527 700 €86,5 m²

Maaherrantie 34 A 09, Oulunkylä, Helsinki4H+KT+S

Velaton hinta
527 700 €
Asuinpinta-ala
86,5 m²
Huoneita
4
Kerros
3 / 7
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Oulunkylä
Kaupunki
Helsinki

Läpitalon kolmen makuuhuoneen koti

As. Oy Helsingin Liekki on rakennettu omalle tontilleen liikenteen solmukohdan viereen. Lähijunat pysähtyvät noin viiden minuutin kävelyn päässä kotiovelta ja pikaratikkapysäkille pääsee sitäkin nopeammin. Keskeisestä sijainnista huolimatta mikrosijainti on rauhallinen ja puistomainen. Monipuolinen lähiluonto tarjoaa mahdollisuuden kaupunkielämästä rauhoittumiseen esimerkiksi Pikkukosken uimarannalla.

Tämän asunnon ikkunoista aukeaa avara näkymä junaradalle, mikä riemastuttaa varmasti ainakin perheen pienimpiä. Liekki on muutenkin oivallinen lapsiperhearkeen. Omassa pihassa on mainio leikkipaikka ja päiväkoti miltei näköetäisyydellä. Lisäksi Oulunkylästä löytyy runsaasti harrastusmahdollisuuksia liikunnasta musiikkiin. Oulunkylän paikallinen seura IF Gnistan pelaa kaudella 2024 jalkapallon Veikkausliigaa. Kotiotteluihin kävelee kotiovelta 10 minuutissa. Pienellä koukkauksella matkan varrelle osuu myös kiitetty pizzaravintola Capperi.

Liekin asuntopohjat on suunniteltu yksityiskohtaisesti palvelemaan erilaisissa elämäntilanteissa. Fiksujen ratkaisujen ansiosta keittiössä on säilytys- ja laskutilaa runsaasti. Laadukkaat parkettilattiat kestävät arkea vuosikymmeniä ja modernit kodinkoneet sujuvoittavat askareita kuin huomaamatta. Lattialämmitys tekee sisustamisesta vaivattomampaa ja tarjoaa talvisiin päiviin pientä villasukatonta luksusta.

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme, autamme mielellämme kaikissa asumiseen ja kohteisiimme liittyvissä kysymyksissä!

Lue lisää: skanska.fi/liekki

Perustiedot

Kaupunginosa
Oulunkylä
Kerros
3 / 7
Asuinpinta-ala
86,5 m²
Huoneiston kokoonpano
4H+KT+S
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tavallinen, lasitettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Uudiskohteen tila
Muuttovalmis

Hinta

Velaton hinta
527 700 €
Myyntihinta
158 310 €
Neliöhinta
6 100,58 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
371,95 € / kk
Pääomavastike
2 929,79 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
3 301,74 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Valmistumisaika
2023-10-31
Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As. Oy Helsingin Liekki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Energialuokka
A
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Skanska Kodit, Helsinki
Nauvontie 18, 00280 Helsinki

Ota yhteyttä ilmoittajaan