Piilevä virhe, ostajan tarkastusvelvollisuus, myyjän vastuut - tunnetko kaikki termit?

Asuntokaupoilla on otettava huomioon monia asioita - jätä jurdiset asiat asiantuntijalle ja keskity itse tärkeimpään

Me Oikotiellä haluamme auttaa onnistumaan asuntokaupoilla ja asunnonvaihdossa. Asuntokaupoilla voi tulla yllätyksiä eteen tai jo lähtökohtaisesti tiedät tarvitsevasi apua. Oikotien kautta saat apua myös asuntokaupan juridisiin kiemuroihin - oli sitten kyseessä kiinteistö tai asunto-osakeyhtiö, olit myyjä tai ostaja. Voit törmätä termeihin, joihin kaipaat selvitystä. Hanki helposti turvaa ja rauhaa asuntokaupoille. Oikotiellä ei tarvitse myydä tai ostaa yksin!

Myyjän vastuista asuntokaupassa

Käytät välittäjää tai myyt itse - on aina oleellista tietää mitä myy ja mitkä ovat myyjän vastuut asuntokaupassa. Pyydä apuusi kokenut lakimies auttamaan kaikissa myynnin vaiheissa. Erityisesti, kun myyt itse, et ole yksin. Saat apuusi lakimiehen kaikkiin vaiheisiin.

Oikotiellä on myös valmiit asiakirjapohjat kaikkiin asuntokaupan tilanteisiin. Asiakirjat voi helposti tarkastuttaa kumppanimme avulla.

Ostajalle tukea asuntokaupoilla

Ostajana joudut arvioimaan kiinnostavia asuntoja joskus aika nopeastikin. Nyt myös ostajalla on nyt mahdollisuus saada tuki ja turva asuntokaupoilla. Hyödynnä juridiikan ammattilainen varmistamaan asioita, tuomaan se toinen mielipide tai selvittämään tarkemmin vaikka taloyhtiön papereita. Myös ostajalla on etuoikeus käyttää ammattiapua. Erityisesti, kun ostat asuntoa yksityiseltä, voi avun tarve tulla mieleen. Molemmille osapuolille on turvallisempaa, kun asiakirjat katsoo läpi alan juristi. Kodin ostosta tulee turvallisempaa.

Kokenut asuntokaupan juristi nyt käyttöösi

Oikotien asiakkaana voit tilata turvaa koko asunnonvaihdon ajaksi. Olit sitten ostaja, myyjä tai vuokraamassa. Lakiasiaintoimisto Lawely on täysin uudenlainen lakitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä 24/7. Oikotien asiakkaana saat Lawelyn kokeneet asianajajat käyttöösi 99 eurolla 4 kuukauden ajaksi.

Asunnonvaihdon yhteydessä juristimme tarkistaa kaikki haluamasi paperit ja kulkee kanssasi alusta loppuun kaikki vaiheet. Palvelussa saat käyttöösi oman asiakasportaalin, jonne talletetaan omat juridiset asiakirjat ja jaetaan tarpeisiisi liittyvät mahdolliset lakimuutokset.

Voit helposti jatkaa oman juristin käyttöä asunnonvaihdon jälkeen 29.90 euron kuukausiveloituksella. Lakiasioiden hoitaminen on jatkossa helppoa ja vaivatonta, löydät kaikki juridiikan eri osa-alueiden ammattilaiset saman katon alta ja tavoitat lakimiehen juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii; chatin, puhelimen ja meilin välityksellä paikkakunnasta ja maasta riippumatta.