Ylellinen rantaan rakennettu talo Turun Satavassa hurmaa merinäköalallaan ja metsän rauhalla. Hulppea koti on sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi, skandinaaviseen tapaan.

Talo on rakennettu kauniin kallion päälle. Suuret ikkunat mahdollistavat upeat näkymät sekä valon tulvan sisälle kotiin.

 

Tilavan ja valoisan keittiön valkoinen kiiltävä lattialaatta heijastaa kauniisti valoa entisestään. Kaappitilaa löytyy rutkasti. Valkoista kokonaisuutta rikkovat tummat kivitasot, mustat näyttävät valaisimet sekä tummanpunainen itämainen matto. Pehmeyttä tuo puinen astiakaappi sekä halkolaatikko, joka on keittiössä kätevä säilytystila. Keittiöstä on pääsy myös pihan puolelle terassille, jossa voi nauttia ihanan levollisista aamukahveista kesäaamuisin. Kaunista antiikkista ruokapöytää ympyröivät Ilmari Tapiovaaran mustat Domus -tuolit.

 

Alakerran olohuoneessa on henkeä salpaavat näkymät merelle ja luontoon. Lasisen liukuoven ollessa auki tila jatkuu suoraan pihalle ja näin näkymistä saa nauttia täysin siemauksin. Puuhalot on pinottu seinähyllyille ja ne toimivat upeana sisustuselementtinä skandinaavisessa kodissa. Betonista paikoilleen valetut portaat ovat näyttävät elementti jo itsessään. Lasinen kaide on ilmava ja lisää avaruuden tuntua tilaan. Jieldén musta Loft -lattiavalaisin on tyylikäs ja käy mainiosti yhteen mustien seinäkyntteliköiden kanssa.

 

Yläkerran eteisen lattia on samaista valkoista kiiltävää laattaa kuin keittiössäkin. Puinen talonpoikaistyylinen sohva tuo särmää moderniin yleisilmeeseen ja suuri viherkasvi luo kotoisaa tunnelmaa.

 

Makuuhuoneessa saa myös nauttia valosta kahden eri seinällä olevan ikkunan ansiosta.  Yöpöydiksi on valittu kaksi eripari pöytää, toinen on kaunis antiikkinen pöytä ja toinen taas ihastuttava pieni kaappi. Ikkunalaudalta löytyy kiikarit, joilla voi tarkkailla kauas merelle herätessään.

 

Yläkerrassa on upea ruokailutila, josta on jälleen näyttävät näkymät luontoon. Siellä voidaan nauttia hienommat illalliset ja tunnelmaa saadaan lisään kynttelikön valolla tai takkatulella illan hämärtyessä. Ruokapöydän tuoleina ovat mustat Domus-tuolit ja katossa on kaunis moderni kristallivalaisin. Olohuoneen puolella on muhkea valkoinen kulmasohva, johon on ihana käpertyä takkatulen ääreen. Myös yläkerran olohuoneen sisustuksessa on hyödynnetty puuhalkoja.

 

Talosta löytyy viehättävä lasitettu terassi, joka toimii eräänlaisena kesähuoneena. Sohvatilaa löytyy kahden seinän verran, joten siellä on mahdollista viettää iltaa isommallakin porukalla.

 

Kylpyhuoneessa riittää tilaa ja suihkujakin löytyy kolmin kappalein. Myös ammeelle on löytynyt paikka suihkutiloista. Musta pieni lattialaatta on tyylikäs ja moderni valinta yhdessä valkoisten suurten seinälaattojen kanssa. Valontäyteisessä kodissa on tietysti myös saunassa ikkuna, josta voi rauhassa ihastella kaunista luontoa löylyjen kera.

 

Koti löytyy myynnissä täällä.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä Vesilahden pienessä kylässä sijaitseva suuri koti tulvii maalaisromantiikkaa ja kauniita yksityiskohtia. Talon sisustuksessa yhdistellään harmonisesti vanhaa ja uutta. 

 

Keittiönpöytä on sijoitettu tunnelmalliseen ikkunasyvennykseen, josta voi ihailla takapihan alati muuttuvaa maisemaa. Keittiön katseenvangitsija on pöydän ylle sijoitettu näyttävä puinen valaisin, joka vanhanaikaisesta ulkomuodostaan huolimatta toimii sähköllä. Myös rottinkiset tuolit sopivat maalaismaiseen tunnelmaan. Keittiön työskentelytilaan rustiikkista tunnelmaa tuovat kynttiläkruunu sekä koristeelliset kaappien kahvat ja kaappien välitilassa olevat laatat.

 

 

Ruokailutila on täynnä siroja yksityiskohtia, kuten pitsiset verhot ja pöytäliina sekä metalliset koriste-esineet. Kontrastia hempeälle tyylille tuo pöydän yllä massiivinen puinen valaisin, jossa yhdistyy persoonallisesti vanhalta näyttävä puu sekä nykyaikaiset valot. Valaisin toimii myös yhdistävänä sisustuselementtinä ruokailutilan ja olohuoneen välillä niin materiaalinsa kuin värinsäkin puolesta. Molempien huoneiden katot ovat myös koristeltu kauniisti kattolistoilla. Olohuoneessa tummapuiset kalusteet ja rautaiset kyntteliköt tuovat särmää muuten vaaleaan ja maalaisromanttiseen yleisilmeeseen.

 

 

Kodin päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa. Makuuhuoneen ilme on luotu vaaleilla puupinnoilla ja erilaisilla tekstiileillä. Makuuhuoneen tapetit noudattavat samaa sävymaailmaa kuin muutkin alakerran seinät. Sängynpäädyssä on ylhäistä tunnelmaa henkivä sisutuselementti. Tämän yksityiskohdan lisäksi huoneeseen tuo nostalgista tunnelmaa laatikoston päälle asetettu vanha ikkuna, jonka karmit on maalattu valkoisiksi ja joihin on kiinnitetty kynttilätelineitä. 

 

 

Talon yläkerrassa on viisi makuuhuonetta, joista kaksi on sisustettu hyvin samantyylisiksi. Vaikka huoneet nopeasti katsottuna näyttävät samanlaisilta, on niissä myös eroja, joiden myötä huoneiden asukkien persoonat pääsevät esille. Molemmissa huoneissa on vaalean harmaat lattiat ja punatiilikuvioinen tapetti sivuseinällä. Toisessa huoneessa harmaan käyttö jatkuu myös verhoissa ja tapetissa. Vastaavasti toisessa huoneessa on verhoissa sekä tapetissa hyödynnetty vaaleanpunaisen sävyjä. 

 

 

Vesilahti on modernin maaseutumainen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen läheisyydessä. Vesilahti on oiva asuinalue lapsiperheille, sillä sieltä löytyy sekä päiväkoti että ala- ja yläasteet. Keskustassa on myös muita arjen tohinassa tarvittavia palveluita kuten kauppoja ja parturi. Vesilahti on tunnettu yhteisöllisyydestään ja aktiivisesta kylätoiminnastaan.

Katso talon myynti-ilmoitus täältä.

Katso muut myynnissä olevat kodit Vesilahdesta sekä maalaisromantiikkaa huokuvat asunnot

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.