Myytävät asunnot Humppila Keskusta Koivistontie 48, 31640 Humppila

286 000 €265 m²

Koivistontie 48, Keskusta, Humppila6h+iso sali+k+ruokakomero+s+kph+lastenhoitoh+wc+4aulaa+2kuistia+avoullakko+2vinttivar.+tek.tila+autotallirak.+var.rak.+maak.

Myyntihinta
286 000 €
Asuinpinta-ala
265 m²
Huoneita
7
Kerros
2
Rakennusvuosi
1880
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Humppila

TÄMÄ UUSI KOHDE ON VAIN YKSITYISESITTELYSSÄ! VARAA YKSITYISESITTELYT NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE ella.valimaki@aninkainen.fi !!

Runsaasti lähivuosikymmeninä peruskunnostettu huikea aurinkokellomaisen täyteläisesti luonnonvaloa sisätiloihin antava II-kerroksinen täyshirsinen talo puistomaisella hyvin hoidetulla, osin luonnonvaraisella kauniilla kunttamaastoisella n.1ha:n tontilla ja hyvien sekä monipuolisten liikenneyhteyksien läheisyydessä Humppilan keskustassa.

Tähän upeaan Aurinkokello -taloon on lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriputket runkoputkineen uusittu v.1998 ja samalla on talon alakerran kaikki tilat pintaremontoitu näyttäviksi. Alakerta on myös miltein kauttaaltaan lisäeristetty 5cm:n ekovillalla ja kipsilevyllä. Yläkerran makuuhuone ylellisin pukeutumistiloineen on myös saneerattu lisäeristyksin ja kipsilevyin viime vuosien aikana. Vanhan osan etelänpuoleinen tiilinen vesikatelape on hengittävin aluskattein ja tuuletustilalisäyskorotuksin huollettu v.2015 ja I-kerroksisen laajennusosan vesikate uusittu v.1999 käsintehdyin saumapellein. Talon sähköistys on lisäksi myös sähkökaappeineen uusittu pintaremontoinnin yhteydessä. Lasikuituiset öljysäiliöt (2kpl/à900l) on uusittu v.1998 turvakaukaloin.

Tämän Aurinkokello -talon II-kerroksinen osa on rakennettu noin v. 1880 ja lisäksi myös täyshirsinen I-kerroksinen laajennusosa on rakennettu 1900-luvun alussa tämän Pappila -nimisen tilan omista tiukkasyisistä puista. Nykyinen omistaja on myös sahauttanut varta vasten tämän tilan puista puutavaraa remonttitarpeiksi.

Auringonnousun puoleisessa ruokailuhuoneessa aamuauringon säteet herättävät uneliaat silmät lempeästi, näyttävät Keltaisen Salin -tapettikuosit korostavat etelänpuolelta tulevan luonnon valon runsautta, päivälle voi jättää huoletta hyvästit iltaruskon värjätessä Länsi -huoneen valkoiset roheet raakalautaseinät ja myöhäiset matkalaiset saadaan ottaa vastaan valinnaisesti kahdesta eri pohjoisenpuoleisesta sisäänkäynnistä.

Tämä huikea hirsitalo on kursailematon ja perinteikäs, joskin alakerran n.3,2 metrin huonekorkeus ja runsaat yksittäisten huoneiden neliöt mahdollistavat upeiden isojen monumenttaalistenkin sisustuskokonaisuuksien suunnitteluratkaisut menestyksekkäästi.

Alkuperäiset ovet, ikkunat ja nyttemmin pintahuolletut näyttävät leveät lankku- tai lautalattiat sekä alakerran kakkosaulan että yläkerran perinnehuoneen alkuperäisten käsin sahattujen hirsien näyttävä patinoitunut pinta korostavat tämän Aurinkokello -talon ajattomuutta kunnioittavan arvokkaasti.

Lähipihapiirinäkymä on puistomainen ja tunnelmatyypiltään englantilainen, jossa on laajat nurmikkoalueet, selkeät kulkuväylät, hallitsevat yksittäiset puut, runsaat eri tunnelmaiset levähdys- ja oleskelupaikat sekä reunustoilla on tiheä aitamainen kasvillisuus. Omassa hieman kauempana olevassa kunttamaastoisessa pihapiirissä on myös ylväs kilpikaarnamäntypuistikko mustikka- ja puolukka-aluskasvillisuuksineen. Ryytimaatakin on autotallirakennuksen takana.

Humppilassa on aivan kävelymatkan päässä kunnan hiekkauimaranta (Koivistonlammi n.300m), kauppa (n.300m), pankki, (n.200m), ala- ja yläaste (n.1km ja n.1,2km). Päivähoito-, neuvola- ja terveyspalvelut ovat Humppilan keskustassa (n.300m).

Myös työmatkapendelöintisi on sujuvaa hyvien liikenneyhteyksien ansiosta niin autolla 2-tietä pitkin, kuin junalla (rautatieasema n.800m) tai pikavuorobussilla (2-tien pysäkille n.3km) oli sitten työpaikkasi Forssassa, Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Porissa.

Humppilassa 2-tien varrella ovat myös hyvät ja monipuoliset palvelut: mm. Humppilan Lihakauppa Oy (n.1,6km) ja ostoskeskukset (n.3km): Kauppakeskus Humppilan Lasi, Humppilan Lasitorni ja Kenkämaailma. Humppilan palvelutarjonnassa on myös mm. kirjasto, täysin uusittu urheilukenttä, kukkakauppa ja parturiliikkeitä.

Nyt, jos koskaan kannattaa aloittaa toteuttamissuunnitelmat muuttaa maaseudulle hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden ääreen varaamalla oma yksityisesittely tälle Humppilan ihastuttavalle kiinteistölle!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Koivistontie 48, 31640 Humppila
Kaupunginosa
Keskusta
Kerros
2
Asuinpinta-ala
265 m²
Tontin pinta-ala
1,10 ha
Kokonaispinta-ala
295 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinpinta-alasta n.265,0m² on vesikeskuslämmitteistä alaa n.120m² ja puulämmitteistä alaa n.145m². Kokonaispinta-alassa n.295m² on mukana edellisten tilojen lisäksi viileä avoullakko, vinttivarastotilat ja tekninen tila, yht. n.30m². Muussa pinta-alatiedossa ovat erillinen autotalli- ja pihavarastorakennus sekä kivimaakellari, yht. n.195m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen.
Huoneiston kokoonpano
6h+iso sali+k+ruokakomero+s+kph+lastenhoitoh+wc+4aulaa+2kuistia+avoullakko+2vinttivar.+tek.tila+autotallirak.+var.rak.+maak.
Huoneita
7
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Hienostuneessa minimalistista tyylisuuntaa edustavassa saarekkeellisessa keittiössä jääkaappi, sähköliesitaso, ergonomisella tasolla oleva kiertoilmasähköuuni, astianpesukonevalmius, kauniin vaalean siniset keittiöalakaapistot ja tiskialtaat on upotettu hienoon pesukomuuttikaapistoon. Tilavassa erillisessä kätevässä ruokakomerotilassa pakastin ja runsaasti hyllymetrejä.
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Sensuellisissa laatoitetuissa erillisissä sauna- ja kylpyhuonetilassa suihku, allas, alakaapisto, sähkökiuas, lattialämmitys, vedeneristys ja wc-istuinvalmius. Erilliset wc-tilat myös pintaremontoitu asiallisiksi. Talon länsipäädyssä on lisäsisävesipiste viemäreineen ja yläkerran perinnehuoneeseen on asennettu vesipiste- ja viemärivalmius.
Säilytystilat
Ruokakomero ja muut komerot, kaapistot, pukeutumistilassa väljät vaatesäilytystilat ja yläkerran avoullakolla ja vinttivarastoissa hyvät viileät varastointitilat. Alakerran n.3,2 metrin huonekorkeus ja runsaat yksittäisten huoneiden neliöt mahdollistavat upeiden isojen monumenttaalistenkin sisustuskokonaisuuksien suunnittelun menestyksekkäästi. Piharakennuksissa on osin asiallista tilaa autoille ja osin myös vaatimatonta säilytystilaa muille koneille ja laitteille.
Tehdyt remontit
Kiinteistön lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriputket on runkoputkineen uusittu v.1998 ja samalla on talon alakerran kaikki tilat pintaremontoitu näyttäviksi. Lämmitysputket ovat vain länsipuolella, mutta valmius pattereiden asentamiseen on tehty myös itäpuolen saliin. Alakerta on myös miltein kauttaaltaan lisäeristetty 5cm:n ekovillalla ja kipsilevyllä. Yläkerran ylellinen makuuhuone on myös saneerattu lisäeristyksin ja kipsilevyin viime vuosien aikana. Vanhan osan etelänpuoleinen tiilinen vesikatelape on hengittävin aluskattein ja tuuletustilalisäyskorotuksin huollettu v.2015 ja I-kerroksisen laajennusosan vesikate uusittu v.1999 käsintehdyin saumapellein. Talon sähköistys on myös sähkökaappeineen uusittu pintaremontoinnin yhteydessä. Lasikuituiset öljysäiliöt (2kpl/à900l) on uusittu v.1998 turvakaukaloin.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Pintaremontoitu.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kauppa: Kaikki peruspalvelut kävelymatkan (n.200m-1,2km) päässä mm. hiekkauimaranta, kauppa, pankki, päivähoito, ala-aste ja rautatieasema. Lukio on Forssassa (n.20km) ja Loimaalla (n.20km). Humppilassa 2-tien varrella ovat myös hyvät ja monipuoliset palvelut: mm. Humppilan Lihakauppa Oy (n.1,6km) ja pikavuorobussipysäkki sekä ostoskeskukset (n.3km): Kauppakeskus Humppilan Lasi, Humppilan Lasitorni ja Kenkämaailma. Humppilan palvelutarjonnassa on myös mm. kirjasto, täysin uusittu urheilukenttä, kukkakauppa ja parturiliikkeitä.
Lisätiedot
Näyttävän Aurinkokello -hirsitalon alakerrassa keittiö+ruokakomero+ruokailusali+iso Keltainen -sali+Länsi -h+2mh+lastenhoitoh+s+kph++wc+2aulaa ja ylväässä yläkerrassa mh pukeutumistiloineen+perinneh+2aulaa, yht. n.265m². Talossa lisäksi 2kuistia+avoullakko+2vinttivar.+tek.tila, yht. n.30m². Pihapiirin vaatimattomissa autotallirakennuksessa (n.112m²) myös verstas- ja varastointitilaa sekä erillisessä lisävarastorakennuksessa (n.77m²) ollut mm. kanala. Luonnonkivimaakellarissa (n.6m²) on nyt lasikuituöljysäiliöt turvakaukaloissa ja tulisija. Päärakennuksen alapohjarakenne on tuulettuva ja perustukset luonnonkiveä. Talo on kauttaltaan hirttä myös tasakerrasta ylöspäin. Myyjä teetättää energiatodistuksen viivytyksettä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
103-403-7-29

Hinta

Myyntihinta
286 000 €

Asuinkustannukset

Keskimääräinen sähkönkulutus
Öljyä n.2500l ja puunmenekki n.20m³.
Muut kustannukset
Puhtaanapito n.150 e/v. Vesi- ja jätevesimaksu n.600e/v. Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisen panttikirjan merkintäkulut.
Kiinteistövero
353.56 EUR/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Pappila
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1880
Rakennusvuoden lisätiedot
1880
Rakennusmateriaali
Koko talo täyttä hirttä myös tasakerrasta ylöspäin.
Kattotyyppi
Vanha osa rak.v. 1880/tiili/etelän puoli korotettu hengittävin aluskattein ja huollettu v.2015. Laajennusosa rak.v. 1900-alku/saumapelti/uusittu v.1999.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kunnallistekniikka
Sähkö, vesi- ja viemäriliittymät.
Ilmanvaihto
Painovoimainen ja koneellinen poisto.
Tontin koko
1,10 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Humppilan kunnan rakennusivirasto.
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys/öljy/sähkö, (Jämä -kattila), (lasikuituiset öljysäiliöt/2kpl/à900l)

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357
Meijerikuja 1, 21380 Aura
Puh: 02-4863666
Ella Välimäki
Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.