Ilmoittaminen

Ilmoittaminen

Oikotie Asunnot on myytävien, vuokrattavien, loma- ja uudisasuntojen sekä tonttien ja toimitilojen markkinapaikka verkossa. Oikotie Asuntojen ilmoituksessa kohde on mahdollista esitellä tarkoin kuvauksin ja runsain kuvin karttatiedon tukemana.  Palvelupakettiasiakkaat voivat lisäksi hyödyntää lisänäkyvyyspalveluita, yhteydenottolomaketta ja yrityskorttia.

Kohteet näkyvät automaattisesti Oikotien verkkopalvelussa. Myytävät asunnot ja uudiskohteet näkyvät myös Oikotie Myytävät Asunnot -sovelluksessa Apple iOS-laitteille sekä Android-laitteille. Vuokra-asunnot näkyvät Oikotie Vuokrattavat Asunnot -sovelluksessa Apple iOS-laitteille ja Android-laitteille.

Tarjoamme myös kumppanillesi tai yrityksellesi tehokkaat mainospaikat ilmoitustesi yhteydessä. Tilastointiliittymästä ja viikoittaisista sähköpostiraporteista  näet helposti mm. kohdekohtaisesti eri kävijöiden ja sivulatausten määrät.  Onpa ilmoitusvolyymisi pieni tai suuri, Oikotieltä löydät vaihtoehdon, joka sopii tarpeisiisi.

Mikäli yrityksesi ilmoittelu on satunnaista, voit syöttää kohteet suoraan palvelussamme ja ilmoittaa ilman palvelupakettisopimusta. Tällöin maksat yksityisilmoittelun mukaisesti jokaisesta kohteesta - yksittäisilmoittelun ilmoitushinnat löydät täältä.

Palvelupaketilla ilmoitat kaikki kohteesi

Palvelupaketti A

Kävijäperusteinen Palvelupaketti A sopii säännölliselle ilmoittajalle.
Maksat perusmaksun lisäksi vain aidosti ilmoituksen näkevistä kontakteista.

Sopimukset ja sopimusliitteet
Hinnasto

Palvelupaketti C

Kohteiden mukaan hinnoiteltu Palvelupaketti C on kustannustehokas tapa pienelle toimistolle. Se palvelee yrityksiä, joiden ilmoittaminen on satunnaisempaa. Paketti koostuu kiinteästä toimistokohtaisesta kuukausihinnasta sekä kohdekohtaisesta maksusta.

Sopimukset ja sopimusliitteet
Hinnasto

Yhteydenottopaketti

Kohteiden tuottamien sähköposti- ja puheluyhteydenottojen mukaan hinnoiteltu Yhteydenottopaketti varmistaa että maksat vain saamastasi hyödystä. Paketin hinnoittelu on yksinkertainen ja ennustettava - ei kuukausi- tai kohdemaksuja, maksat vain yhteydenotoista. Yhteydenottopakettiin kuuluu myös listauslogo.

Sopimukset ja sopimusliitteet
Hinnasto

Kattava kohdeilmoitus

Palvelupaketit sisältävät kohdeilmoitukset kaikissa ilmoitusluokissa sekä kohteen esittelyn kohdetietosivulla.

  • 60 kuvapaikkaa kohteelle
  • Vapaa tekstikenttä kohteen kuvaukseen
  • Karttapalvelu
  • Yhteydenottolomake, sähköpostiohjaus asiakkaan valitsemaan osoitteeseen
  • Yritysesittelysivun, jota voit itse päivittää ilmoitusliittymän kautta
  • Ilmoituksen syöttö Oikotien ilmoitusliittymän kautta tai XML-muotoinen aineistonsiirto (ns. eräsiirto)
  • Kävijä-, käynti- ja ilmoitusvahtitilastot ilmoitusliittymässä ja sähköpostitse viikoittain valitsemaasi osoitteeseen
  • Kohteiden näkyvyys automaattisesti verkko- ja mobiilipalvelussa sekä myytävien ja vuokrattavien asuntojen osalta myös mobiilisovelluksissa

Palvelupakettiasiakkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa lisänäkyvyys- ja lisäpalvelutuotteita.

Sopimukset ja sopimusliitteet
Hinnasto

Laajin näkyvyys

Oikotie Asunnot ja ilmoittaja-asiakkaidemme kohteet näkyvät säännöllisesti myös kumppanimedioissamme niin paperilehdessä kuin verkossa, esim:

Lisäksi Oikotie Asunnot tuo aktiivisesti ilmoittaja-asiakkaidemme kohteita esiin myös sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa. Löydät meidät mm. seuraavista palveluista:

Kirjaudu sisään

Käyttäjätiedot virheelliset, tarkasta käyttäjätunnus ja salasana
Oikotie Yksityisille

Rekisteröitymällä Oikotie Asuntoihin saat käyttöösi kodin etsintää helpottavat palvelut, kuten hakuvahdit ja suosikkilistat. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa asuntosi myyntiin tai vuokralle.

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä
{{message}}

Rekisteröidy Oikotielle

tai
Heikko Heikko Kohtalainen Hyvä Erinomainen

Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä