Helsingin Kalliossa sijaitsee persoonallinen ja uniikki yksiö. Kaunis valkoinen lautalattia saa asunnon näyttämään entistä tilavammalta ja valoisammalta. Sisustuksessa on käytetty paljon tehdastyylisiä huonekaluja ja esineitä, jotka käyvät upeasti rosoiseen asuntoon.

Ovesta sisään astuessa aukeaa näkymät edessä oleviin käsittelemättä jätettyihin oviin. Huomio kiinnittyy myös nopeasti rosoiseen puiseen lipastoon, jonka maalit ovat kuluneet pois. Puiset elementit ovat ihastuttava kontrasti valkoisia puhtaanomaisia pintoja vasten.

 

Yksiö on saanut ilmettä alkoviin rakennetun korokkeen ansiosta, joka toimii myös säilytystilana. Helposti syntyy myös vaikutelma rauhallisesta nukkumapaikasta, sängyn ollessa eri tasolla muun asuinalan kanssa. Alkovin lautaseinä on kaunis yksityiskohta kerrostaloasunnossa ja se lisää rauhallista tunnelmaa. Katseenvangitsijana tässä asunnossa toimivat vanhat ja rosoiset katto- ja seinäparrut.

Katto- ja seinäparrujen avulla keittiö ikäänkuin rajaantuu muusta tilasta. Avokeittiö luo avaruutta asuntoon, jota lisää myös se, ettei yläkaappeja ole lainkaan. Tyylikkään ja modernin ilmeen keittiöön luovat mustat kaapit valkoista lattiaa vasten ja persoonallista ilmettä lisää välitilassa käytetty lauta, joka on samaa kuin alkovissakin. Keittiön saareke  tuo lisää työskentelypintaa keittiöön ja se myös jakaa jollain tapaa keittiötä ja olohuonetta toisistaan. Saarekkeen äärellä on kaksi nahkaista baarituolia, mutta myös pieni ruokapöytä löytyy kodista. Ruokapöytää ympyröivät upeat kirkkaan turkoosit tuolit, jotka ovat ihastuttavat väripilkut. Sekä ruokapöydän tuolit että baarituolit ovat peräisin A&A Designilta.

Päätyseinä on jätetty rosoiseksi ja maalattu vaaleanharmaalla luoden vaikutelman betoniseinästä. Remontin yhteydessä on kaivettu osittain esille kauniin punaista tiiliseinää, joka tuo särmää asuntoon. Huonekaluissa ja esineissä on paljon industrial-henkeä ja ne ovat valittu hyvin tilaan sopiviksi. Niistä suurin osa on hankittu sisustusliike A&A Designilta.  Tv-tasona toimii rennosti kaksi puulaatikkoa, joissa on samaa tunnelmaa kuin vieressä olevissa metallijakkaroissa, jonka toisen päällä on valaisimena toimiva valonheitin.

Kylpyhuone on yksinkertaisen tyylikäs. Tummat suuret laatat ovat näyttävät ja toimivat hyvin yhteen suihkukopissa olevien kapeiden suorakulmaisten laattojen kanssa. Pyykkipussi on hauska yksityiskohta simppelissä kylpyhuoneessa.

 

Asunto löytyy myynnissä täällä.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.