300 000 €50 m²

Kalasatamankatu, Kalasatama, HelsinkiErilaisia

Velaton hinta
300 000 €
Asuinpinta-ala
50 m²
Huoneita
2
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Yhteisöllinen ryhmärakennuttamishanke hitas-tontille Verkkosaareen

Aktiiviset Seniorit ry on käynnistämässä kolmannen yhteisöllisen senioritalon toteuttamista ryhmärakennuttamalla. Taloon tulee erikokoisia asuntoja sekä laajat ja laadukkaat yhteisötilat. Asunnot suunnitellaan asukkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden.

Helsingin kaupunki ilmoitti syksyllä 2020, että Hitas-järjestelmä ajetaan alas. Aktiivisten senioreiden hanke toteutetaan kuitenkin vielä edullisilla hitas-ehdoilla, joten tämä on viimeisiä tilaisuuksia päästä kiinni hitas-asuntoon - jonottamatta ja ilman arpajaisia!

Joka asunnossa vähintään yhden asukkaan tulee olla täyttänyt 48 vuotta. Hanke soveltuu vain niille, jotka haluavat asua siellä itse - ei sijoittajille.

Rakentaminen käynnistyy 2023 ja talo on valmis 2024.

Hankkeessa rakennutetaan myös pysäköintipaikkoja asukkaiden käyttöön sekä korttelipiha yhdessä korttelinaapureiden kanssa.

Ota yhteyttä ja tule mukaan nyt, niin pääset vaikuttamaan sekä oman asuntosi että yhteisten tilojen ja toimintojen suunnitteluun! Mitä varhemmin kiinnostut, sitä suuremmat vaikutus- ja valintamahdollisuudet.

Aktiiviset Seniorit ry on ikääntyvien omatoimisen yhteisöllisen asumisen uranuurtaja Suomessa. Edistämme ikääntyvien ja vanhusväestön hyvinvointia, terveyttä, omatoimisuutta ja mielekästä, tasapainoista elämää. Uskomme, että yhteisöllisyydestä löytyy se voimavara, jonka avulla ikäihmiset voivat elää itsenäistä elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Yhdistyksemme aloitteesta on Helsingissä jo kaksi aiempaa samanlaisella periaatteella toimivaa senioritaloa: Loppukiri Arabianrannassa (valm. 2006) sekä Kotisatama Kalasatamassa (valm. 2015).

Seuraavat esittelyt
  • ti 23.03.2021 klo 18:00 - 20:00
    Esittely järjestetään virtuaalisesti. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen 3.talo.aktiivisetseniorit@gmail.com

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdenumero
15868676
Kerroksien lukumäärä
6
Asuinpinta-ala
50 m²
Pinta-alojen lisätiedot
HUOM! Asuntojen koot ja pohjaratkaisut suunnitellaan tulevien asukkaiden tarpeiden mukaan. Tässä ilmoituksessa ilmoitetut ovat arvioita keskiarvosta.
Huoneiston kokoonpano
Erilaisia
Huoneita
2
Kunto
Erinomainen
Kunnon lisätiedot
Uudisrakennus
Asumistyyppi
Omistus
Muut ehdot
Talohankkeeseen osallistuminen edellyttää Aktiiviset Seniorit ry:n jäsenyyttä ja osallistumista joko esittelytilaisuuteen tai hankkeen henkilökohtaista esittelyä. Ota yhteyttä!
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Ei

Hinta

Velaton hinta
300 000 €
Myyntihinta
300 000 €
Neliöhinta
6 000 € / m2

Asuinkustannukset

Rahoitusmuoto
HUOM! Asuntojen hinnat selviävät myöhemmin, tässä ilmoitettu luku on arvio ylemmän kerroksen asunnon keskiarvosta. Talon rakennuttaminen rahoitetaan osin yhtiölainalla, osin osakkaiden omalla rahoituksella.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Energialuokka
G2018

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aktiiviset Seniorit ry
Puh: 044 539 9954
Arielinkatu 8 B, 00540 Helsinki
Aktiiviset Seniorit ry
Aktiiviset Seniorit ry
Puh: 044 539 9954

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.