Myytävät asunnot Espoo Nuuksio Solvikintie 29, 02820 Espoo

485 000 €117 m²

Solvikintie 29, Nuuksio, Espoo5h+k+kph+kylmäkellari+sauna+huvimaja+leikkimökki+varastorakennus

Omakotitalo sijaitsee rauhallisella ja aurinkoisella rinteellä, josta avautuu näkymä länteen Nuuksion Pitkäjärvelle. Pihassa on kaunis suojaisa puutarha talon länsipuolella. Rakennuksen toisella puolella on pienten erillisten rakennusten muodostama pihapiiri. Siihen kuuluvat saunarakennus, huvimaja, leikkimökki ja varastorakennus. Saunarakennuksessa on ihana lämmin huone ja terassi järven suuntaan. Kiinteistöön liittyy myös rantaoikeus n. 150 metrin päässä olevaan Nuuksion Pitkäjärven rantaan. Rannassa on laituri sekä pieni uimaranta. Suomen luontokeskus Haltia ja Solvallan urheiluopisto palveluineen ja valaistuine ulkoreitteineen on kahden kilometrin etäisyydellä. Helsinkiin on ajomatkaa vain 29 km. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin. Soita oma esittelyaikasi 040-7737362 tai satu.hynninen@skv.fi
Järjestämme tällä hetkellä asunnossa vain yksityisesittelyjä. Olethan yhteydessä välittäjään.

Kodin Tarina -kohde

Tällä ilmoituksella on Kodin Tarina. Asunnon nykyinen omistaja kertoo itse kodistaan valokuvin, tekstein tai videolla skv.fi sivuilla!

Lue Kodin Tarina
Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Solvikintie 29, 02820 Espoo
Kaupunginosa
Nuuksio
Kohdenumero
9618140
Kerros
1 / 1
Kerroksen lisätiedot
Ylin kerros
Asuinpinta-ala
117 m²
Tontin pinta-ala
3 940 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Huoneiston kokoonpano
5h+k+kph+kylmäkellari+sauna+huvimaja+leikkimökki+varastorakennus
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kesäasunto 1954 (maarekisteriin 1959) – pohjoinen osa (korkea, n. 23 m2) eteläinen osa (matala n 20 m2) yht. n. 43m2 (puinen, lautaseinät, lattiat mäntylautaa, sahanpurueristeet n. 10 cm). Lisäksi erillinen sauna (n. 16 m2) sekä varastorakennus ja leikkimökki. Laajennus 1965 (2 huonetta pohjoiseen päätyyn) n. 28 m2, toinen huone korkea, öljylämmitys, asunnon kokonaispinta-ala n. 71 m2 (puinen lautaseinät, lasivillaeristeet) 1986 kesäasunnosta omakotitalo (1983 -1986 rakennuksen ulkoseinien lihavoittaminen 15 cm:n paksuisiksi ja seinien sahanpurun korvaaminen lasivillalla, pohjoinen savupiippu purettiin) Laajennus ja muutos 1989 (lämmin kuisti kaakkoon ja kaakkoisen eteläosan harjakaton korotus: parvi) n. 11 m2 . Asunnon kokonaispinta-ala n. 82 m2 Laajennus ja muutos 1994 (läntinen kuisti lämpimäksi, osaksi asuntoa, (n.10 m2), rakennuksen kokonaispinta-ala n. 92 m2, eteläpäädyn läntisen osan, keittiön, korotus – ei edellytä harjakaton korottamista, uudet ikkunat järvenpuolella olevaan keittiöön, vanhat ikkunat siirretään laajennusosaan, savupiippujen korotus ja pellitys, sähkölämmitys, porakaivo, LVI: vedet sisään ja ulos uuteen lokasäiliöön tai sakokaivojen kautta maaperään, uusi luoteinen kuisti järvenpuolelle, kylpyhuone- ja WC:n kunnostus ym.) Takkauuni 1996 rakennuksen keskiosaan, pohjoisen piipun purkaminen huonetilasta Saunan laajennus 2007 (uusi katettu kuistin laajennus (10 m2), avattavat liukuikkunat, kiinteät ylälasit, lämmitettävissä tarvittaessa (sähköpatteri), sähköjohdot maan alle) Laajennus ja muutos 2013 (uusi kylpyhuone, johon lattialämmitys, kalusteineen), uusi keittiö (osassa lattialämmitys, kalusteineen), uusi makuu- ja olohuone (laajennus) n. 26 m2 (lattialämmitys, kaksoisovi järven suuntaan). Kokonaispinta-ala n. 117 m2.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Kuvaus: 2013 Uusitussa keittiössä on sekä induktioliesi uuneineen sekä toimiva puuhella. Seinät on kaakeloitu liesien ja pesualtaan edestä. Lattia on uusi ja laminaattia ja osassa on lattialämmitys. Keittiöstä ja koko länsisivustalta on suora näkymä Nuuksion Pitkäjärvelle. Liesi: muu. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Uusi 2013, ikkunallinen eteisen vieressä oleva kaunis, kaakeloitu wc/kylpyhuone, jossa on tassujen varassa seisova kylpyamme suihku ja lattialämmitys. Varustus: kylpyamme, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili.
Säilytystilat
Kuvaus: Kiinteistössä on lautas- ja harava-antennit. vaatehuone
Tehdyt remontit
2013 Uusi peltikatto yli koko rakennuksen ja piippujen korotus ja pellitys. Vanhan katon purku ja kattorakenteiden vahvistaminen ja suoristaminen. Vesikattorungon korottaminen 40 cm:llä. Vanhojen villojen poisto ja vanhan sahanpurun koneellinen poisto. Kattorakenteiden käsittely homeentorjunta-aineella. Uusien villojen asennus. Koneellinen ilmanvaihto (koko rakennukseen) Ilmanvaihtokone ja putket lämpöeristettyinä ja niiden asennus katolle uusien villojen sisään ja osin talon sisätiloihin sekä kaikkiin huoneisiin. Ilmalämpöpumppu, uusi sähkötaulu ja uudet sähköjohdot sisälle. Talon ulkopuolisen sähkötaulun siirto ja vaihtaminen sekä talon sisällä olevan sähkötaulun siirto ja vaihtaminen uudeksi. Uudet sähköpatterit koko huoneistoon. Eristeiden uusiminen välikatossa, eteläseinässä ja rakennuksen lattiassa. Uusien vesijohtojen vetäminen ja uuden jakopisteen rakentaminen sisään. Harmaan veden ja wc:n veden viemäriputkien yhdistäminen johdettavaksi umpisäiliöön. Viemäriputkien liittäminen yhteen laajennuksen alla ja vetäminen uuden kylpyhuoneen alle. Ylärinteeltä valuvan sadeveden pääsyn estäminen talon perustuksia vasten ja talon alle sekä ohjaaminen talon ohitse alakiinteistölle mm. kosteus- ja lämpöeristeiden ja kosteussuoja-aineiden sekä salaojaputkistojen, poistovesipumpun ja sepelin avulla, talon alla olevan maan ja roskan poistaminen. Sadevedet ohjataan osin sakokaivojen kautta imeytyskentään.
Rannan omistus
Rantaoikeus
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Erillinen saunarakennus säilytetty 50-luvun autenttisessa kunnossa mm. lakatut puupaneelit. Saunan laajennus 2007 (uusi katettu kuistin laajennus (10 m2), avattavat liukuikkunat, kiinteät ylälasit, lämmitettävissä tarvittaessa (sähköpatteri), sähköjohdot maan alle). puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Matkat palveluihin (lähin kauppa LIDL n. 9 km) Espoontori tai Entresse (lähes 10 km) taikka Veikkola:n kaupat tai Järvenperän risteyksessä III kehän vieressä sijaitseva K-kauppa n. 10 km.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Suomen luontokeskus Haltia ja Solvallan urheiluopisto palveluineen ja valaistuine ulkoreitteineen on kahden kilometrin etäisyydellä. Nuuksio on ainutlaatuinen paikka, jossa luonto on läsnä monimuotoisesti. Tontin mikroilmasto pitää huolen siitä, että vaikka rannassa tuulee ja mittarit näyttävät alhaisia lukemia, niin puutarha on lämmin. Pihapiirissä ja järvellä keskustelevat monet linnut, kuten korppi, harmaapäätikka, palokärki, kuikka, eri sorsalajit, kaakkuri, kurjet, tervapääskyt ja joutsenet. Nykyisin reviirille pyrkinevät myös kanadanhanhet. Kesäiltaisin hiljaisuus on käsin kosketeltavaa – voit kuulla kiitäjien siipien iskut tai maahan pudonneiden kuivien lehtien rahinan madon tai vaskitsan liikkeestä. Tontin alaosa on lehtoa, jossa kasvaa muun muassa kieloja, sini- ja valkovuokkoja, näsiöitä ja valkolehdokkeja. Tontin yläosa muistuttaa saariston karua kalliomaisemaa, missä kasvaa siellä täällä sammalta ja jäkälää. Puusto on havu- ja lehtipuita. Ympäristövaelluksilla voi löytää muun muassa metsälehmuksen, pähkinäpensaan, soikkokaksikon, lehtoneidonvaipan tai pallokivimuodostelmia.
Kiinteistötunnus
49-441-2-64

Hinta

Velaton hinta
485 000 €
Myyntihinta
485 000 €
Neliöhinta
4 145,30 € / m2
Kiinnitykset
427089
Lainalaskuri

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Vesi ja jätevesi: 82 EUR/kk. Tiemaksut: 189 e/v (1 auto). Muut maksut: Sähkönsiirtomaksu 1100 e/v, sähkölasku n. 1050 e/v eli 180 e/kk.
Kiinteistövero
602 e/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2013
Rakennusvuoden lisätiedot
2013
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Rakennusmateriaali
Puurunkoinen ja rossipohja (60%), 2013 laajennuksen osalta betonilaatta, lämmöneristys alapuolella (40%). Perustukset kalliolla., puu
Kattomateriaali
rivipeltikate
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
3 940 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Yleiskaava
Rasitteet ja oikeudet
Venevalkamaoikeus 49-441-2-86, venevalkamaoikeus 49-441-2-62, tieoikeus leveys 3 m 49-441-2-86, tieoikeus leveys 6 m 49-441-2-128
Lämmitys
Sähkölämmitys, sähköpatterit, sähkövastuslattialämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti, lauta. Pesutiloissa: laatta. Makuuhuoneessa: kivi, laminaatti, lauta. Saunassa: betoni. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu, puu. Pesutiloissa: kaakeli. Saunassa: puu.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Satu Hynninen
myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Puh: 040 7737 362
Valimotie 9, 00380 Helsinki
Puh: 010 228 3000
Lainalaskuri
Satu Hynninen
myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Satu Hynninen
myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Puh: 040 7737 362

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.