Espoolaisessa paritalossa yhdistyvät tyyli ja kätevyys. Asunnon avarat ja korkeat huoneet kutsuvat keksimään mielikuvituksellisia sisustusratkaisuja. Valoisa asunto kätkee sisäänsä hauskoja yksityiskohtia, jotka tekevät tästä omaperäisen kodin pienelle perheelle.


Kodin sydän on moderni avokeittiö, jonka värit ovat kuin suoraan englanninlakupussista. Vastikään parannellussa keittiössä kelpaa kokkailla: kivisillä tasoilla on paljon laskutilaa ja suuret jääkaappipakastimet riittävät suurenkin perheen kulinaarisiin tarpeisiin. Liesi on upotettu omaan saarekkeeseensa, joten ruuanlaitosta on helppo tehdä sosiaalinen tapahtuma. Kaunis avokeittiö avautuu suoraan olohuoneeseen, jossa on tilaa suurelle ruokailupöydälle. Sisustusblogeissa usein vilahtavat, himoitut mustat pinnatuolit ja musta nahkasohva tuovat olohuoneeseen ryhtiä.

 

Olohuoneesta pääsee asunnon kahteen pienempään makuuhuoneeseen, joissa katseen vangitsevat seinien herkät vihreän sävyt. Hyvällä maulla valitut yksityiskohdat ilahduttavat tämän asunnon jokaisessa huoneessa: Toiseen makuuhuoneeseen on laitettu mustavalkoinen tapetti, jossa seikkaillaan kaupungin katoilla. Olohuoneessa pöydän virkaa toimittaa vanha maastonvihreä arkku. Suuren makuuhuoneen sängynpäätyseinässä taas toistetaan hauskasti sängynpeitteiden harmaita sävyjä. 

 

 

Pitkän päivän jälkeen asukkaat voivat rentoutua kauniissa, tummilla puupinnoilla varustetussa saunassa. Märkätilojen laatat ja kaakelit ovat valittu huolella – myrskypilviä muistuttava kuvio kestää käyttöä ja näyttää kauniilta niin märkänä kuin kuivanakin. Suuret seinäkaakelit suihkutilassa tekevät tilaan avaran vaikutelman ja kaksi suihkua helpottavat lapsiperheen arkea.

 

Joskus tyylikkäissä asunnoissa on tingitty käytännöllisyydestä, mutta tämä asunto on toista maata. Säilytystilaa löytyy suurenkin perheen tarpeisiin. Asunnosta löytyy jopa oma kodinhoitohuone, jossa voi hoitaa pyykit ja esimerkiksi urheiluvälineiden huollon. Asuntoon kuuluu myös ulkovarasto.

 


Tämä paritaloyhtiössä sijaitseva asunto on tyylikäs ja kätevä myös ulkoa. Autopaikka on aivan yhden ulko-oven edessä. Toisella puolella taloa on piha terasseineen, jonne pääsee kulkemaan sekä keittiöstä että olohuoneesta. Helppohoitoinen piha on edustava sellaisenaan, mutta puutarhanhoidosta innostuneelle löytyy silti paljon puuhailtavaa. 
 
Tämä asunto sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Laaksolahdessa. Lähimmät päivittäistavarakaupat sijaitsevat vain kilometrin päässä ja Sellon suuri kauppakeskus on vain noin neljän kilometrin päässä. 

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Kurkkaa myös muut myytävät asunnot Espoon Laaksolahdessa sekä paritalot pääkaupunkiseudulta.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä Vesilahden pienessä kylässä sijaitseva suuri koti tulvii maalaisromantiikkaa ja kauniita yksityiskohtia. Talon sisustuksessa yhdistellään harmonisesti vanhaa ja uutta. 

 

Keittiönpöytä on sijoitettu tunnelmalliseen ikkunasyvennykseen, josta voi ihailla takapihan alati muuttuvaa maisemaa. Keittiön katseenvangitsija on pöydän ylle sijoitettu näyttävä puinen valaisin, joka vanhanaikaisesta ulkomuodostaan huolimatta toimii sähköllä. Myös rottinkiset tuolit sopivat maalaismaiseen tunnelmaan. Keittiön työskentelytilaan rustiikkista tunnelmaa tuovat kynttiläkruunu sekä koristeelliset kaappien kahvat ja kaappien välitilassa olevat laatat.

 

 

Ruokailutila on täynnä siroja yksityiskohtia, kuten pitsiset verhot ja pöytäliina sekä metalliset koriste-esineet. Kontrastia hempeälle tyylille tuo pöydän yllä massiivinen puinen valaisin, jossa yhdistyy persoonallisesti vanhalta näyttävä puu sekä nykyaikaiset valot. Valaisin toimii myös yhdistävänä sisustuselementtinä ruokailutilan ja olohuoneen välillä niin materiaalinsa kuin värinsäkin puolesta. Molempien huoneiden katot ovat myös koristeltu kauniisti kattolistoilla. Olohuoneessa tummapuiset kalusteet ja rautaiset kyntteliköt tuovat särmää muuten vaaleaan ja maalaisromanttiseen yleisilmeeseen.

 

 

Kodin päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa. Makuuhuoneen ilme on luotu vaaleilla puupinnoilla ja erilaisilla tekstiileillä. Makuuhuoneen tapetit noudattavat samaa sävymaailmaa kuin muutkin alakerran seinät. Sängynpäädyssä on ylhäistä tunnelmaa henkivä sisutuselementti. Tämän yksityiskohdan lisäksi huoneeseen tuo nostalgista tunnelmaa laatikoston päälle asetettu vanha ikkuna, jonka karmit on maalattu valkoisiksi ja joihin on kiinnitetty kynttilätelineitä. 

 

 

Talon yläkerrassa on viisi makuuhuonetta, joista kaksi on sisustettu hyvin samantyylisiksi. Vaikka huoneet nopeasti katsottuna näyttävät samanlaisilta, on niissä myös eroja, joiden myötä huoneiden asukkien persoonat pääsevät esille. Molemmissa huoneissa on vaalean harmaat lattiat ja punatiilikuvioinen tapetti sivuseinällä. Toisessa huoneessa harmaan käyttö jatkuu myös verhoissa ja tapetissa. Vastaavasti toisessa huoneessa on verhoissa sekä tapetissa hyödynnetty vaaleanpunaisen sävyjä. 

 

 

Vesilahti on modernin maaseutumainen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaalla Tampereen läheisyydessä. Vesilahti on oiva asuinalue lapsiperheille, sillä sieltä löytyy sekä päiväkoti että ala- ja yläasteet. Keskustassa on myös muita arjen tohinassa tarvittavia palveluita kuten kauppoja ja parturi. Vesilahti on tunnettu yhteisöllisyydestään ja aktiivisesta kylätoiminnastaan.

Katso talon myynti-ilmoitus täältä.

Katso muut myynnissä olevat kodit Vesilahdesta sekä maalaisromantiikkaa huokuvat asunnot

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.