239 200 €34 m²

Veräjä 8 E, Oulunkylä, Helsinki2h+kk+kph+p

Velaton hinta
239 200 €
Asuinpinta-ala
34 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Oulunkylä
Kaupunki
Helsinki

OP KOTI TUNTEE OGELIN VIIHTYISIMMÄT UUDISKOHTEET!

Oulunkylään on parhaillaan rakentumassa Asunto Oy Ogelin Verso V, joka on järjestyksessään viides talo yhteensä kuusi taloa käsittävästä upeasta uudiskohdekokonaisuudesta. Taloyhtiö käsittää 33 kotia ja huoneistoja on saatavilla erilaisista yksiöistä ja kaksioista aina kompakteihin kolmioihin saakka. Kaikki huoneistot on varustettu tilavalla lasitetulla parvekkeella ja suurimpiin asuntoihin kätkeytyy jopa kaksikin parvetta.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ HUIPPUSIJAINNILLA RAIDEJOKERIN JA JUNA-ASEMAN RISTEYSKOHDASSA

Ogelin Verso V:n sijainti on liikenteellisesti mitä ihanteellisin. Talo sijoittuu pääkaupunkiseudun mittakaavassa todella harvinaiselle sijainnille, jossa yhdistyvät neljän ilmansuunnan raideliikenne pääradan juna-aseman ja tulevan Raidejokerin risteyskohdassa. Tästä osoitteesta pääset liikkumaan kiskoja pitkin suuntaan kuin suuntaan ketterästi kuten vaikkapa lentokentälle, Otaniemeen, Itäkeskukseen ja nopeiten Helsingin keskustaan. Myös autoilijalle sijainti on oivallinen, isojen väylien ulottuvilla. Talon alla sijaitsee lämmin parkkihalli, josta on mahdollisuus ostaa oma autohallipaikka erillisenä osakkeena.

LUONNON JA JOENVARREN ULOTTUVILLA

Virkistystä elämääsi tuo monipuoliset ja vehreät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Läheinen Veräjänmäen idyllinen huvila-alue, Veräjänmäen metsäiset kalliot ja Pikkukosken hiekkaranta puistoineen sijaitsevat vieressä. Kävelyreippailun etäisyydellä sijaitsee Oulunkylän urheilupuisto, josta löytyvät kirjavat aktiviteetit jokaiselle kuten jalkapallo -ja ulkotenniskentät, -jäähalli, -tekojäärata, -curlinghalli ja pururata talvisine hiihtolatuineen. Aivan kotioven läheltä lähtevät milloin vehreät ja toisinaan talviset luontoreitit Vantaanjoen vartta pitkin keskustaan, Viikkiin sekä Keskuspuistoon - pyöräteitä pitkin pääsee myös Tuomarinkylän ratsastustallille ja Haltialan kotieläintilalle saakka, turvallisesti isoja teitä ylittämättä.

OMAPERÄISTÄ ARKKITEHTUURIA JA MODERNIA TALOTEKNIIKKAA

Oulunkylä on tunnettu matalasta kolme- ja nelikerroksisesta rakennuskannastaan ja jatkossakin alueella tullaan noudattamaan tulevaisuuden suunnitelmien mukaan perinteistä matalaa rakennustapaa. Myös Ogelin Verso V kunnioittaa tätä matalaa rakentamista vain neljällä asuinkerroksellaan. Nämä persoonalliset kiilamaiset kakkuleivoksen muotoiset talot henkivät arkkitehtuuriltaan täysin omaperäistä muotokieltä, jossa suorien seinien sijasta osassa asunnoista on viistoja seiniä, kodin kalustamista piristävinä elementteinä. Asuinmukavuutta taloyhtiössä on varmistamassa moderni ja ekologinen talotekniikka kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys sekä lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto.

OULUNKYLÄN HUIKEAT TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

Tälläkin hetkellä Oulunkylästä löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut vain muutaman sadan metrin etäisyydeltä. Kaiken kattavien palvelujen lisäksi Oulunkylän keskustaan suunnitellaan kaupunkimaista asunto-, liike- ja palvelukorttelia muodostamaan kaupunginosan ydinkeskusta. Suunnitelmissa on kaavoittaa uusia asuntoja noin 1 300 uudelle asukkaalle, tarjota nykyistä enemmän kivijalkaliikkeitä sekä rakentaa uusi perhe- ja hyvinvointikeskus. Ogeliin suunnitellaan myös uudet tilat kirjastolle, nuorisotilalle ja työväenopistolle. Ogelin kohtaamispaikaksi suunnitellaan vehreää aukiota Vanhan Aseman edustalle.

TOTEUTA UNELMASI JA SIJOITA TULEVAISUUTEEN Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla meihin yhteyttä: Ann-Marie Mustakallio, suora 040 652 8862, ann-marie.mustakallio@op.fi ja Jussa Karsimus, suora 050 327 1342, jussa.karsimus@op.fi

Seuraavat esittelyt
  • su 05.02.2023 klo 12:00 - 12:45
    Ann-Marie Mustakallio

Perustiedot

Sijainti
Veräjä 8 E, 00650 Helsinki
Kaupunginosa
Oulunkylä
Kohdenumero
545429
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
34 m²
Tontin pinta-ala
7 982 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+kph+p
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Kunnon lisätiedot
Kohde valmistuu 31.8.2023
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Kaapistot Topi -keittiöt. Tiskiallas on I-altainen, ruostumatonta terästä. Yksiöissä ja kaksioissa on induktioliesitaso kahdella keittolevyllä, uunimikroyhdistelmä (teräs/musta). Integroitu jenkkikaappi ja integroitu astianpesukone. Kolmioissa on induktioliesitaso neljällä keittiölevyllä, uuni (teräs). Integroidut jääpakastinkaappi, astianpesukone ja mikroaaltouuni (teräs/musta). Säädinkupu, väri valkoinen tai teräs.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Huoneistosta avautuu tilava lasitettu parveke etelään (suojaisalle sisäpihalle, Veräjämäen metsäisille kallioille).
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuoneen varusteet: Kalusteet Polaria, antrasiitinharmaa allaskaappi ja peilikaappi led -valolla ja pistorasialla. Pyykkikomero ja hyllykomero Topi Lumme LE95 mattapintainen ja kalvopinnoitettu MDF-ovi. Kääntyvä suihkuseinä on kirkasta lasia. Saunan varusteet: Sähkökiaus ja tervaleppälauteet.
Näkymät
Ikkunat avautuvat (avoimet) maisemat etelään ja itään (ilta-aurinkoon länteen). Etelänpuoleisista ikkunoista ovat näkymät (suojaisalle sisäpihalle / Veräjänmäen metsäiselle puistoalueelle.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Ogeliin on vain 850 metrin kävelymatka, josta löytyvät ruokakaupat, ravintolat, R-Kioski ja erikoisliikkeet sekä vierestä Oulunkylän kirjasto. Myöhemmin matka Ogelin keskustan taittuu myös Raidejokerilla. Palkittu K-Supermarket Mustapekka sijaitsee Käpylässä vain yhden junapysäkin päässä. Kauppakeskus Triplaan pääsee junalla 6 minuutissa. Oulunkylän Seurahuone. Koulut: Alueelta löytyvät kaikki ala- ja yläkoulut sekä lukiot (mm. legendaarinen Oulunkylän PopJazz konservatorio. Päiväkoti: Alueelta löytyy useita päiväkoteja, mm. Pikku-veräjä 500 m, Helsingin Gaming School 650 m. Ympäriltä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja luontoreitit mm. Pikkukosken uimaranta pelikenttineen, Oulunkylän urheilupuisto, tekojäärata, jäähalli, tenniskentät sekä Veräjänmäen kallioiden luontopolut ja vierestä lähtevät ympärivuotiset Vantaanjoen -varsireitit aina Keskuspuistoon, Haltialan tilalle sekä Tuomarikylän ratsastustallille saakka. Kaupunkiviljelyn ystäville on lähellä Oulunkylän siirtolapuutarha.
Lisätiedot
OVET Kerrostaso-ovet 1 -lehtisiä puuovia, parvekeovet ovat lasiaukollia puualumiiniovia, väliovet ovat valkoisia laakaovia. Saunan ovi ja seinä ovat kirkasta lasia. IKKUNAT Ikkunat ovat tehdasvalmisteiset ja -maalatut kolminkertaiset sisäänaukeavat ikkunat. Ikkunoissa on sälekaihtimet. PARVEKELASITUKSET Kaidelasitukset ovat parvekepiirustusten mukaan. Kirkkaat parvekelasit, joiden runko on alumiinirakenteinen. Kokonaan lasitettu parveke on suunniteltu tuuletettavaksi, se ei ole vesi -eikä lumitiivis. OVIPUHELIN Huoneistot ovat varustettu ovipuhelimilla. LATTIAVIILENNYS Huoneistoissa on säädettävä lattiaviilennys. . TONTIN TIEDOT Asunto-osakeyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tontin omistaja on LähiTapiola I Ky. Tontinvuokravastike on xx, vuokrankorotus on sidottu elinkustannusindeksiin 1951=100 (kts. maanvuokrasopimus). Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinta on noin 1.134,00 euroa/m2. Tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttiosuus on mahdollisuus lunastaa lunastusehtojen mukaisesti, ensimmäisen kerran syksyllä 2024. AUTOPAIKAT Mahdollisuus ostaa autohallipaikka yhtiön alla sijaitsevasta parkkihallista. Autopaikan hinta on 28.650,00 euroa. Autohalliin käynti toimii puhelinkäyttöisellä nosto-ovella. Tilanne 12.12.2022/ yhdeksän vapaata autohalliosaketta. PIHATYÖT JA ULKOVARUSTEET Nurmialueet ja istutukset, varusteet tehdään asemapiirroksen mukaan. YLEISTÄ Rakennustapaseloste on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Tässä rakennustapaselosteessa mainitut rakenteet, materiaalit, mitat, merkit, mallit ja tyypit on rakentajalla oikeus vaihtaa toisiin, laatutasolta vastaaviin. Lopulliset valinnat määritellään kauppakirjan liiteaineistoissa. Esitetyt visualisointikuvat ovat visualisoijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Rakentaja pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kalusteiden mitoitusta +/- 100 mm. Edelleen rakentaja pidättää oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia muutoksia kattojen alaslaskuihin sekä kotelointeihin esitemateriaaleihin ja kauppakirjan liiteaineistoista poikkeavasti
Kohde on
Osakehuoneisto
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
HELSINKI
Linkit

