Lastenhuoneen sisustuksessa on olennaista toimivat kalusteet, käytännölliset viimeistelymateriaalit ja hyvä valaistus. Lapset kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan huoneensa sisustamiseen ja kuunnella heidän toiveitaan. Tärkeämpää kuin täydellinen sisustus ja siisti huone on se, että lastenhuone olisi asukkaalle lystikäs paikka. Tässä kymmenen kivaa ideaa ja löytöä lastenhuoneeseen!

Mäntypuinen runko sängynpatjan ympärillä on kiva kehys, joka toimii myös vaatenaulakkona ja korttitauluna. Sen ympärille voi ripustaa myös valaisia ja halutessaan rungon voi peittää kankaalla – näin sängystä saa viihtyisän teltan. Valmistaja Takatomo

 

Pisaranmuotoiset koukut ovat kätevä ripustuspaikka ja samalla kaunis seinäkoriste. Dropit-koukkuja löytyy erikokoisina ja erilailla viimeisteltynä. Design Asshoff & Brogård, valmistaja Normann Copenhagen. Hinta L-kokoisilla valkoisilla naulakoilla 35€. Yksi pakkaus sisältää kaksi naulakkoa. Jälleenmyyjä mm. Stockmann.

 

Ikean FLISAT-sarjaan kuuluvat pöytä, kirjateline, nuppinaulakko, jakkara ja nukkekoti/hylly. FLISAT-lastenpöytä toimii samalla kätevänä säilytyspaikkana, kun siihen yhdistää TROFAST-säilytyslaatikkoja. Hintaa pöydällä on 49,95€ ja yhdellä säilytyslaatikolla 2€, 4-nuppinen naulakko 6,99€, kirjateline 19,99€, jakkara ilman päällystä 19,99€, STICKAT-jakkarapäällinen 4,99€ ja nukkekoti/hylly 29,95€. 

 

Kirpputoreilta voi bongata kivoja esineitä, joita voi hyödyntää lastenhuoneen kalusteina. 70-luvun kukkapöytä toimii hyvin kirja- tai lelulaatikkona. Vanha puinen keinuhevonen on kestävä lelu ja samalla näyttävä koriste.

 

Laatikkosängystä avautuu kolme lastensänkyä. Sängyn materiaalina on koivuvaneri ja kolmeen sänkyyn sopivat patjat mitoilla 70x140/145/150cm. Sängyn koko korkeus on 70 cm, pituus 154 cm ja syvyys 75 cm.

 

Sänkyä saa halutessaan myös koivuvanerin sävyisenä. Design Raul Abner, valmistaja virolainen Radis. Hinta kuvassa näkyvällä sängyllä noin 550€. 

 

Voimistelurenkaissa on kiva roikkua ja keinua, ne kehittävät lapsen koordinaatiota sekä voimaa ja vievät vähän tilaa. Kuvassa näkyvät suomalaisen valmistajan Lillagungan renkaat ovat tarkoitettu yli 3-vuotiaille ja niiden painoraja on 90 kg. Materiaali maalattua koivua ja polypropeenia. Design Anton Stenfors,  hinta 119€. Jälleenmyynti mm. Finnish Design Shop

 

Tanskalaisen valmistajan bOblesin elefantti houkuttelee luovaan leikkiin, joka aktivoi ja haastaa lapsen motorisia taitoja. Siinä saa keinua, levätä sen päällä selällään tai vatsallaan, venytellä ja kiivetä. Elefantti toimii lastenhuoneessa myös tuolina ja sitä löytyy useimmissa värisävyissä. Design Bolette Blædel & Louise Blædel, materiaali EVA-vaahtomuovi, hinta 145€. Jälleenmyynti mm. Finnish Design Shop.

 

Ilmavat seinähyllyt ovat kätevä paikka lempiesineille, joista voi muodostaa seinälle kivan asetelman. Kubo-hylly soveltuu lastenhuoneen lisäksi mihin tahansa kodin tilaan. Hyllyn korkeus ja leveys 27 cm, syvyys 13 cm. Design Malin Lundmark, valmistaja ruotsalainen Maze, hinta 122 €. Jälleenmyynti mm. Room21.

 

Tapetti tekee lastenhuoneesta kodikkaan ja intiimin. Mustavalkoinen kaupunkimiljöötä kuvaava Small town -tapetti on kiva ja samalla neutraali tausta lastenhuoneen värikkäille esineille. Design Charlotta Sandberg, valmistaja Majvillan. Rullan pituus 10,05m ja leveys 53 cm, hinta 83€/rulla. Jälleenmyynti mm. Domdom.

 

Ilmapallo-peili antaa tilaan kuvitteellista syvyyttä ja siinä heijastuu hauskasti palaset lasteenhuoneesta. Kuvassa tanskalaisen valmistajan Elements Optimal Balloon Mirror peilit. Design Tor ja Nicole Vinter Serve, hinta S koon peilillä 79€ ja L koolla 89€. Jälleenmyynti mm. Finnish Design Shop.

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.