m3, kerrosala 179 m2 ja asuinpinta-ala 146 m2.
Huoneiston kokoonpano
5h + k + s
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Omakotitalon rakentaminen on aloitettu 15.8.1999 ja käyttöönotettu 28.9.2007. Muutamien huoneiden katot rapattu eli, jos ne häiritsevät, kannattaa siloittaa. Yläkerran seinien ja kattojen huoneiden levyjen välit ovat tummenpia tiivistysten takia. Jos ne häiritsevät, ne voidaan maalata. Yläkerran huoneissa ilmanvaihtoputket ovat esillä. Jos ne häiritsevät, ne voidaan peittää. Talo on hyvä mutta ei täydellinen eli jos halutaan täydellistä, tulee tehdä pientä remonttia.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiö
Keittiö
Keittiön varusteet
Laminaattitasot, Astianpesukone, Sähköliesi, Liesituuletin, Jääkaappi, Pakastin, Tilaa isolle ruokapöydälle
Parvekkeen lisätiedot
Parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, Lattialämmitys
Ominaisuudet
Valoisa, Korkeat ikkunat, Paljon ikkunoita
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita itään, Ikkunoita länteen, Ikkunoita pohjoiseen, Ikkunoita etelään, Olohuone ilta-aurinkoon
Tehdyt remontit
2020 Ulkorakennusten maalaus, sisätilojen kevyt pintaremontti, tiilikaton pesu ja haljenneiden tiilien vaihto, katon päätypeltien vaihto. 2017 Ilma-vesipumppu Mitsubishi (malli PUHZ-SW75VHA) ja asennus. 2016 Kylpyammeen vaihto suihkukaappiin. 2016 Suomen vesiensuojeluyhdistysten liitto ry:n tarkastuksessa jätevesien käsittelyä, maasuodattamoa ja umpisäiliötä pidettiin erinomaisina. 2015 Kasvihuoneen rakentaminen 15 m2. 2015 Infrapunasaunan asentaminen. 2012 Pihan muotoilu, 55 kuorma-autollista maata ja samalla kukkapenkkien ja -korokkeiden rakentaminen. 2011 Ulkorakennuksen ja kahden auton autokatoksen rakentaminen. 2010 Terassin katon rakentaminen ja aitojen rakentaminen osalle tonttia. 2010 Sisätilojen pintaremontointia. 2009 Vääränlaisten sisävesiputkien vaihto.
Rannan (vesistön) tyyppi
Joki
Rannan suunta
Etelä
Rannan kuvaus
Kalakoskibäcken joki
Rannan pituus
50
Rannan omistus
Oma ranta
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Ikkuna ulos, Infrapunasauna.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
TV-palvelut
Satelliitti
Tietoliikennepalvelut
4G

Hinta

Myyntihinta
426 000 €

Asuinkustannukset

Vesimaksu
0 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Oma porakaivo.
Sähkömaksu
175 € / kk
Muut kustannukset
Kiinteistövakuutus n. 160 e/v Kiinteistövero 606 e/v Tienhoitomaksu 35 e/auto/v Nuohous 80 e/v Umpisäiliön tyhjennys 120 e/v Sähkönkulutus kesällä 125-150 e/kk ja talvella 200-300 e/kk. Keskimäärin 17.500 KW vuodessa ilman puulämmitystä. Yhteinen roska-astia, kulut 80 e/v
Kiinteistövero
606

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1999
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2007
Kerroksia
2
Rakennusmateriaali
Puurunko/kahitiiliverhous.
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018
Ilmanvaihto
Koneellinen, poisto huippuimurilla
Tontin koko
1,74 ha
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Osa tontista on aidattu
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta 09 296 71/kaavoitusosasto
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Pysäkit Bussipysäkki Bussipysäkki Fribacka 440 m Bussipysäkki Bussipysäkki Myllypellonkuja 449 m Bussipysäkki Bussipysäkki Myllypellonkuja 481 m Bussipysäkki Bussipysäkki Fribacka 497 m Kaupat SVR Trading Oy 3,20 km Sale Masala 5,59 km K-Market Masala 5,65 km K-Market Kartanonranta 6,33 km Terveys Kirkkonummen kunta Masalan terveysasema 6,08 km Kirkkonummen kunta Veikkolan terveysasema 7,75 km Kirkkonummen kunta Keskustan terveysasema 9,58 km Kirkkonummen kunta Keskustan terveysaseman hammashoitola 9,68 km Päiväkodit Kirkkonummen kunta Liinaharjan päiväkoti 5,08 km Kirkkonummen kunta Hommas daghem 5,14 km Kirkkonummen kunta Köpaksen päiväkoti 5,55 km Kirkkonummen kunta Nissnikun päiväkoti5 ,56 km Koulut Kirkkonummen kunta Kyrkslätts gymnasium 8,43 km Kirkkonummen kunta Porkkalan lukio 9,36 km
Rannan (vesistön) tyyppi
Joki
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kiinteistö sijaitsee yleiskaava-alueella. Kunnan rakennusmääräyksen 1.1.2020 mukaan autokatos voi olla enintään 35 m2, puurakenteinen vaja tai kasvihuone alle 25 m2. Rakentaminen vaatii suunnittelutarveratkaisun. Tontille saa rakennusjärjestyksen mukaan rakentaa yhden asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 600 k-m2. Rakennuspaikalle saa myös rakentaa päärakennuksen käyttötarkoitukseen liittyviä tarpeellisia yksikerroksia talousrakennuksia. Näiden kerrosala saa olla yhteensä 100 k-m2. Päärakennuksen käyttöön saa rakentaa enintään 30 k-m2 suuruisen saunarakennuksen, jonka katettu terassi saa olla enintään 50% kerrosalasta.
Pihan kuvaus
Avara, paljon kukkia, puita ja pensaita
Pihan ilmansuunnat
Terassi etelään
Lämmitys
Puulämmitys, Sähkölämmitys, Lämmitysjärjestelmä Jäspi Hybrid -lämmitysjärjestelmä; suorasähkö, puu- ja öljylämmitys. Ilma-vesipumppu Mitsubishi (malli PUHZ-SW75VHA) ja infrapunapatterit.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autokatos
Muut tilat
Kasvihuone, ulkovarasto ja autokatos

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tommi Kokonaho
Puh: 05060345
Tommi Kokonaho
Tommi Kokonaho
Puh: 05060345

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.