Paljon valkoista, ripaus mustaa, betonia ja vaneria. Selkeät linjat ja suuret ikkunat, joista tulvii valoa sisään. Sisustus on vuoropuhelua nykydesignin sekä 50-70 –lukujen klassikoiden välillä. Lisämausteena löytyy muutamia väripirskahduksia, jotka antavat kodille lämminhenkisen tunnelman. Näistä aineksista on kaunis ja persoonallinen koti tehty.

Suuri oleskelutila jakautuu keittiöön, ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Avokeittiö muodostuu mustasta alakaapistosta sekä erillisestä korkeasta kaapistosta, jonne on integroitu jääkaappipakastin sekä uuni. Työtason betoni sopii mainiosti tyyliin ja liesituuletin on verhoiltu vanerilla kauniisti piiloon. Stringin pieni seinähylly on tärkeä yksityiskohta tyylikkäässä keittiössä. Mum’sin Suomu-matto sopii väreiltään ja kuosiltaan erinomaisesti tänne. Maton on suunnitellut Susanna Vento. Taustalla näkyy myös Muuton Stacked –moduuleista koottu kirjahylly.

 

Eläväpintainen betonitaso, mustat alakaapit vetimineen ja musta hana ovat tyylitaiturin valintoja tähän keittiöön.

 

Pitkän mustan laminaattipintaisen ruokapöydän ympärille on koottu yhteen Domus-tuoleja, Kilta-tuoleja, Kukkapuron 3428-tuoleja sekä suloinen pinkki Stokken lastentuoli. Erilaiset tuolit luovat hyvin rennon ja kodikkaan tunnelman. Pöydän päällä roikkuu kaksi mattamustaa Tom Dixonin Beat Light –valaisinta, joiden johdot saavat huolettomasti roikkua näkyvillä.

 

Talon rakennusvuonna Dorothee Beckerin suunnittelema Uten.Stilo 2 on mainio säilytysratkaisu kodin pientarvikkeille. Käytävän seinällä tämä klassikko säilöö tyylillä mm. sakset, kynät, avaimet, ostoslistat ja postikortit.

 

Vaneriseinät rajaavat olohuoneen omaksi tilakseen. Tumma Adean Band-sohva, musta Jielden jalkavalaisin sekä Tom Dixonin valaisin tuovat vaaleaan tilaan kontrastia. Vanha vaaleanvihreäksi maalattu kaappi, taulut, tekstiilit  ja kasvit tuovat raikkautta ja väriä. Woodnotesin vaaleassa K-tuolissa on miellyttävä istua. Matot voi asetella huolettomasti limittäin. Muuton Around-sohvapöytä on saanut seurakseen suuren Aarikan Keisarinna –kynttilänjalan.

 

Makuutiloissa on musta lattia. Vaikutelma on kuitenkin raikas, kun tummaan lattiapintaan on yhdistetty täysin valkoiset seinät, viininpunaista, pastellivärejä sekä hyvälle tuulelle saattava Boråstapeterin Herbarium-tapetti. Artekin pienet pöydät ja 69-tuolit muodostavat hyvät työskentelypisteet lapsille. Toinen pedeistä pujahtaa aina kätevästi päiväksi toisen sängyn alle jättäen näin lattiatilan vapaaksi leikkejä ja kulkemista varten.

Vaatekaappien ovissa on hauskat suuret eriväriset nupit. Kattovalaisemiseksi riittää simppeli suuren hehkulampun tyylinen valaisin. Valkoiseen String-hyllyyn mahtuu niin leluja kuin kirjojakin.

 

Vanhempien makuuhuoneessa on 70-luvun muotokieleen sopiva vanerinen parisänky ja sama vaneri päällystää myös yhtä seinistä. Yöpöytinä toimivat näppärät Artekin jakkarat ja lukuvaloina on talon henkeen sopivat retrohenkiset seinävalaisimet. Kattovalaisimeksi on valittu Muuton veikeä Myy-valaisin. Kaksi vanhemmille tärkeää valokuvaa on kiinnitetty trendikkäästi tummalla washabi-teipillä seinään. Huoneeseen tuovat lisää ilmettä katosta roikkuva himmeli, tuohikori, 50-luvun liinavaatekaappi sekä pyörillä kulkeva suuri peili. Henri Massonetin suunnittelema Tam Tam jakkara on kaunis ja käytännöllinen.

 

 

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.