Varo loma-aikoja hyödyntäviä verkkohuijareita. Lue lisää >xwseycyracysafewe

Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme pitävät yrityksesi ostaja- ja myyjäehdokkaiden näkyvillä palvelussa kohdeilmoitustesi tukena sekä auttavat saamaan lisää liidejä. Erotu tärkeillä sisääntulosivuilla, joista asuntokaupoista haaveilevat aloittavat etsintänsä. Hakutuloslistauksessa tavoitat ensimmäisenä aktiiviset asunnon etsijät.

Logotuote

Yrityslogolla saat lisänäkyvyyttä eri osioiden etusivuilla. Logoa klikattaessa kävijä siirtyy yritystietosivuille.

Logon koko 140x60 pikseliä. Logot listataan rullaavassa karusellissa, jossa kullakin latauskerralla on näkyvissä viisi logopaikkaa.

Listauslogo

Listauslogo tarjoaa lisänäkyvyyttä hakutuloslistauksessa.

  • Listauslogo syötetään Oikotien ilmoitusliittymän kautta koossa 180x60 px.
  • Kohdelistauksessa logo näkyy koossa 90x30 px.

Kohdetietosivun mainospaikka

Lisänäkyvyyttä palveluillesi kaikilla toimipaikan kohdetietosivuilla.

  • Kohdesivun paikat ovat ilmoittajan tai ilmoittajan hyväksymän kumppanin ostettavissa
  • Suurtaulu 140x350 px (max. 250x600 px)
  • Sama aineisto näkyy myös yritystietosivulla
  • Aineistosta linkitys haluttuun osoitteeseen

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorostuksella ilmoituksesi erottautuu paremmin hakutulossivulla ja hakuvahtiviesteissä. Aktivoinnin yhteydessä kohde nousee myös hetkellisesti uudelleen hakutuloslistan kärkeen ja ilmoituksestasi lähetetään asunnon etsijöille uusi hakuvahtiviesti.

Hakutuloskorostuksen voi lisätä ilmoitukseen Oikotien ilmoitusliittymän kautta.

  • Hakutuloskorostus on voimassa kolme vuorokautta
  • Korostuksen alkaessa ilmoitus nousee hetkellisesti hakutuloslistan kärkeen
  • Korostuksen alkaessa ilmoituksesta lähtee uusi vahtiviesti asunnon etsijöille

Valitse välittäjä -palvelu

Valitse välittäjä -palvelun käyttäjät ovat kiinnostuneita myymään kohteensa mutta eivät vielä ole löytäneet sopivaa kiinteistönvälittäjää. Kun välittäjähenkilön yhteystiedot toimitetaan Oikotielle kohdetiedoissa, on hän mukana palvelussa oman alueensa asiantuntijana. Mitä enemmän kohteita alueellaan Oikotiellä välittäjä markkinoi, sitä aiemmin hän on mukana vastaanottamassa liidejä.

Vahtiviestiliidit

Oikotie lähettää satoja tuhansia vahtiviestejä asunnon etsijöille viikottain. Asunnon etsijän tehdessä uuden hakuvahdin, hän voi antaa luvan toimittaa yhteystietonsa välittäjille jotka voivat olla häneen yhteydessä. Välittäjä voi Oikotien krediiteillä lunastaa niiden vahtiviestitilaajien yhteystiedot, jotka osuvat hänen ilmoittamaansa uuteen kohteeseen. Palvelu on kaikkien Oikotien ilmoittaja-asiakkaiden käytössä.

Laajin näkyvyys

Oikotie Asunnot ja ilmoittaja-asiakkaidemme kohteet näkyvät säännöllisesti myös kumppanimedioissamme niin paperilehdessä kuin verkossa, esim:

Lisäksi Oikotie Asunnot tuo aktiivisesti ilmoittaja-asiakkaidemme kohteita esiin myös sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa. Löydät meidät mm. seuraavista palveluista:

Löydä inspiraatiota asumiseen