Myytävät asunnot Helsinki Ullanlinna Tähtitorninkatu 16 B, 00140 Helsinki

829 500 €79 m²

Tähtitorninkatu 16 B, Ullanlinna, Helsinki2h+kt+vh

Haluaisitko oman eteläterassin keskellä Ullanlinnan rauhaa ainutlaatuisesta linnamaisesta arvokiinteistöstä?

As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 on oma itsenäinen asunnoiksi palautettava asunto-osakeyhtiö. Kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Asunto-osakeyhtiö omistaa itse Helsingin kaupungin tontin 91-7-452-20 ja sillä olevan rakennuksen.

Rakennuksen on alkujaan suunnitellut arkkitehti K.A. Wrede Lähetysseuran käyttöön. Rakennus on valmistunut kahdessa osassa vuosina 1900 ja 1906 pääosin asuinkäyttöön.

Kohde on arkkitehtonisesti poikkeuksellinen, linnamainen, matala punatiilitalo erkkereineen, torneineen ja sisäänkäynneille johtavine siltoineen, ja se on RS-kohde. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 9-11/2020.

Nyt Bo LKVn myynnissä jäljellä olevat huoneistot ovat A2, A18 ja B1, jotka ovat kaikki yksilöllisiä ja persoonallisia kokonaisuuksia.

Läpitalon huoneisto B1 sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, josta on käynti rauhalliselle sisäpihan puolelle ja Tähtitorninkadulle. Huoneiston hallintaan kuuluu oma pieni terassi, jonka kautta pääsee nauttimaan taloyhtiön piha-alueen rauhasta. Huoneistossa on tilava eteinen, jossa vasemmalla puolella makuuhuone ja vaatehuone ja oikealla puolella avara olohuone-ruokailutila sekä avokeittiö. Kolme sisäänkäyntiä ja oma terassi kruunaavat tämän asunnon, joka on ihanteellinen kaupunkikoti keskustassa viihtyville ja vanhan arkkitehtuurin ihailijoille!

Autolle löytyy hallitilaa läheisestä Tähtitorninvuoren Europarkista.

Kerromme mielellämme lisää - soitto Kristalle tai Kialle, niin pääset tarkemmin As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 kiehtovaan maailmaan, josta myös lisää osoitteessa www.tähtitorninkatu.fi.

Krista Malmivaara
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV
LKV, KiAT, FM Partner
040-5219263 tai krista@bo.fi

Kia Kurikka
LKV, KTM, Partner
040-680 7703 tai kia@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ullanlinna
Kohdenumero
9815385
Kerros
1 / 4
Asuinpinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+vh
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Kunnon lisätiedot
Koko kiinteistö saneerataan kauttaaltaan korkealuokkaisiksi asunnoiksi. Huoneiston arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2020.
Lisätietoa vapautumisesta
kesällä 2020
Keittiön varusteet
Kuvaus: Asuntoihin asennetaan arkkitehtisuunnitelmien mukaiset kiintokalusteet. Keittiökalusteet toteutetaan sisustuskonseptien ja tarkennettavan keittiösuunnitelman mukaan. Kohteessa on valittavana kolme eri keittiötyyliä. Keittiöissä on Miele, Gaggenau tai vastaavan mallistoa olevat kodinkoneet ja ulkoilmaan poistava liesituuletin. Ks. Rakennustapaselostus sekä erillinen Sisustuskonseptit - esite Classy, Natural & Modern
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneissa ja WC:issä olevat kalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa, kosteudenkestäviä kylpyhuonekalusteita. Pesualtaat, ammeet ja WC- istuimet ovat Duravit, Gustavsberg tai vastaavan mallistoa. WC- istuimet asunnoissa ovat seinämallisia. Kyl- pyhuoneet varustetaan pääosin suihkuseinin ja –kulmin, karkaistu kirkas lasi. Hanakalusteet ovat Hansgrohe, Tapwell tai vastaavan mallistoa. Kylpyhuoneissa on lämmitysverkkoon kytketyt kui- vauspatterit. Kylpyhuoneiden ja WC:iden varusteet ovat valitun sisustuskonseptin mukaan.
Säilytystilat
Kuvaus: VARASTOTILAT Ensimmäiseen kerrokseen rakennetaan normaalit irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Huo-neistokohtaiset irtaimistovarastot ovat käytävän puolelta umpiseinäisiä komeroita, yläosa ja väliseinät ovat teräsverkkoa, kooltaan noin 2 - 3 m2/huoneisto. Seinämäjärjestelmä esim. Troax UR-SP.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Kaivopuisto 255 m K-Market Pietari 474 m Alepa Ullanlinna 504 m Anton & Anton Ullanlinnan ruokakauppa 512 m Pääesikunnan terveysasema 359 m Helsingin kaupunki Viiskulman terveysasema 713 m Eiran sairaala / Eira sjukhus 799 m Helsinki Hospital 987 m Elixia Alexium 991 m Esport Bristol 1,04 km Helsingin kaupunki Katajanokan liikuntahalli 1,07 km Fitness Village Kaisaniemi 1,25 km Koulut: Alakoulut: Helsingfors stad Cygnaeus lågstadieskola 653 m Helsingin kaupunki Snellmanin ala-asteen koulu 865 m Yläkoulut: Helsingin kaupunki Högstadieskolan svenska normallyceum 244 m Helsingin eurooppalainen koulu 935 m Helsingin yliopisto normaalilyseo 586 m Eiran aikuislukio 750 m Päiväkoti: Helsingin kaupunki päiväkoti Tähtitorni 438 m Helsingfors stad daghemmet Fylgia-Solhem 448 m Helsingin kaupunki päiväkoti Kaivopuisto 487 m Kaivopuisto International Kindergarten Oy 571 m Lisätietoa palveluista: www.etelaiset.fi
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: MUUTOSTYÖT Ostaja voi halutessaan esittää tästä sisällöstä poikkeavia omia toivomuksia ja muutostöitä huoneistoonsa. Muutostöiden suunnitelmat ostajan tulee teettää kustannuksellaan projektin suunnittelijoilla myöhemmin ohjeistettavan prosessiin mukaisesti. Ennen huoneiston luovutusta tehtävät osakasmuutokset on teetettävä samalla projektiryhmällä (urakoitsijat, suunnittelijat, valvojat). Rakennuttaja antaa muutostöistä kirjallisen tarjouksen, josta selviää muutoksen mahdollinen vaikutus huoneiston valmistumisaikatauluun. HUOMAUTUS Rakennuttajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja edellä kuvattuja materiaaleja vastaaviin ja samanarvoisiin tuotteisiin, sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa. Esimerkiksi hormimitat sekä kotelointien ja alaslaskettujen kattojen pinta-alat ja korkeudet voivat muuttua laite- tai asennusteknisistä syistä. Esitteiden tiedot ja havainnekuvat voivat yksityiskohdiltaan poiketa valmiista toteutuk- sesta. Suunnitelmien kalustemerkinnät ovat suuntaa antavia. As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16 rakennetaan pääosin rakennusluvan hakemisajankohtana voimassa olleiden rakentamismääräysten mukaisesti. Korjausrakentamishankkeen luonteesta ja rakennussuojelullista tavoitteista johtuen osaa normeista noudatetaan soveltuvin osin. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm. Ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) ja Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastosta. Ks. Rakennustapaseloste Turva-asiakirjojen säilyttäjän yhteystiedot: Säästöpankkipalvelut Oy, RS-asiat, Savonkatu 15, 74100 Iisalmi yrityspalvelut@saastopankki.fi - Kiinteistön B-porras ja hissi ovat yhteiskäytössä Tähtitorninkatu 18 kiinteistön kanssa. Käyttö- ja huoltorasiteneuvottelut ovat käynnissä. Ostajille ei aiheudu lisäkustannuksia.
 Muuta kauppaan kuuluvaa: Komerokalusteet ja vaatehuonekalusteet ovat Kvänum, Tibrokök, HTH tai vastaavan mallistoa. SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä. Asunnoissa on ovipuhelinjär-jestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led-valaistus. Valaistus on pääosin himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin.
Uudiskohteen tila
Rakenteilla

