Sisustusmyymälä voi itsessään olla suuri inspiraation lähde, eikä joka reissulla tarvitse ostaa mitään. Itselläni on muutamia suosikkimerkkejä, joiden myymälöissä tulee piipahdettua aina mahdollisuuden tullen eri kaupungeissa.

 

PENTIK on yksi näistä merkeistä. Eri myymälöitä on mukava vertailla ja kussakin myymälässä tuotevalikoima tulee eri tavalla esiin. Esillepanosta saa yleensä aina jotain inspiraatiota omaan kotiin ja keittiöön.

 

On mukavaa tutkailla ihan silkasta uteliaisuudesta, miten myymälä on rakennettu ja mitä on esillä, vaikka mitään tarpeellista ei ostoslistalla olisikaan.

 

 

Hyvinkään PENTIK-myymälä, josta nämä kaikki kuvat ovat, on yksi ehdoton suosikkini. Se on avara, ja esillä olevat asiat on koottu muhkeiksi ja selkeiksi kokonaisuuksiksi. Myös kalusteita ja uniikkiesineitä on hyvin saatavilla - ne ovat minusta PENTIKin parhaimmistoa.

 

 

Tämän sesongin suosikkini on ehdottomasti Hortensia-kuosi, jota on saatavilla ainakin erilaissa astioissa, tyynyissä, keittiötekstiileissä, serveteissä, pöytäliinoissa, ja tavallisena kankaana sekä vahakankaana. Olen aina äitienpäivänä tavannut pyytää itselleni jalohortensian lahjaksi, ja niin taidan tehdä tänäkin vuonna. On se vaan niin komea ilmestys.

 

 

Suureen metallikoriin asetellut pyöreät, jollain tapaa merihenkiset peilit ovat suosikkejani. Ripustimena toimii paksu köysi. Tällainen peli mustana versiona on nytkin edessäni tätä kirjoittaessani, sellainen löytyy nimittäin  työhuoneemme seinältä.

 

 

Kaikki kuvat: Tarja Leponiemi

Kommentit (4)

Anna / A&A at Home

Jälleen kerran, kauniit kuvat Tarja!
Pentik on myös mun lemppareita. Kaksi kertaa vuodessa pääsen kuusamon Pentikin Outlet-myymälään kun käydään anopilla, siellä on aina kiva pyöriä!
Tuon liikkeen valikoima näyttää ihanan runsaalle!

Anna / http://www.lily.fi/blogit/aa-home

Anne

Hei,

Saanko lainata tuota ylintä kuvaa missä näkyy ihana puusohva laittaisin siitä Pentikille kyselyä...tai osaatko sinä sanoa onko myynnissä :)

Terv.Anne

Toimitus

Anne: Tarjan puolesta kuulemma sopii ihan hyvin lainata tähän tarkoitukseen kuvaa tai vaihtoehtoisesti linkata postaus suoraan Pentikille, jolloin ei tule turhaa liitetiedostojen siirtoa. Toivottavasti sopiva sohva löytyy!
T. Toimitus

tarjaleponiemi
Liittynyt27.5.2016

Kiitos Anna! Vaikka olen Pentikfani henkeen ja vereen, Kuusamon taivas on minulla vielä käymättä. Toivottavasti tilanne korjaantuu :), sillä se on varmsti upea paikka!