245 000 €78 m²

Koskustie 5 i, Malminkartano, Helsinki3h, keittiö, kph/sauna, piha (YJ: 3h+k+s)

Velaton hinta
245 000 €
Hoitovastike
473,93 € / kk
Asuinpinta-ala
78 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Malminkartano
Kaupunki
Helsinki

Viihtyisä, kahteen tasoon toteutettu päätyhuoneisto Malminkartanon parhaalla paikalla!

Tämä tilava kolmio on käynyt vuosien varrella läpi kattavan pintasaneerauksen ja edustaa ilmeeltään ajatonta, skandinaavista perheasuntoa. Kauniit materiaalivalinnat ovat harkittuja ja helppohoitoisia.

Alakerran suuri olohuone kylpee valossa ja avaruutta korostavat vaaleat lattia- sekä seinäpinnat. Alkuperäisen pohjakuvan mukaan olohuoneessa on makuuhuonevaraus. Tila mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut ja sohvan lisäksi olohuoneessa on paikka suurellekin ruokailuryhmälle. Keittiön tunnelma on seesteinen ja tilassa työskentelee sujuvasti useampikin kokki. Keittiöstä on kulku huoneiston terassille ja piha-alueelle.

Makuuhuoneet ovat sijoitettu omaan rauhaansa asunnon yläkertaan. Päämakuuhuoneen pohjaratkaisun vuoksi huoneeseen saa vaikkapa työpisteen tai pienen lapsen oman makuusopin. Tyylikkään kylpyhuoneen yhteydessä on asunnon toinen wc. Tilavassa kylpyhuoneessa hoituu myös arjen pyykkihuolto, sillä tilassa on paikka pesutornille.

Rivitalon päädyssä sijaitseva huoneisto on erittäin rauhallinen. Asunnon käytössä oleva aurinkoinen piha-alue terasseineen on korkean tuija-aidan ansiosta suojaisa ja kutsuu nauttimaan grilli-illoista ystävien parissa.

Päättyvän tien päässä sijaitseva taloyhtiö pihapiireineen on lapsiystävällinen. Yhtiöllä on suuri yhteinen piha-alue, jossa sijaitsee muun muassa huvimaja sekä varastorakennukset. Talojen takapihalta puolestaan löytyvät asukkaiden käytössä olevat viljelypalstat. Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähköpistokkeelinen autopaikka ja toinen autopaikka on mahdollista saada jonotusperiaatteella. Tässä kaukolämpöyhtiössä lämmityskulut sekä vesimaksu sisältyvät hoitovastikkeeseen.

Koskustieltä on noin kilometrin matka sekä Malminkartanon kattaviin palveluihin että Myyrmannin kauppakeskukseen Vantaan puolelle. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet takaavat sujuvan arjen myös ilman omaa autoa. Malminkartanon juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka ja Pihkapuiston kouluun sekä päiväkotiin pääsee nopeasti vaikkapa metsäpolkuja pitkin. Alueella on loistavat ja monipuoliset ulkoilumaastot ja Malminkartanon kuntoportaisiin tullaan treenaamaan kauempaakin.

Esittelen kohdetta mielelläni yksityisesti, joten sovi oma näyttöaikasi!

Myynti: Elina Valkeinen 050 427 0101 / elina.valkeinen@bo.fi FB/IG: elinavalkeinen_lkv

