339 150 €59,5 m²

Metsäläntie 8 B A30, Pasila, Helsinki2h+kt+kt

Velaton hinta
339 150 €
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Huoneita
2
Kerros
5
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Etsitkö uutta kotia luonnon läheisyydestä mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrelta? Miltä kuulostaisi huoleton kerrostaloasuminen loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa? As Oy Helsingin Kirjekyyhky 6 rakentuu urbaaniin ja viihtyisään Postipuistoon - Kun olet mukana rakentamisvaiheen alusta lähtien, pääset vaikuttamaan oman asuntosi pintamateriaaleihin! Postipuistoon rakennetaan etenkin perheasuntoja, joiden välittömästä läheisyydestä löytyy kattavat palvelut sekä hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Entisenä maaliikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle ja asemien läheisyys sekä toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan, asumismukavuutta lisäävät myös mm. sisäpihan alla sijaitsevat autopaikat sekä taloyhtiön yhteiset saunaosastot ja vapaa-ajantila talon ensimmäisessä kerroksessa. Ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja.

https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/asunto-oy-helsingin-kirjekyyhky-6

Taloyhtiön tiedot

AS OY HELSINGIN KIRJEKYYHKY 6 on rakenteilla ja sen arvioitu valmistuminen on vuoden 2024 alussa

Tässä upeassa uudiskohteessa pääset nauttimaan valoisuudesta, luonnon läheisyydestä ja huolettomasta kerrostaloasumisesta loistavalla paikalla Helsingin Keskuspuiston naapurissa. 8-kerroksiseen taloon tulee yhteensä 52 modernia asuntoa toimivasta yksiöstä tilavampiin 4h+kt+s huoneistoihin. Kun olet mukana rakentamisen alusta lähtien, pääset vaikuttamaan itse kotisi pintamateriaaleihin kattavasti.

Pohjois-Pasilaan, entisen maaliikennekeskuksen paikalle, rakentuu tiivis ja urbaani asuinalue, jossa tulee aikanaan asumaan lähes 6000 helsinkiläistä. Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6:n tarina alkaa Helsingin historian suurimmasta asuntorakentamisen kumppaanuuskaavoitushankeesta. Kirjekyyhkyt sijoittuvat kortteliin, jonka kilpailuehdotus on yksi kolmesta Helsingin kaupungin järjestämän Pohjoisen Postipuiston tontinluovutuskilpailun voittajasta.

NAUTI LUONNOSTA JA SEURAA VUODENAIKOJEN VAIHTELUA KESKUSPUISTOSSA

Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen 2030-luvulla. Asuntojen lisäksi alueelle syntyy noin 2 000 uutta työpaikkaa. Koko Pasilaan ja Postipuistoon rakennetaan aivan uutta Helsinkiä ja alueen palvelut kehittyvät koko ajan. Postipuistoon on tulossa alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee omassa kotikorttelissa.

Asuntojen takapihalta aukeavat Helsingin keuhkot eli vehreä keskuspuisto. Upea keskuspuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn, retkeilyyn ja virkistäytymiseen, sillä puistoalueelta löytyy jopa yli sata kilometriä ulkoilureittejä. Postipuiston välittömässä läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta ja sen elvyttävästä voimasta.

PASILAN POSTIPUISTOSSA ASUT SUOMEN PARHAIDEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Postipuiston alue kannustaa asukkaitaan käyttämään ympäristöystävällisiä liikkumismuotoja. Asuinalueelta toteutetaan hyvät jalankulku­ ja polkupyöräyhteydet Keskuspuistoon ja Käpylän asemalle. Pyörällä pääset helposti nauttimaan Keskuspuiston kattavista pyöräilyreiteistä. Lisäksi Helsingin kaupunki suunnittelee jatkavansa pyöräverkko Baanaa Postipuistoon.

Ilmalan ja Käpylän asemien läheisyys ja toimivat bussiyhteydet takaavat hyvät joukkoliikenneyhteydet. Bussit tulevat kulkemaan aivan talojen edestä ja lähin pysäkki on alle 100 m päässä talosta. Alueelle on suunnitteilla myös raitiotievaraus. Postipuistosta on helppo kulkea myös Pasilan asemalle, josta on Suomen parhaat liikenneyhteydet, suuntautui matkasi minne tahansa.

Entisenä maalikennekeskuksena on Postipuistosta erityisen hyvät liikenneyhteydet autoilijalle. Matka Helsingin keskustaan taittuu 20 minuutissa, lentokentälle vartissa ja Kehä 1:lle 5 minuutissa. Taloyhtiöille kuuluu pysäköintioikeuksia korttelin yhteisen parkkihallin nimeämättömille paikoille. Pysäköintioikeuden voi ostaa itselleen asunnon oston yhteydessä. Osa korttelin autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Autopaikat on sijoitettu kätevästi katutasolla olevaan parkkihalliin pihakannen alle. Autolta pääsee kulkemaan esteettömästi ja sisäkautta suoraan asuntoon.

