Nummelan rauhallisessa lapsiperheen idyllissä sijaitsee hulppea omakotitalo, josta ei valoa tai tilaa puutu. Yhtenäisessä oleskelutilassa voi viettää perheen laatuaikaa, mutta asunnon muista huoneista löytää helposti myös omaa rauhaa. Tämä koti on paitsi moderni ja tyylikäs, myös toiminnallisuuksiltaan hiottu vaativaan makuun sopivaksi.

 

Avara oleskelutila yhdistää olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Valkoiset pinnat ja isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät tilasta erittäin valoisan. Vaikutelma korostuu entisestään korkean katon ja siihen upotettujen led-valojen ansiosta. Vaalea yleisilme mahdollistaa mainiosti tummien huonekalujen käytön – suuri tummanharmaa sohva ja ruokailutilan rouhea lankkupöytä ryhdittävät sisustusta. 

 

 

Sohvanurkkaukseen lämmintä tunnelmaa luovat päätyseinän kultainen tapetti sekä katosta roikkuva Gyrofocus-takka. Näyttävä design-tapetti on tilattu Kiinasta ja sen kullanhohto pääsee oikeuksiinsa iltavalaistuksessa. Takka puolestaan on maailmalla palkintoja kerännyt muotoiluikoni, jonka tulen loimussa luonnistuu niin vaahtokarkkien paisto kuin rauhallinen soittotuokio lattiatyynyllä makoillen. 

 

 

Oleskelutilan toisessa päädyssä on asunnon tyylikäs, integroiduilla kodinkoneilla varustettu Domus-avokeittiö. Kaapiston välitilasta löytyy kullansävyistä mosaiikkimaista laattaa ja työtasot ovat valkoista laminaattia. Kiiltävät pinnat heijastavat valoa ja lisäävät entisestään tilantuntua. Selkeälinjaisen ilmeen viimeistelee kattoon integroitu liesituuletin sekä tilava saareke, joka tarjoaa mukavasti työskentely- ja laskutilaa kahdessa eri tasossa.

 

 

Oleskelutilan lisäksi asunnossa on useita makuuhuoneita sekä lämmin käyttöullakko, jota voi käyttää vaikka harrastetilana, kuten kotikuntosalina tai askarteluhuoneena. Alakerran huoneista kaksi on täysin äänieristetty ja ne soveltuvat esimerkiksi työhuoneiksi. Tämän kodin tilojen käytössä on vain mielikuvitus rajana!

 

 

Alueena Nummela on lapsiperheen unelma. Läheltä löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin hypermarketitkin. Arjen keskellä upea luonto ulkoilumaastoineen sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet kannustavat liikkumaan ja virkistäytymään. 

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tarkastele myös muita myynnissä olevia viiden huoneen omakotitaloja sekä muita asuntoja Nummelasta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.