169 000 €41,5 m²

Tulliportinkatu 9d B 32, Otsola, Joensuu2h+kt

Velaton hinta
169 000 €
Asuinpinta-ala
41,5 m²
Huoneita
2
Kerros
5 / 5
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Otsola
Kaupunki
Joensuu

Muuttovalmis Asunto Oy Joensuun Artesaani.

Asunto Oy Joensuun Artesaani on uudenlainen tapa nauttia kaupunkiasumisesta. Yhteisöllinen asuinalue, Tulliportti, joka asettuu keskustan laitamille, aivan yliopiston ja Mehtimäen urheilukeskittymän kupeeseen.

Artesaani on viisikerroksinen, yksi rappuinen kerrostalo, jossa on yhteensä 38 huoneistoa, aina tehokkaista yksiöistä kätevien kaksioiden kautta tilaviin kolmioihin, siis jokaiselle jotakin. Kaikki kodit on suunniteltu viihtyisiksi ja helpottamaan arkea järkevien pohjaratkaisujen myötä. Valoisiin koteihin lisää tilaa tuo melkein jokaisesta asunnosta löytyvä lasitettu parveke. Pienimmissä asunnoissa on ranskalainen parveke. Yhdessä asunnoista on ainutlaatuinen terassipiha. Asunnoissa on paljon säilytystilaa, osaan asunnoista irtaimistovarasto onkin kätevästi sijoitettu asunnon yhteyteen!

Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty yhtiön sähköön. Lämmityksenä termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka liitetty kaukolämpöverkostoon. Kylpyhuoneissa mukavuuslattialämmitys. Hoitovastikkeeseen sisältyy 25 MB:n internetliittymä sekä kaapeli-tv.

Uuden YIT Kodin hintaan sisältyvät laadukkaat sisustusmateriaalit sekä kodinkoneet. Tähän kohteeseen on luotu kolme kaunista sisustusteemaa:

Klassinen minimalismi LUMI (valkoinen) – Skandinaavisen tyylin peruspilarit ovat vaalea raikkausajaton linjakkuus ja selkeä geometrisyys. Selkeitä kokonaisuuksia ja harkittua minimalismia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan rauhoittavan hillittyä tyylikkyyttä.

Taidokas harmonia KALLIO (vaalea) – Sävyjen ja muotojen sopusointua. Väreillä ja materiaaleilla tyylittelyä – kontrastien voimaa. Syvyyttä ja pehmeää lämpöä luonnonläheisyydellä. Rauhan ja utuisten tunnelmien liitto on aitoa balanssien sielulle.

Intensiivinen vetovoima HIILI (tumma) – Väri vangitsee katseen ja luo intensiivisen tunnelman. Voimakkaita yksityiskohtia, syviä sävyjä ja vahvaa visuaalista luonnetta. Aistikkaita tiloja, joissa on rohkeaa ja taitavaa värien käyttöä sekä tekstuurien käyttöä.

Taloyhtiössä kätevä kerhohuone, jota voi hyödyntää helposti esimerkiksi etätyötilana. Vehreällä ja suojaisalla sisäpihalla reilusti tilaa lasten leikeille ja seurusteluun. Piha-alueelta löytyy lisäksi polkupyöräkatokset sekä kahden yhtiön kanssa yhteinen ulkovälinekatos.

Yhtiöllä on yhteensä 20 autopaikkaa, joista 7 on autokatospaikkoja ja loput 13 avopaikkoja, kaikki paikat on varustettu lämmityspistorasioin. Yhtiön hallintaan jätetään yksi avopaikka, joka on liikuntaesteisille tarkoitettu. Osa paikoista sijaitsee tontilla, osa viereisellä LPA-alueella maantasossa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autokatospaikan hinta 11 000 euroa ja autopihapaikan hinta 4000 euroa.

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiisiin Artesaanin asuntoihin!

Perustiedot

Kaupunginosa
Otsola
Kohdenumero
20892175
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
41,5 m²
Kokonaispinta-ala
41,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Ennakkomarkkinoinnissa
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
169 000 €
Myyntihinta
41 950 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 072,29 € / m2
Velkaosuus
127 050 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella
Ensimmäinen lyhennys pankille 30.09.2024

Hoitovastike
136,95 € / kk
Pääomavastike
508,20 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
645,15 € / kk

Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen

Hoitovastike
136,95 € / kk
Pääomavastike
989,54 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 126,49 € / kk
Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen on arvioitu nykyisellä korkotasolla. Todellinen kustannustaso tarkentuu lähempänä lyhennysten alkamista.

Muut maksut

Vesimaksu
19 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus omilla mittareilla. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Taloyhtiölainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Taloyhtiölainan korko 12 kk euriborkorko + marginaali 1,25 %. Yhtiölainan osuus on noin 70 % asunnon velattomasta hinnasta. Huoneistokohtainen lainaosuus on oikeus suorittaa takaisin joko kokonaisuudessaan tai osissa (75 %, 50 % ja 25 %). Yhtiölainan takaisinmaksu on mahdollista kaksi kertaa vuodessa yhtiön velkakirjan mukaisten lyhennysten ja koronmaksun yhteydessä. Isännöitsijä perii lainaosuuslaskelmasta erillisen palkkion. Pääomavastiketta ei peritä osakkaalta, jonka omistamiin osakkeisiin ei kohdistu rakennusaikaista pitkäaikaista yhtiölainaa. Ensimmäinen lyhennys pankille 30.09.2024, jota varten korotettua koron ja lyhennyksen sisältävää pääomavastiketta aletaan kerätä yhtiön taloussuunnitelman mukaisesti. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisesta lukien pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Joensuun Artesaani
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
38
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Kumibitumikermi
Kattotyyppi
Harja
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö, sähkö
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 1. sähköpistokkeita: 20. piha-autopaikkoja: 13.
Yhteiset tilat
kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto.
Muut tilat
Huoneistoon kuuluva irtainvarasto sijoitettu huoneistoon.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV
Torikatu 7 A, 80100 Joensuu
SKVL:n jäsen

Ota yhteyttä ilmoittajaan