YHTEISÖLLISYYTTÄ YLI KORTTELIRAJOJEN

Pasilan Postipuiston asuinkortteleiden suunnittelussa on ollut tärkeänä lähtökohtana yhteisöllisyys. Viihtyisä ja suojaisa korttelipiha on asukkaiden luontainen kohtaamispaikka. Taloyhtiön saunaosastot sekä yhteistilat sijaitsevat käytännöllisesti talon ensimmäisessä kerroksessa. Saunaosaston, yhteistilojen ja pesulan varaukset hoituvat kätevästi sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Korttelin pysäköintihalliin on varttu yhteiskäyttöautoja asukkaiden käyttöön. Voit käyttää autoa kaikkiin päivittäisiin tarpeisiin, kuten kauppareissuihin tai vierailuihin ystävien luona. Löydät auton pysäköitynä taloyhtiön pysäköintihallista. Varaukset alkavat ja päättyvät aina pysäköintihalliin. Kerromme mielellämme lisää yhteiskäyttöautoista..

Oman taloyhtiön ja oman korttelin yhteistiloja täydentää Rullakkotorin laidalle, viereiseen kortteliin rakennettava Postivarikko. Postivarikko on Pohjoisen Postipuiston kaikkien taloyhtiöiden yhteinen kylätalo, joka tarjoaa muun muassa liikuntatiloja, etätyöskentely- ja opiskelutiloja, erilaisia nikkarointitiloja sekä tilaa juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

ASUNNOT

Modernit asunnot hurmaavat vaativammankin asukkaan valoisuudellaan ja avaruudellaan. Asunnot ovat selkeitä, avaria ja tehokkaita. Sisäpihalle avautuvat suuret lasitetut parvekkeet jatkavat asuntojen oleskelutiloja ulos. Asuntojen pintamateriaalit on valittu huolella ja ne ovat aikaa kestävän tyylikkäät ja täyttävät suomalaisen päästöluokituksen M1 mukaiset kriteerit.

Kirjekyyhkyjen korttelilla on omat ekologiset tavoitteet. Kirjekyyhky 6:n vesikatolle asennetaankin aurinkopaneelijärjestelmä, jonka tuottamaa sähköä hyödynnetään kiinteistön käyttöön. Asukkaita kannustetaan kierrätykseen varaamalla jätetiloihin kattavat lajittelumahdollisuudet. Vedenkulutuksen osalta rakennus on varustettu tekniikalla, jonka ansioista vedenkulutus on noin 20% pienempi, kuin rakennuskannassa keskimäärin.

Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja niihin on mahdollisuus toteuttaa asukasmuutoksena lisäviilennys. LVI-tekniikka on osoittin varustettu digitaalisella ohjaus- ja seuranta-automatiikalla, jonka ohjauksen asukas voi halutessaan tilata palveluntarjoajalta lisätyönä suoraan omaan mobiililaitteeseen.

Tutustu asuntoihin ja ota yhteyttä meihin, niin saat lisätietoja. https://www.evalahti.com/fi/myytavat-asunnot/helsinki/asunto-oy-helsingin-kirjekyyhky-6

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Pasila
Kohdenumero
70006348
Kerros
5 / 8
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Tontin pinta-ala
995 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+kt
Huoneita
2
Kunto
Erinomainen
Vapautuu
20.02.2024
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 3/2024
Parveke
Kyllä
Ikkunoiden suunta
Ylellinen viidennen kerroksen kaksio, jonka sisäpihalle avautuva lasitettu parveke tarjoaa ensiluokkaista asumismukavuutta
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Asunnot varustetaan tv-antennikaapeloinnilla ja talo liitetään valitun operaattorin dataverkkoon. Rakennus varustetaan määräysten mukaisella yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa nopeat tietoliikenneyhteydet.

Hinta

Velaton hinta
339 150 €
Myyntihinta
101 650 €
Lainaosuuden maksu
Ei
Neliöhinta
5 700 € / m2
Velkaosuus
237 500 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
303,05 € / kk
Hoitovastike
267,75 € / kk
Yhtiövastike
570,80 € / kk
Tontin vuokravastike
225,92 € / kk
Vuokratontin lunastusosuus
61 620,58 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 6
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2024
Huoneistojen lukumäärä
52
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Teräsbetonirunko
Kattotyyppi
Huopakate
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Ilmastointijärjestelmä
Keskitetty koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja tuloilman viilennyksellä. Mahdollisuus tilata lisäviilennys.
Tontin koko
995 m²
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Maanvuokraaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Kaavatilanne
Rakennuslupa
Lämmitys
Kaukolämpö
Tontin vuokra päättyy
14.10.2051
Tontin vuokra
138233.44 EUR/v.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiölle 6:lle kuuluu 23 pysäköintioikeutta parkkihallin nimeämättömille paikoille ja ne myydään asuntojen yhteydessä. Noin puolet korttelin autopaikoista varustetaan sähköauton latauspisteillä. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiskäyttöautoja.
Yhteiset tilat
Vapaa-ajantila, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja, joissa pesupiste, talovarasto, irtaimistovarastot

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Puh: 0405164375
Rakennusliike Evälahti Oy
Tainionkoskentie 22, 55100 Imatra
Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Essi Markkanen
Asiakaspäällikkö
Puh: 0405164375

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita