Nyt Suomen laajin näkyvyys asuntoilmoituksellesi!

Oikotie sydän Tori

Asunnon myynti koittaa monelle meistä ajankohtaiseksi jossain vaiheessa elämää. Kyseessä voi olla asunnon myynti uuden asunnon oston yhteydessä tai vanhan sijoitusasunnon myynti. Asunnon myyminen onnistuu varmimmin, kun asunnon myynnistä tietää mahdollisimman moni. Asunnon myynnissä itse tai välittäjän avulla on paljon mietittävää ja pohdittavaa.

Me Oikotiellä haluamme auttaa sinua ja tehdä asunnon ilmoittamisesta niin helppoa ja tehokasta kuin mahdollista. Jatkossa, kun jätät asuntoilmoituksen Oikotiellä, saat samalla ilmoituksellesi maksuttomasti lisänäkyvyyttä myös Torissa! Yksi ilmoitus, kaksi yleisöä, tuplasti ostajia.

Asunnon myynti Oikotiellä on helppoa ja tehokasta

Oikotiellä asunnon myyminen itse tai välittäjän avulla onnistuu vaivattomasti. Jatkamme helpottamisen tiellä ja jatkossa sinun tarvitsee enää tehdä vain yksi myynti-ilmoitus. Ilmoittamalla Oikotiellä itse tai Tori-lisänäkyvyyttä tarjoavan välittäjän avulla saat automaattisesti näkyvyyden myös Torissa. Tori-lisänäkyvyys ei maksa mitään lisää, eikä vaadi toimenpiteitä.

Olemme keränneet yhteen myyntipakettiin itsemyyjille kaiken välttämättömimmän ja lisäksi vielä mahdollisuuden ostaa ammattilaisen ottamat valokuvat tai hankkia lakiapua koko asunnon vaihdon ajaksi. Vaikka myisit asuntosi itse, sinun ei tarvitse myydä sitä yksin. 

>> Tutustu Oikotien monipuolisiin myyntipalveluihin itsemyyjälle.

Miten Tori-näkyvyys toimii käytännössä? 

Näytämme Oikotien asuntoilmoituksista Torin puolella oleellisimmat tiedot kiinnostuksen herättämiseksi. Asiakas ohjataan Torin ilmoituksista Oikotien palveluun ja kontaktointi, hallinta sekä seuranta tapahtuvat tuttuun tapaan Oikotien kautta. Yhteydenottopyynnöt tulevat siis samaan sähköpostiin kuin Oikotien puoleltakin tulevat. Voit seurata Torin vaikutusta ilmoituksen kokonaiskävijämääriin oman ilmoituksesi hallintasivun raportista. Helppoa, eikö totta!

Esimerkkikuva Oikotien asuntoilmoituksesta Torissa.
Esimerkkikuva Oikotien asuntoilmoituksesta Torissa.

Jatkossa tuplasti ostajia asunnollesi

Tori on Suomen suurin kauppapaikka, jossa kävijöitä on jopa 3,4 miljoonaa kuukaudessa. Tiesithän, että Torista löytyy myös asuntoja? Asunnon etsijöitä Torissa vierailee yli puoli miljoonaa kävijää kuukausittain jokaisesta Suomen kolkasta. Tutkimusten mukaan Torista etsitään korostetusti juuri yksityisten asunto-ilmoituksia. 

Tee vain yksi ilmoitus, hyödynnä Suomen laajin näkyvyys asunto-ilmoituksellesi ja ota paras mahdollinen lähtö asunnon myynnille!

Oletko ostamassa uutta asuntoa?

Kun haaveilemasi unelmien asunto tulee vastaan ja alat pikku hiljaa harkita nykyisen asuntosi myyntiä, voit testata oman nykyisen asuntosi kysyntää Oikotiellä maksuttomasti hiljaisella myynnillä. Tulossa Myyntiin -ilmoitus on ilmainen ja vaivaton tapa testata kysyntää ja ennakkomarkkinoida kohdetta ilman virallista myynti-ilmoitusta. Voit lopettaa hiljaisen myynnin, milloin haluat ja päättää aloitatko varsinaisen myynnin itse vai välittäjän avulla

Jos päätät jatkaa asunnon myyntiä virallisella myynti-ilmoituksella itse tai Tori-lisänäkyvyyttä tarjoavan välittäjän kanssa, saat heti Suomen laajimman näkyvyyden käyttöösi – Oikotie ja Tori yhdessä! 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:
oikotie.asunnot@oikotie.fi