Hinta

Velaton hinta
239 200 €
Myyntihinta
83 700 €
Neliöhinta
7 035,29 € / m2
Vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 24.10.2068
Lainalaskuri

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
147,73 € / kk
Hoitovastike
153 € / kk
Yhtiövastike
300,73 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Mittarin mukaan
Muut kustannukset
Huoneistojen vesi ja sähkö on huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Hoitovastikkeessa on pyritty huomioimaan odotettavissa oleva energian hinnannousu. Yhtiössä on vesikiertoinen lattiaviilennys, jonka poikkeavan suuri käyttö voi nostaa hoitovastikkeen määrää. Pääomavastike on 0,473€ per osake. Lainankorko 1,134 % ja laina-aika on 25 vuotta, josta kolme ensimmäistä vuotta on lyhennysvapaata sis. rakentamisajan. Autohalliosakkeen hoitovastike on 20,00€/kk. Mediavastike on 0,95€/kk/asunto. Hoitovastikkeen määrään voivat vaikuttaa mm. valittava kiinteistönhoitotapa ja yleisen kustannustason kehitys.
Tontin vuokravastike
144,50 € / kk
Vuokratontin lunastusosuus
38 534 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ogelin Verso V
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
33
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Rakennuksen käyttöönottovuosi
2023
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni.
Kattomateriaali
Kate on kumibitumikermikate.. VESIKATTO JA YLÄPOHJA Rakenne päältä lukien: Vesikate, kumibitumikermi, aluskate, aluslaudoitus, kattokannattajat rakennesuunnitelmien mukaan, ilmarako, puhallusvilla 440mm, höyrynsulku, ontelolaatta 270mm ja pintakäsittely.
Kattotyyppi
Tasa
Energialuokka
B2018 Voimassa 2.10.2030 saakka. Kts. energiatodistus.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
7 982 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Maanvuokraaja
LähiTapiola I Ky.
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asemakaavaosasto p. 09 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava.
Liikenneyhteydet
Juna-asemalle on 500 metrin etäisyys kevyen liikenteen väylää pitkin. Raidejokerin pysäkki tulee talon lähelle ja liikennöinti alkaa arviolta vuonna 2023. Kehärataa pitkin ehtii lentokentälle alle 20 minuutissa.
Lämmitys
Kaukolämpö
Tontin vuokra
Vuosivuokra 65 235,46 €
Kunnan numero
91
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, monitoimitila A -talossa.
Pintamateriaalit
Huoneiden pintamateriaalit: Eteisen, olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneiden lattiat ovat Whinfell -vinyylilankkua. Pesuhuoneen/wc:n pintamateriaalit: Seinät ovat vaakaan laatoitettua Regal Antracite 20x50 laattaa ja lattiat ovat Regal Antracite 10x10 laattaa. Saunan pintamateriaalit: Seinät ja katto ovat tervaleppäpaneelia, lattiat 10x10 Antracite Regal laattaa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ann-Marie Mustakallio
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA
Puh: 040 652 8862
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Nummela, Vihti
Vihdintie 3, 03100 Nummela

Muut toimistot

OP Koti Uusimaa Oy LKV | Karkkila
Tammelantie 8
03600 Karkkila
Lainalaskuri
Ann-Marie Mustakallio
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA
Ann-Marie Mustakallio
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA
Puh: 040 652 8862

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita