Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme pitävät yrityksesi ostaja- ja myyjäehdokkaiden näkyvillä palvelussa kohdeilmoitustesi tukena sekä auttavat saamaan lisää liidejä. Erotu tärkeillä sisääntulosivuilla, joista asuntokaupoista haaveilevat aloittavat etsintänsä. Hakutuloslistauksessa tavoitat ensimmäisenä aktiiviset asunnon etsijät.

Logotuote

Yrityslogolla saat lisänäkyvyyttä eri osioiden etusivuilla. Logoa klikattaessa kävijä siirtyy yritystietosivuille.

Logon koko 140x60 pikseliä. Logot listataan rullaavassa karusellissa, jossa kullakin latauskerralla on näkyvissä viisi logopaikkaa.

Listauslogo

Listauslogo tarjoaa lisänäkyvyyttä hakutuloslistauksessa.

  • Listauslogo syötetään Oikotien ilmoitusliittymän kautta koossa 180x60 px.
  • Kohdelistauksessa logo näkyy koossa 90x30 px.

Kohdetietosivun mainospaikka

Lisänäkyvyyttä palveluillesi kaikilla toimipaikan kohdetietosivuilla.

  • Kohdesivun paikat ovat ilmoittajan tai ilmoittajan hyväksymän kumppanin ostettavissa
  • Suurtaulu 140x350 px (max. 250x600 px)
  • Sama aineisto näkyy myös yritystietosivulla
  • Aineistosta linkitys haluttuun osoitteeseen

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorostuksella ilmoituksesi erottautuu paremmin hakutulossivulla ja ilmoitusvahtiviesteissä. Aktivoinnin yhteydessä kohde nousee myös hetkellisesti uudelleen hakutuloslistan kärkeen ja ilmoituksestasi lähetetään asunnon etsijöille uusi ilmoitusvahtiviesti.

Hakutuloskorostuksen voi lisätä ilmoitukseen Oikotien ilmoitusliittymän kautta.

  • Hakutuloskorostus on voimassa kolme vuorokautta
  • Korostuksen alkaessa ilmoitus nousee hetkellisesti hakutuloslistan kärkeen
  • Korostuksen alkaessa ilmoituksesta lähtee uusi vahtiviesti asunnon etsijöille

Valitse välittäjä -palvelu

Valitse välittäjä -palvelun käyttäjät ovat kiinnostuneita myymään kohteensa mutta eivät vielä ole löytäneet sopivaa kiinteistönvälittäjää. Kun välittäjähenkilön yhteystiedot toimitetaan Oikotielle kohdetiedoissa, on hän mukana palvelussa oman alueensa asiantuntijana. Mitä enemmän kohteita alueellaan Oikotiellä välittäjä markkinoi, sitä aiemmin hän on mukana vastaanottamassa liidejä.

Vahtiviestiliidit

Oikotie lähettää satoja tuhansia vahtiviestejä asunnon etsijöille viikottain. Asunnon etsijän tehdessä uuden ilmoitusvahdin, hän voi antaa luvan toimittaa yhteystietonsa välittäjille jotka voivat olla häneen yhteydessä. Välittäjä voi Oikotien krediiteillä lunastaa niiden vahtiviestitilaajien yhteystiedot, jotka osuvat hänen ilmoittamaansa uuteen kohteeseen. Palvelu on kaikkien Oikotien ilmoittaja-asiakkaiden käytössä.

Laajin näkyvyys

Oikotie Asunnot ja ilmoittaja-asiakkaidemme kohteet näkyvät säännöllisesti myös kumppanimedioissamme niin paperilehdessä kuin verkossa, esim:

Lisäksi Oikotie Asunnot tuo aktiivisesti ilmoittaja-asiakkaidemme kohteita esiin myös sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa. Löydät meidät mm. seuraavista palveluista:

Kirjaudu sisään

Käyttäjätiedot virheelliset, tarkasta käyttäjätunnus ja salasana
Oikotie Yksityisille

Rekisteröitymällä Oikotie Asuntoihin saat käyttöösi kodin etsintää helpottavat palvelut, kuten hakuvahdit ja suosikkilistat. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa asuntosi myyntiin tai vuokralle.

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä
{{message}}

Rekisteröidy Oikotielle

tai
Heikko Heikko Kohtalainen Hyvä Erinomainen

Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä