Hyvinkään Ahdekallio piilottaa ytimeensä tunnelmallisen omakotitalon, jonka kiviseinien sisältä paljastuu rosoisia yksityiskohtia ja toinen toistaan näyttävämpiä tapetteja. Kodin persoonallinen muoto on omiaan lapsiperheelle – jokaisesta huoneesta on näköyhteys muurein suojatulle takapihalle. Oma piha on paitsi rauhallinen, myös turvallinen leikkipaikka. 

 

Ruokailuhuone on tilava ja vaalea. Isot ikkunat päästävät luonnonvalon helposti sisälle ja tarjoavat kauniit näkymät takapihalle. Ruokailutilasta pääsee kätevästi suoraan patiolle, jossa voi ruokailla kesäisin. Ruokailutilan vaaleaan yleisilmeeseen tuo ryhdikkyyttä harmaaraitainen tapetti. Vaalea väriteema jatkuu myös keittiössä, jossa on paljon säilytystilaa. Keittiöstä on käynti suoraan ruokailutilaan ja aulaan, mikä helpottaa arjen askareita. 

 

 

Talon eteinen on vaikuttava sisääntuloaula näyttävän ruusukuvioisen tapettinsa ansiosta. Vaatteet ja muut tavarat saa siististi piiloon suureen kaapistoon, jonka vaaleat liukuovet raikastavat tilan ilmettä. Eteisen vierestä löytyy olohuone, joka sijaitsee talon keskeisimmällä paikalla. Olohuoneen vaalean värimaailman keskellä huomio kiinnittyy helposti mustaan takkaan, joka ei tuo vain lämpöä tilaan, vaan toimii myös koristeellisena taideteoksena.

 

 

Päämakuuhuoneen yhteydestä pääsee suureen erilliseen vaatehuoneeseen. Makuuhuoneeseen tunnelmaa luo päätyseinän kuviollinen tapetti, joka lämpimän värityksensä ansiosta sopii hyvin tammiparketin sävyyn. Yksi talon kolmesta makuuhuoneesta on kuntosalikäytössä. Kahvakuulaa heilutellessa tai kuntopyörää polkiessa voi ihailla huoneen urbaania, koko seinän peittävää mustavalkoista kaupunkikuvaa. 

 

 

Talosta löytyy neljä erillistä vessaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitseva vessa poikkeaa talon muuten vaaleasta yleisilmeestä vahvojen väriensä ansiosta. Voimakkaita värejä löytyy niin seinien laatoituksesta kuin katostakin, jossa on huomiota herättävä mosaiikkikuviointi. Toiseen persoonalliseen vessaan taas on jätetty seinien punatiilet kauniisti näkyviin. Niiden pariksi on valittu punaruskean sävyistä kaakelia, joka tuo harmoniaa tilaan. 

 

 

Hyvinkää alueena sopii hyvin lapsiperheille. Ympäröivä luonto laskettelukeskuksineen ja ulkoilureitteineen tarjoaa mainioita harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Hyvinkää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kolmen vartin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.
Katso myös muita myynnissä olevia taloja Hyvinkäällä Oikotien kohdehaussa.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä Vesilahden pienessä kylässä sijaitseva suuri koti tulvii maalaisromantiikkaa ja kauniita yksityiskohtia. Talon sisustuksessa yhdistellään harmonisesti vanhaa ja uutta. 

 

Keittiönpöytä on sijoitettu tunnelmalliseen ikkunasyvennykseen, josta voi ihailla takapihan alati muuttuvaa maisemaa. Keittiön katseenvangitsija on pöydän ylle sijoitettu näyttävä puinen valaisin, joka vanhanaikaisesta ulkomuodostaan huolimatta toimii sähköllä. Myös rottinkiset tuolit sopivat maalaismaiseen tunnelmaan. Keittiön työskentelytilaan rustiikkista tunnelmaa tuovat kynttiläkruunu sekä koristeelliset kaappien kahvat ja kaappien välitilassa olevat laatat.

 

 

Ruokailutila on täynnä siroja yksityiskohtia, kuten pitsiset verhot ja pöytäliina sekä metalliset koriste-esineet. Kontrastia hempeälle tyylille tuo pöydän yllä massiivinen puinen valaisin, jossa yhdistyy persoonallisesti vanhalta näyttävä puu sekä nykyaikaiset valot. Valaisin toimii myös yhdistävänä sisustuselementtinä ruokailutilan ja olohuoneen välillä niin materiaalinsa kuin värinsäkin puolesta. Molempien huoneiden katot ovat myös koristeltu kauniisti kattolistoilla. Olohuoneessa tummapuiset kalusteet ja rautaiset kyntteliköt tuovat särmää muuten vaaleaan ja maalaisromanttiseen yleisilmeeseen.

 

 

Kodin päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa. Makuuhuoneen ilme on luotu vaaleilla puupinnoilla ja erilaisilla tekstiileillä. Makuuhuoneen tapetit noudattavat samaa sävymaailmaa kuin muutkin alakerran seinät. Sängynpäädyssä on ylhäistä tunnelmaa henkivä sisutuselementti. Tämän yksityiskohdan lisäksi huoneeseen tuo nostalgista tunnelmaa laatikoston päälle asetettu vanha ikkuna, jonka karmit on maalattu valkoisiksi ja joihin on kiinnitetty kynttilätelineitä. 

 

 

Talon yläkerrassa on viisi makuuhuonetta, joista kaksi on sisustettu hyvin samantyylisiksi. Vaikka huoneet nopeasti katsottuna näyttävät samanlaisilta, on niissä myös eroja, joiden myötä huoneiden asukkien persoonat pääsevät esille. Molemmissa huoneissa on vaalean harmaat lattiat ja punatiilikuvioinen tapetti sivuseinällä. Toisessa huoneessa harmaan käyttö jatkuu myös verhoissa ja tapetissa. Vastaavasti toisessa huoneessa on verhoissa sekä tapetissa hyödynnetty vaaleanpunaisen sävyjä. 

 

 

Vesilahti on modernin maaseutumainen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen läheisyydessä. Vesilahti on oiva asuinalue lapsiperheille, sillä sieltä löytyy sekä päiväkoti että ala- ja yläasteet. Keskustassa on myös muita arjen tohinassa tarvittavia palveluita kuten kauppoja ja parturi. Vesilahti on tunnettu yhteisöllisyydestään ja aktiivisesta kylätoiminnastaan.

Katso talon myynti-ilmoitus täältä.

Katso muut myynnissä olevat kodit Vesilahdesta sekä maalaisromantiikkaa huokuvat asunnot

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.