Kesä aktivoi ihmiset asunnon etsimiseen

Oikotien kävijämäärät osoittavat jälleen, että asuntojen etsintä kävi kuumana myös heinäkuussa 2019. Palveluamme käytetään koko ajan enemmän mobiililaitteilla ja lomakuukausina niiden käyttö korostuu. Mobiilikäyttäjiä palvelee parhaiten kiinnostavat asuntokuvat, tarttuvat asuntokuvaukset sekä alustan käyttäjäystävällisyys.

Oikotien sovellus ilmoittaa asunnonetsijälle uudesta kohteesta push-ilmoituksella, jolloin tieto unelma-asunnosta tavoittaa nopeasti niin lomalaiset kuin kiireiset asunnonetsijät. Oikotiellä ilmoittaessasi kohteesi näkyvät automaattisesti Oikotien sovelluksessa ilman lisämaksua.

 

Oikotie-sovellus tukee asunnonetsijöitä

Kartta

Asunnonetsijät voivat selata koteja haluamallaan alueella käytännöllisellä karttapalvelulla.

Suosikit ja tallennetut haut

Parilla klikkauksella voi tallentaa ilmoituksista omia suosikkeja tai tekemiäsi hakuja. Tallennetut haut ja suosikit löytyvät helposti sovelluksesta.

Notifikaatiot

Sovellus tuo suoraan puhelimesi näytölle ilmoituksen, kun hakuasi vastaava koti tai työpaikka julkaistaan Oikotiellä. Ei enää vahti-ilmoituksia sähköpostiin, vaan tieto heti ensimmäisenä puhelimeen. Ilmoittajaan voi ottaa yhteyttä parilla klikkauksella.

Inspiraatiota

Oikotie-sovelluksesta löytyy myös inspiraatiota sisustukseen, vinkkejä työnhakuun ja muuta kiinnostavaa sisältöä.

Lataa sovellus Apple Storesta

Lataa sovellus Google Playsta