Myy asuntosi itse, älä yksin. Oikotie auttaa.

  • Tulossa myyntiin -ilmoitus auttaa heti alkuun asunnon myymisessä itse.
  • UUTTA! Myynti-ilmoituspakettiin kuuluu nyt myös pohjapiirustus!
  • Vain Oikotiellä! Asuntosi myynti-ilmoitus näkyy nyt myös Torissa. Yksi ilmoitus. Kaksi yleisöä.

Lisäpalvelut

Hakutuloskorostus

Kun haluat todella erottua muiden asuntoilmoitusten joukosta, voit ostaa lisää näkyvyyttä ilmoituksellesi. Hakutuloskorostus nostaa kohdeilmoituksesi korostetulla näkyvyydellä takaisin jonon kärkeen Oikotien hakutuloksissa ja lähettää hakuvahtiviestin asunnonetsijöille, jotka etsivät kohdettasi vastaavaa kotia. Korosteväri säilyy kohdeilmoituksella kolme päivää. Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle tasolle!

Hinta 39 €

Ammattilaisen kuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Lue lisää

Selvitä asuntosi kysyntä ja hinta-arvio

Minkä arvoinen asuntosi todennäköisesti on ja kuinka moni etsii samanlaista? Pikatestimme antaa vastaukset näihin kysymyksiin. Täydennäthän kaikki kentät, jotta saat mahdollisimman tarkat tulokset!


Ostaja ehkä valmiina!

Kotiasi vastaavia kohteita saatetaan etsiä parhaillaan ja ostaja olla jo Oikotiellä valmiina. Katso Oikotien Ostetaan-ilmoitukset ja selvitä olisiko juuri sinun kotisi myös jonkun toisen unelma!

Katso kysyntä

Opas asunnon omatoimiseen myyntiin

Oikotien asunnon myyntioppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä asunnon myymiseen itse. Pienellä vaivannäöllä asunto-osakkeen myynti on suhteellisen yksinkertaista, mutta kiinteistön, kuten omakotitalon myynnissä tarvitaan enemmän asiakirjoja ja osaamista.

Oppaan avulla saat kattavat ohjeet ja muistilistat käyttöösi helpottamaan myyntiprosessia. Oppaan voit joko tallentaa haluamallesi laitteelle tai printata. Näin ollen se pysyy aina mukanasi ja yksityiskohtiin sekä muistilistoihin on helppo palata.

Lataa opas