Näin lisäät toimeksiantojen määrää – 3 vinkkiä

Tiesitkö, että noin 80 % ostajista aloittaa kohteiden katselun ennen kuin oma asunto on myynnissä? Toisin sanoen selkeästi suurin osa kohdeilmoituksellasi vierailevista ovat potentiaalisia toimeksiantoasiakkaita. Kohdeilmoitus kannattaakin valjastaa arviokäyntien hankintaan. Näin onnistut:

1.Täydennä Välittäjäprofiilisi

Kohdesivun yhteydenottolomakkeella oleva nimesi toimii linkkinä Välittäjäprofiiliin. Välittäjäprofiili mahdollistaa ammattitaidolla ja erikoisosaamisella erottautumisen – varmista siis, että hyödynnät tehokkaan paikan itsesi esittelyyn. Kerro, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja miksi juuri sinut kannattaa valita asunnon välittäjäksi. Välittäjää valitessa tärkeimpiä kriteereitä ovat ammattitaito, luotettavuus sekä laatu. Tunnetko tietyt alueet erityisen hyvin, oletko erikoistunut jotenkin, palveletko asiakkaitasi useammilla kielillä ja oletko saanut hyvää palautetta asiakaspalvelustasi? Ainakin näistä asioista voit kertoa maksuttoman Välittäjäprofiilin avulla.

Pääset täydentämään oman profiilisi kirjautumalla Oikotielle yritystunnuksillasi (Oma sivu -> Yritystiedot -> Välittäjäprofiilit). Moni kiinteistövälittäjä on saanut Välittäjäprofiilin kautta uusia toimeksiantoja. Käy täyttämässä Välittäjäprofiili ja ole mukana harkinnassa, kun alueellasi valitaan välittäjää.

Vinkki: Lisää Välittäjäprofiilin linkki sähköpostisi allekirjoitukseen ja esittelysi kulkee mukana kaikessa viestinnässä.

 

2.Täydennä yrityksesi tiedot

Kohdesivulla oleva yritysnimi toimii linkkinä yrityksesi esittelysivulle. Varmista, että kohdesivuvierailijat saavat kattavan kuvan yrityksestäsi. Mielikuva yrityksestä on merkittävässä roolissa, kun asunnolle valitaan välittäjää. Mitkä ovat sinun yrityksesi valttikortit? Onko yrityksesi toiminut alalla pitkään ja kerännyt paljon kokemusta asunnon myynnistä vai tarjoaako se jotain, mitä muilta ei vielä löydy?

Pääset kertomaan yrityksesi tarinan kirjautumalla Oikotielle yritystunnuksillasi (Oma sivu -> Yritystiedot). Myös tämä palvelu on maksuton.

Vinkki: Lisää Yrityssivun linkki sähköpostisi allekirjoitukseen. Näin yritysesittely sekä kaikki yrityksesi markkinoinnissa olevat kohteet ovat näkyvissä kaikessa viestinnässä.

 

3.Valjasta kohdesivun aitiopaikka arviokäyntien hankintaan

Kohdesivun aitiopaikalla oleva Kampanjanosto-mainospaikka on erinomainen tapa kiinnittää asunnonmyyjien huomio. Kohdekohtaista Kampanjanostoa voi hyödyntää esimerkiksi Välittäjäprofiiliin ohjaamiseen. Sen avulla voi helposti houkutella asunnonmyyjät tilaamaan arviokäynnin juuri sinulta. Kampanjanosto ei jää huomaamatta ja se näkyy luonnollisesti myös mobiilissa.

Kampanjanosto on aineistonsiirron kautta toimitettava näkyvyys, jota tukevat mm. PDX- ja Kivi-järjestelmät. Kampanjanosto kuuluu Oikotien Superpakettiin sekä on lisäostettavissa Tehopakettiin. Tutustu!