Vanhaan viljamakasiiniin remontoidussa kodissa moderni design yhdistyy tyylillä vanhaan ja rosoiseen. Aitoon loft-tyyliin kodissa on paljon avointa tilaa, jota ei ole rajattu turhilla väliseinillä ja ovilla. Valkoiseksi maalatut tiiliseinät, tumma puukatto parruineen ja lautalattia luovat puitteet ajattoman kauniille sisustukselle.

 

Viihtyisä ja rauhallinen sisustus on syntynyt luottamalla valkoisen ja ruskean eri sävyihin. Huonekalut on valittu harkiten ja ne antavat rakennuksen muotojen ja pintojen olla huomion keskipisteenä.

Ruokailuryhmän istuimet koostuvat pitkästä penkistä, muutamasta vanhasta puutuolista sekä Eamesin designtuolista. Suurelle pöydälle mahtuu useampi Iittalan Festivo -kynttilänjalka näyttävään asetelmaan. Sohvan viereen pinotut matkalaukut toimivat matalana lehtitasona sekä säilytyslaatikkoina. Artemiden Tolomeo –valaisin toimii kätevänä lukuvalona.

 

Nykyaikainen ja vetimetön valkoinen keittiö kiiltävine ovineen on hyvä vastapari rosoiselle tiiliseinälle ja käytön patinoimalle lautalattialle. Lieden taakse on sijoitettu lasi roiskesuojaksi ja mittatilaustyönä teetetty rosterinen työtaso altaineen tuo teollista fiilistä avokeittiöön.

Keittiön jälkeen avotilassa jatkuu rauhallinen työskentelytila. Jacobsenin Egg-tuoli on klassikko, joka sopii asunnon tyyliin saumattomasti. Matalaan Boknäsin kirjahyllyyn mahtuu tarvittavat kirjat ja paperit, mutta se ei vie liikaa huomiota. Seinälle kiinnitetty  vanha antiikkinen seinäpuhelin on hauska yksityiskohta.

 

Makuutila on erotettu olohuoneeseen ja rappusiin johtavasta tilasta kaapistoilla. Tumma lipasto, penkki ja vaaterekki ovat ainoat kalusteet sängyn ja yöpöytien lisäksi. Vaatekaappien ovet toistavat keittiönkaapiston tyyliä. Verner Pantonen suunnittelema Panthella –pöytävalaisin on ajaton kaunotar.

 

 

Alakerrassa sijaitsevat sisäänkäynti, kodinhoitotilat, sauna ja kylpytilat yhdessä suuren oleskelutilan kanssa. Suuri tumma laatta peittää lattiaa kun taas seinissä toistuu yläkerran maalattu tiilipinta. Adean Camp divaanisohvalle mahtuu enemmänkin ystäviä viettämään iltaa takkatulen ääressä. Vaalea nukkamatto tuo tilaan pehmeyttä ja seinille on pingotettu näyttävä kangas kahdeksi tauluksi antamaan väriä. Koko alakerran sisustuksen värimaailma toistaa taulujen sävyjä.

Rapatun takan edessä pölkkypenkki ja Woodnotesin K-tuolit luovat miellyttävän seurusteluryhmän. Tilan takaosaan jää vieraspeti ja pääsy saunaan ja pesutiloihin.

 

Pesutila avautuu suoraan alakerran oleskelutilaan. Suuret valkoiset seinälaatat luovat tehokkaan vastakohdan lattian pienelle ruskealle mosaiikkilaatoille, jotka jatkavat saunan värimaailmaa. Kaksi lautassuihkua ja itämaistyyliset penkit viimeistelevät tyylin.

Saunan lämpimän värinen ja leveä vaakalaudoitus tekevät siitä intiimin ja rentouttavan löylypaikan. Kiuas on osittain upotettu laudoitukseen ja ei näin ollen vie liikaa huomiota. Selkänojan taakse sijoitetut valot antavat lempeän epäsuoran valon.

 

Katso täältä lisää kuvia.

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.