Espoolaisessa paritalossa yhdistyvät tyyli ja kätevyys. Asunnon avarat ja korkeat huoneet kutsuvat keksimään mielikuvituksellisia sisustusratkaisuja. Valoisa asunto kätkee sisäänsä hauskoja yksityiskohtia, jotka tekevät tästä omaperäisen kodin pienelle perheelle.


Kodin sydän on moderni avokeittiö, jonka värit ovat kuin suoraan englanninlakupussista. Vastikään parannellussa keittiössä kelpaa kokkailla: kivisillä tasoilla on paljon laskutilaa ja suuret jääkaappipakastimet riittävät suurenkin perheen kulinaarisiin tarpeisiin. Liesi on upotettu omaan saarekkeeseensa, joten ruuanlaitosta on helppo tehdä sosiaalinen tapahtuma. Kaunis avokeittiö avautuu suoraan olohuoneeseen, jossa on tilaa suurelle ruokailupöydälle. Sisustusblogeissa usein vilahtavat, himoitut mustat pinnatuolit ja musta nahkasohva tuovat olohuoneeseen ryhtiä.

 

Olohuoneesta pääsee asunnon kahteen pienempään makuuhuoneeseen, joissa katseen vangitsevat seinien herkät vihreän sävyt. Hyvällä maulla valitut yksityiskohdat ilahduttavat tämän asunnon jokaisessa huoneessa: Toiseen makuuhuoneeseen on laitettu mustavalkoinen tapetti, jossa seikkaillaan kaupungin katoilla. Olohuoneessa pöydän virkaa toimittaa vanha maastonvihreä arkku. Suuren makuuhuoneen sängynpäätyseinässä taas toistetaan hauskasti sängynpeitteiden harmaita sävyjä. 

 

 

Pitkän päivän jälkeen asukkaat voivat rentoutua kauniissa, tummilla puupinnoilla varustetussa saunassa. Märkätilojen laatat ja kaakelit ovat valittu huolella – myrskypilviä muistuttava kuvio kestää käyttöä ja näyttää kauniilta niin märkänä kuin kuivanakin. Suuret seinäkaakelit suihkutilassa tekevät tilaan avaran vaikutelman ja kaksi suihkua helpottavat lapsiperheen arkea.

 

Joskus tyylikkäissä asunnoissa on tingitty käytännöllisyydestä, mutta tämä asunto on toista maata. Säilytystilaa löytyy suurenkin perheen tarpeisiin. Asunnosta löytyy jopa oma kodinhoitohuone, jossa voi hoitaa pyykit ja esimerkiksi urheiluvälineiden huollon. Asuntoon kuuluu myös ulkovarasto.

 


Tämä paritaloyhtiössä sijaitseva asunto on tyylikäs ja kätevä myös ulkoa. Autopaikka on aivan yhden ulko-oven edessä. Toisella puolella taloa on piha terasseineen, jonne pääsee kulkemaan sekä keittiöstä että olohuoneesta. Helppohoitoinen piha on edustava sellaisenaan, mutta puutarhanhoidosta innostuneelle löytyy silti paljon puuhailtavaa. 
 
Tämä asunto sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Laaksolahdessa. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat vain kilometrin päässä ja Sellon suuri kauppakeskus on vain noin neljän kilometrin päässä. 

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Kurkkaa myös muut myytävät asunnot Espoon Laaksolahdessa sekä paritalot pääkaupunkiseudulta.

 

Tämä Eurajoella sijaitseva koti on malliesimerkki onnistuneesti suunnitellusta omakotitalosta: niin pohjaratkaisu, tilojen koko kuin toimivuuskin kulkevat upeasti käsi kädessä. Talo sopii hyvin lapsiperheen kodiksi, sillä kolme makuuhuonetta tarjoavat omaa rauhaa ja avoin pohjaratkaisu mahdollistaa yhteisen ajanvieton arjen askareiden keskellä. Korkea katto ja valkoiset pinnat tekevät tiloista neliöitäänkin suuremman oloiset.

 

Aivan talon keskiössä on avoin ruokailutila, josta pääsee keittiöön, olohuoneeseen ja yläkertaan parvelle. Vaalea kierreportaikko on näyttävä katseenvangitsija keskellä tilaa. Ruokailutila sijaitsee pari porrasta korkeammalla kuin olohuone, minkä lisäksi eriväriset lattiat erottavat huoneet toisistaan. Olohuoneen suuret, melkein koko päätyseinän peittävät ikkunat, korkea viistokatto ja vaaleat seinät korostavat tilan valoisuutta. Puunsävyinen lattia taas tuo lämpöä tilaan. 

 

 

Keittiö on muodoltaan pitkulainen ja sieltä löytyy paljon säilytystilaa. Kaapistot ovat valkoiset, kuten myös niiden välitilassa olevat laatat. Kaapistojen puunväriset karmit tuovat ilmettä tilaan yhdessä metallisten vetimien kanssa. Keittiön ja ruokailutilan välissä ei ole ovea, mikä mahdollistaa estottoman kulun näiden kahden huoneen välillä. Keittiön toisessa päässä on ikkunaerkkeri, josta voi ihailla ulkoa avautuvaa maisemaa aamukahvia juodessa. Vaaleat integroidut kodinkoneet sulautuvat harmonisesti osaksi keittiön sisustusta.

 

 

Saunaan kutsuvaa tunnelmaa on luotu jättämällä lauteiden ja seinien pinnat puunvärisiksi. Myös led-valot on sijoitettu lauteiden alle, jolloin valaistus heijastuu miellyttävästi puun pinnasta. Saunasta löytyy myös ikkuna, joka tuo valoa ja toimii myös luonnon omana televisiona, jota voi katsella pehmeissä löylyissä rentoutuessaan. Kylpyhuone on paitsi kaunis myös käytännöllinen – se on jaettu kahteen osaan: suihku- ja pyykinkuivaustilaksi. Suihkun ikkunaseinälle tehty mosaiikkilaatoitus on piristävä yksityiskohta, joka tuo väriä muuten vaaleaan tilaan. 

 

 

Yksi kodin kolmesta makuuhuoneesta on valjastettu sekä työ- että vierashuone käyttöön. Sen värimaailma poikkeaa talon vaaleasta yleisilmeestä niin rohkean valokuvamaisen tapetin kuin tumman tehosteseinänkin ansiosta. Tapetin kukkakuviointi on raikas ja se tuo keväistä tunnelmaa huoneeseen. Päämakuuhuoneen ruusuprinttinen tapetti taas huokuu romanttisen rustiikkista tunnelmaa. Huoneessa on myös ikkunasyvennys, josta voi katsella ulos suoraan sängystä. 

 

 

Eurajoki on Suomen energiatuotannon keskus ja vakavarainen kunta, joka sijaitsee Satakunnassa. Eurajoella on vilkas yhdistys- ja järjestötoiminta, jotka pitävät kuntalaiset aktiivisina ikään katsomatta. Eurajoki on myös asukasmäärään suhteutettuna Suomen kansainvälisin kunta. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.


Katsele myös muita Eurajoella myynnissä olevia taloja Oikotien kohdehaussa.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Paimion keskustan läheisyydestä löytyy tunnelmallinen vanha rautatieasema, jonka asemarakennus on saneerattu tyylikkääksi paritaloksi. Tämä pitkän historian omaava koti sopii hyvin vaikka lapsiperheelle, sillä se sijaitsee aivan arkea helpottavien keskustan palveluiden äärellä.

 

 

Keittiö huokuu tupakeittiömäistä tunnelmaa. Vaikka keittiö on varustukseltaan moderni, tuovat esille jätetyt tummat seinähirret ja saarekkeessa olevat punatiilet ripauksen rustiikkista tunnelmaa. Nykyaikaista ilmettä keittiölle antaa myös näyttävä, mutta hillitty liesituuletin. Ruokailutilaan pääsee suoraan keittiöstä. Takaseinän printtitapetti tuo sekä ilmettä että lämpöä suureen ja vaaleaan tilaan. Ruokailutilan seinissä on käytetty samaa väriä kuin keittiössäkin ja osa hirsistä on myös jätetty esille. Nämä yksityiskohdat tuovat yhtenäisyyttä näiden kahden tilan välille.

 

 

Tämän kodin olohuone on persoonallinen ja sen sisustuksessa on otettu huomioon kaikki perheenjäsenet. Puolet huoneesta on rentoutumiskäytössä ja toisella puolella voi vaikka voimistella ajankuluksi. Huone yhdistyy muihin tiloihin suurten koristeellisten ovien avulla. Huomaa myös, kuinka ovet poikkeavat toisistaan kuvioinneiltaan. Avara olohuone on jaettu kahteen osaan niin käyttötarkoituksen perusteella kuin värienkin avulla. Löhöilypuoliskossa on vaalea ja rauhoittava sävymaailma, kun taas aktiivisemmalta puolelta löytyy pirteän keltaiset seinät.

 

 

Talon pienemmästä makuuhuoneesta löytyy taivaansininen lintukuvioitu tapetti. Huoneen tunnelma on rauhallinen, sillä rohkeakuvioinen tapetti on yhdistetty muuten täysin valkoiseen tilaan. Huoneessa on myös paljon säilytystilaa osittain seinään upotetun kaapiston ansiosta. Päämakuuhuoneessa on käytetty maanläheisiä värejä. Vanha ja koristeellinen takka tuo tilaan hitusen maalaisromantiikkaa. Makuuhuone on hyvin tilava ja sen seinät ovat tapetoitu kukkatapetilla, joka tekee huoneesta kutsuvan näköisen. Luonnonvalo pääsee helposti sisään isosta ikkunasta.

 

 

Kodin vaaleasta ja harmonisesta yleisilmeestä poiketen kylpyhuoneessa ja saunassa on vahva valkoisen ja mustan kontrasti. Tiloissa on myös nykyaikainen tunnelma, joka tuo vaihtelua talon muuten nostalgiseen ilmapiiriin. Suihkutilassa on käytetty valkoista laatoitusta seinillä ja tummanharmaata kaakelointia lattialla. Saunan panelointi on kauttaaltaan musta. Valoa tilaan tulee ylälauteen ja takaseinän liitokseen asennetuista pienistä led-valoista, sekä kylpyhuoneen ja saunan välillä olevan lasiseinän läpi.

 

 

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka sijaitsee Helsingin ja Turun välimaastossa. Paimion jokilaakso on nimetty kansalliseksi kulttuurimaisemaksi. Harrastusmahdollisuuksia Paimiossa tarjoavat muun muassa Paimion Urheilupuisto ja Varasvuoren hyppyrimäet. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katsele myös muita Paimiossa myynnissä olevia taloja Oikotien kohdehaussa.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.