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
829 500 €
Myyntihinta
484 700 €
Neliöhinta
10 500 € / m2
Rahoitusvastike
330,49 € / kk
Hoitovastike
355,50 € / kk
Yhtiövastike
685,99 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Tilikaudelle 2021 ei tule lainanlyhennystä. Taloyhtiöiden lyhentäminen alkaa 01.07.2022. Kun lyhentäminen alkaa, nousee rahoitusvastikkeen määrä vastaavasti. Rahoitusvastike tilikaudelle 2021 on laskettu 1,15% kokonaismarginaalilla (0% + 1,155 marginaali). Huoneiston B1 rahoitusvastike per/kk vain korolla on 330,49€/kk. Rahoitusvastikearvio alkaen 1.7.2022 sisältäen lyhennykset sekä koron on 1484,64 €/kk. Hoitokustannukset on arvioitu sen laatimishetken ja tiedossa olevien kustannusten korotuspaineiden kautta. Esim. kiinteistöveron perusteiden muutos valtion tai kunnan toimesta voi johtaa hoitovastikkeen tarkastamistarpeeseen ennen valmistumista tai sitä seuraavien tilikausien aikana. As Oy:n valmistumisen jälkeisten palvelusopimusten sisältöjen muutokset vaikuttavat hoitovastikkeen suuruuteen..

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Helsingin Tähtitorninkatu 16
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1906
Rakennusvuoden lisätiedot
1906
Huoneistojen lukumäärä
26
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
tiili, betoni
Energialuokka
Kohteella ei ole toistaiseksi lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus laaditaan urakan lopuksi ennen käyttöönottoa.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin omistus
Oma
Isännöinti
Christian Wikström, 0500-700222, Kalevankatu 56A, 00180 Helsinki.
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, (09) 310 1673
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Olympiaterminaali 123 m (Linjat: 17) Bussipysäkki Olympiaterminaali 129 m (Linjat: 17) Raitiovaunupysäkki Olympiaterminaali 130 m (Linjat: 2, 3, 3H) Raitiovaunupysäkki Olympiaterminaali 133 m (Linjat: 2, 2H, 3)
Lämmitys
kauko

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: LATTIAPÄÄLLYSTEET Asuinhuoneissa on määritetty lattiapinnoitteen materiaali ja väri sisustusteeman mukaisesti. Jalkalistat ovat oven sävyyn maalattua profiilipuulistaa. Asuntojen märkätiloissa, kylpy-huoneissa ja WC:issä on keraaminen laatoitus. Kaikissa kuivissa asuintiloissa on patteri-lämmitys ja märkätiloissa lattialämmitys. Märkätilat ja erillis- wc:t on varustettu lattian mukavuuslämmityksellä. Seinämateriaalien kuvaus: Huoneistoihin on valittavana kolme eri sisustusmaailmaa, joista välittäjältä saa lisätietoja. Asuinhuoneiden seinät ovat pääosin ylitasoitettuja ja maalattuja. WC- ja kylpyhuonetilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Porrashuoneiden seinät ovat ylitasoitettuja ja maalattuja, seinissä on ennallistettavat koristemaalaukset. Kattomateriaalien kuvaus: SISÄKATOT Asuntojen katot ovat kipsilevypintaisia ja maalattuja. Alaslasketut katot ovat teräsrankaisia ja kipsilevyverhottuja. Alakatoissa on huolto- ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa. Huoltoluukut ovat ns. hiussaumaluukuja. Märkä- ja eteistiloissa on kehys-rakenteinen kasettikatto.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kia Kurikka
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Puh: 040 680 7703
Neitsytpolku 12, 00140 Helsinki
Puh: 040 808 6832
Kia Kurikka
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Kia Kurikka
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Puh: 040 680 7703

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.