369 900 €75 m²

Suuruspääntie 11 b, Suuruspää, Jyväskylä3h+kt+s

Velaton hinta
369 900 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
75 m²
Huoneita
3
Kerros
4 / 8
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Suuruspää
Kaupunki
Jyväskylä

21

Persoonallinen mutta samalla erittäin toimiva kolmio. Pohjaratkaisusta löytyy paljon fiksuja arkea helpottavia yksityiskohtia. Makuuhuoneista on kivat näkymät järvelle. Parveketta voisi luonnehtia ruhtinaalliseksi.

Peab on rakentanut Jyväskylän edustalle niemen kärkeen komean uuden asunto-osakeyhtiön. Jyväsjärven Kimalluksessa asut järven rannalla kaupungissa. Nauti Jyväsjärven yhtiöiden yhteisestä rantasaunasta, pihalla olevasta kasvihuoneesta istutuslaatikoineen sekä kauniista järvimaisemasta. Kotiovelta pääset parissa minuutissa veden äärellä kiertävälle Jyväskylän rantaraitille.

Kimallus on rakennettu kunnolla ja varustettu nykyaikaisesti. Esimerkiksi kotien ilmanvaihtoa voi tehostaa huoneistokohtaisesti ja lämmönjakomuotona on energiatehokas lattialämmitys. Taloyhtiön huoneistolaajakaista ja kaapeli-tv-liittymä varmistavat, että yhteydet toimivat – olipa kyse etätyöskentelystä tai vapaa-ajan vietosta. Huoneistojen pintamateriaalit ovat laadukkaita, esimerkiksi asuinhuoneiden lattiat päällystetään parketilla. Keittiöt on koneistettu tasokkaasti kalusteuunein ja induktiotasoin.

Autopaikat on varustettu lämmityspisteellä, joka on osakkeenomistajan toimesta muutettavissa hitaaksi sähköauton latauspisteeksi sähkön erillismittauksella. Yhtiöiden asukkaiden käyttöön rakennetaan myöhemmässä vaiheessa hirsirakenteinen ja ruohokattoinen rantasauna. Saunan yhteyteen tulee myös tupakeittiö, terassi ja pieni hiekkaranta.

Noin kilometrin etäisyydelle sijoittuva Kuokkalan keskus tarjoaa peruspalvelut arkipäivään. Sillan ylittämällä lähestyt jo Jyväskylän ydinkeskustaa. Jyväskylän rantaraitti ulkoliikuntapaikkoineen kulkee vierestä ja muitakin luonnonkauniita ulkoilureittejä kumpuilee lähimaastossa.

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan raken...

Perustiedot

Kaupunginosa
Suuruspää
Kerros
4 / 8
Asuinpinta-ala
75 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
369 900 €
Myyntihinta
111 495 €
Neliöhinta
4 932 € / m2
Velkaosuus
258 405 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
247,50 € / kk
Pääomavastike
1 577,69 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 825,19 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Rakennusvuoden lisätiedot
2022
Huoneistojen lukumäärä
42
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
B
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Jyväsjärven Kimalluksen sijaintia määrittävät aktiivisesti kehittyvä Jyväskylän kaupunki sekä ainutlaatuinen keskisuomalainen järviluonto. Noin kilometrin etäisyydelle sijoittuva Kuokkalan keskus tarjoaa peruspalvelut arkipäivään. Kuokkalassa palvelevat myös lähimmät päiväkodit ja koulut. Keskustan koulut ja opistot on helppo saavuttaa esimerkiksi pyöräillen. Sillan ylittämällä lähestyt jo Jyväskylän ydinkeskustaa. Ensimmäisenä vastaan tulevat kehittyvä sataman alue, Lutakon uimaranta ja Jyv...
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Anna-Maaria Humalajoki
Puh: +358 400 588 191
Peab Oy | Jyväskylä
Paperitehtaankatu 9, 40100 Jyväskylä
Anna-Maaria Humalajoki
Anna-Maaria Humalajoki
Puh: +358 400 588 191

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita