Ajansäästövinkit välittäjän arkeen – näin vapautat aikaa asiakkaillesi

Syövätkö rutiinit liikaa aikaa asiakkaalta? Kokeile, olisiko näistä vinkeistä apua.

Vievätkö kiinteistönvälittäjän työhön liittyvät rutiinit päivästäsi ison osan, vaikka haluaisit käyttää aikaa asiakkaaseen? Rutiinit voivat kaapata arjesta monta tuntia, minkä vuoksi päivään tarvittaisiin lisätunteja. Hyvän suunnittelun, luotettavan järjestelmän ja priorisoinnin avulla voi vapauttaa enemmän aikaa asiakkaalle.

Näin voit säästää aikaa:

– Listaa viikon aluksi tehtävät, jotka on tärkeää hoitaa ja merkitse kalenteriin ajat, jolloin hoidat ne. Näin sinun ei tarvitse miettiä koko ajan tekemättömiä töitä.
– Suunnittele tarpeeksi väljä viikkoaikataulu, sillä asioita tulee aina yllättäen eteen.
– Priorisointi on kaikkein tärkeintä. Kukaan ei ehdi tehdä kaikkea, mutta pyri antamaan aikasi tärkeimmille asioille.
– Valitse arkea helpottamaan laadukas ja hyvä kiinteistönvälitysjärjestelmä, joka automatisoi päivittäiset ja aikaavievät rutiinit ja vapauttaa aikaasi asiakkaalle.

Näin PDX vapauttaa aikaa arkeesi

PDX+ on Suomen johtava kiinteistönvälitysjärjestelmä, jonka avulla säästät aikaa kohteiden myyntiin asettamisessa sekä niiden hallinnassa ja kaupan päättämisessä. Valittavanasi on monipuolisesti palveluita ja toimintoja, jotka tukevat sinua kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa. Selainpohjainen PDX+ automatisoi rutiinit ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi.

Se huolehtii kohteiden näkymisestä markkinointikanavissa, luo automaattisesti tarvitsemasi dokumentit ja auttaa myyntityötäsi. PDX vapauttaa aikaa asiakkaalle tehden työnteostasi hauskempaa, helpompaa ja nopeaa.

Lue lisää tästä!