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Koskustie 5 i, 00410 Helsinki
Kaupunginosa
Malminkartano
Kohdenumero
20770190
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
78 m²
Tontin pinta-ala
7 395 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h, keittiö, kph/sauna, piha (YJ: 3h+k+s)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
n. 2 kk kaupasta
Keittiön varusteet
Kauniissa, vuonna 2014 remontoidussa keittössä rauhallinen yleisilme. Vaaleanharmaat kaapistot yhdistettyinä tummiin tasoihin ja rosterisiin kodinkoneisiin luovat kokonaisuudesta kauniin. Keittiöstä kulku terassille. Varustus: erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kaapistot. Seinät: maali. Lattia: laatta.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tyylikäs, vuonna 2014 remontoitu kylpyhuone on tilava ja kätkee tiloihinsa myös kodinhoitopisteen. Vaaleat pinnat yhdistettyinä hiilenmustaan laatoitukseen kestävät aikaa. Varustus: peilikaapisto, allaskaapisto, paikka pesutornille, lavuaari, wc, suihkuseinä, sadesuihku. Seinät: laatta. Lattia: laatta. . Erillisen WC:n kuvaus: Tuulikaapista kulku pikku-wc:hen. Toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä yläkerrassa. Varustus (pikku-wc): lavuaari, wc, allaskaapisto, tuuletusikkuna. Seinät: maali. Lattia: laatta. .
Säilytystilat
Kuvaus: Varastot sijaitsevat erillisessä rakennuksessa.
Näkymät
Päätyhuoneiston ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan (koillinen/lounas).
Tulevat remontit
Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) 2022-2023: Jätevesiviemärit (toteutussuunnittelu): Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus, sisältää myös salaojien korjauksen 2022-2023. PTS putkiston kuntotutkimus: sis. käyttö- ja lämmitysveden putkistot 2022-2023: Tulipalo: Tulipalon korjaustoimet PQR asunnot (tehty osittain) 2023: Jätevesiviemärit (toteutus): (toteutus): Piha-alueen viemäreiden painaumien korjaus, sisältää myös salaojat 2023: Lämmönjakokeskus: Paisunta-astian huolto ja mutapussin tarkastus/tyhjennys. 2023: Katon kuntokartoitus: Ongelmakohtien kartoitus, toteutussuunnittelu 2023: Huoneistojen ilmanvaihdon parantaminen: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö sekä korvausilmaventtiilien lisääminen. 2024 Energiatodistus 2023: Huoneistoiden märkätilat (toteutus): Kph- ja saunatilojen peruskunnostus, vaihde 3. (F, H ja O) 2025: Viemärit: Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. 2027 Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huollot/korjaukset mm.paisunta-astian huolto. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 2/2022 27.6.2022 päätettiin, että huoneistojen P,Q ja R korjausten rahoittamiseksi taloyhtiölle nostetaan aluksi 40 000,00 euron luotollinen remonttitili enintään 5 vuodeksi. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maksetaan em. luottolimiitillä. Urakoiden valmistuttua muutetaan käytetty luottolimiitti pääomalainaksi 5 vuoden laina-ajalla. Osakkaat eivät voi maksaa pois velkaosuuttaan ennen kuin hankkeiden/hankkeen kokonaiskustannukset on selvillä, taloudellinen loppuselvitys tehty ja hankeosuudet laskettu. Hallitus valtuutetaan määrittelemään lainan ensimmäinen lyhennysajankohta ja vahvistamaan osakkaiden hankeosuudet. Osakkaat voivat sen jälkeen maksaa hankeosuutensa joko kertasuorituksena tai erillisenä pääomavastikkeena, jolla katetaan jäljelle jäävän yhtiölainan lyhennykset, korot ja muut lainanhoitokulut.
Tehdyt remontit
Seinäpintoja maalattu. Osa seinistä maalattu 01/2023. Keittiö, kylpyhuone ja sauna remontoitu vuonna 2014. TALOYHTIÖSSÄ: Huippuimurit: Huippuimureiden uusintaa vuosien varrella, muutama alkuperäinen jäljellä 2001 Pohjaviemärit: Pohjaviemärin kuvaus (video) 2002 Kuntokartoitus: Kuntokartoitus, PTS, Ojan aukaisua: Ojan aukaisua, Julkisivu ja varastorakennusten ovet: Julkisivujen maalaus, varastorakennusten ovien kunnostus 2003 Vesikalustekartoitus ja hanojen tiivisteet: Vesikalustekartoitus, hanojen tiivisteiden vaihto, Kattokatselmus 2004 Märkätilat: Asuntojen märkätilojen kuntotarkastus, Katto: Peltikattojen paikkamaalaus, Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2005 Ovet ja ikkunat: Ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus ja kunnostus 2006 Sadevesijärjestelmät: Tontin sadevesijärjestelmien parantaminen 2008 Patteriverkosto: Patteriverkoston perussäädön suunnittelu + säätömittaukset 2009 Salaojat: Salaojien huuhtelu ja kaivojen puhdistus, Patterit: Patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö, patterien uusinta 2. krs talot, lisätyt sulkuvent., Lämmitys: Kaukolämpölaitteiden uusiminen, patteritermostaattien uusinta, verkoston perussäätö, Lämmitys: Kaukolämpölaitteiden uusiminen. Suunnittelu 2010 wc-istuimien vesisäiliöt: Käydään läpi kaikki vuotavat vesikalusteet ja korjataan viat. Katto (toteutussuunnittelu): Peltikattojen huoltomaalauksen suunnittelu, kulkusiltojen kunnostus Katto (toteutus): Peltikattojen huoltomaalaus, kulkusiltojen uusinta.Ovilippojen kunnostus, lumiesteet. 2012 Lukitus (toteutus): Lukituksen uusinta, Jätekatokseen ovi ja lukko: Nykyiseen jätekatokseen asennetaan ovi ja siihen lukko Vesipostien tarkastus ja kunnostus, samalla sisällä olevien vesipisteiden liitosten tarkastus: Taloyhtiön seinissä useita vesiposteja, joiden kunto syytä tarkistaa ja korjata jos aihetta 2013 Lumiesteet: Lumiesteet huoneistojen kohdalle: G,H,I, J ja K, verkkolumieste, sinkitty yhteensä 2970,00€ 2014 Pihaovien ja karmien kuntotarkastus: Märkätilojen kuntotarkastus, Ilmanvaihto:Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2015 Huippuimuri uusittu: G-asunto 2016 B-asunnon huippuimuri ja liesikupu uusittu: vanha hajonnut, Märkätilojen kunnostus (toteutus): Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 1.osa ; 2 märkätilaa. L ja R, Autolämpötolpat: Vanhojen lämpötolppien kunnostus ja yhden uuden tolpan asennus Antenni-tv-verkon laitteiston päivitysMärkätilojen kunnostus (toteutus): Kylpyhuoneiden peruskunnostus, 1.vaihe 2.osa; 6 märkätilaa. G, J, K, M, N ja P. 2017 Huippuimurin uusinta: Asunnot Q, R ja I 2018 Viemärit: Pohja sekä tonttiviemäreiden sekä sadevesiviemäreiden huuhtelu (mahdollisesti kuvaus) sekä sadevesikaivojen tyhjennys. 2018 Pumppaamon uusiminen: Pumppaamon ja sisäisen putkiston sekä ohjauskeskuksen uusiminen. 2019 Vesikatot ja räystäskourut: Kattojen katselmointi akuuttikorjaustarpeiden kartoittamista varten. Samalla katselmoidaan myös räystäskourut 2019 Lämmönjakokeskuksen tarkastus: Tarkastus ja tarvittavat huol TEHDYT JATKUU
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tunnelmalliseen, vuonna 2014 remontoituun saunaan luonnonvaloa tuo tuuletusikkuna. Varustus: lauteet, pilarikiuas (sähkö), ikkuna. Seinät: paneeli. Lattia: laatta. .
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Koulut: Turvallinen kävelymatka pikkupolkuja pitkin. Päiväkoti: Alueella useita. Turvallinen kävelymatka pikkupolkuja pitkin.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
245 000 €
Myyntihinta
232 385 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 141,03 € / m2
Velkaosuus
12 615 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
119,01 € / kk
Hoitovastike
473,93 € / kk
Yhtiövastike
592,94 € / kk
Pysäköintimaksu
20 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut henkilökohtaisten vakuutusehtojen mukaan. Varainsiirtovero 2%.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pihkatie
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1985
Huoneistojen lukumäärä
18
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
muu, betoni
Kattomateriaali
peltikate
Kattotyyppi
pulpettikatto
Energialuokka
E2013 Voimassa 27.6.2024 saakka.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
7 395 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
SKH-Isännöinti Oy Markku Kulomäki Beckerintie 8 00410 Helsinki PL 90 15101 Lahti 09 530 8860 asiakaspalvelu@skh.fi
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Kaavoitus, Helsingin kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Julkinen liikenne: linja-auto ja juna. Junayhteys 16 min Helsingin keskustaan.
Lämmitys
kaukolämpö
Tontin vuokra päättyy
31.12.2045
Tontin vuokra
9709.78 EUR/v.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 18. piha-autopaikkoja: 3.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: keskusantenni, huvimaja, varastorakennukset.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Huoneiston makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa. Päämakuuhuone soveltuu pohjaratkaisunsa ansiosta erinomaisesti esim. vanhempien ja pienen lapsen yhteiseksi huoneeksi. Seinät: maali. Lattia: laminaatti.
Olohuoneen varusteet
Valoisassa olohuoneessa tilaa niin sohvakalustolle kuin ruokaryhmälle tai työpisteellekin. Olohuoneesta mahdollista erottaa makuuhuone väliseinällä (alkuperäisessä pohjassa huonevaraus). Selkeä pohjaratkaisu mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut. Seinät: maali. Lattia: laminaatti.
Muut materiaalit
puuelementti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Elina Valkeinen
kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 050 427 0101
Bo LKV | Töölö
Tunturikatu 18, 00100 Helsinki
Elina Valkeinen
kiinteistönvälittäjä LKV
Elina Valkeinen
kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 050 427 0101

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita